Kitapla İlgili☁ Lütfen Okuyun❗

113 25 5
                                    

Merhaba)

Hikaye ile ilgili sizinle konuşmak istedim) Şöyle ki sizler gibi bende bu platformda bir çok kitap okuyorum. Hayran kurgu, Genç kurgu ve b.

Çoğu hayran kurguda gördüğüm şey (Hepsi değil tabikide:))..

Hemen kısa bir şey yazarak direkt olaya geçiyorlar.. Ve bana göre direk olaya geçilmesi, aşkın hemencecik başlaması, insanların birbirlerini tanımadan olayların hızının artırılması hikayeyi mahvediyor (bana göre).

Bu yüzden benim hikayem biraz uzun ve nasıl desem.. Olaylar kendi akışında geçiyor.. Gerçek yaşammış gibi ( tabii ki de gerçek yaşamla kitabı devam ettirmeyeceğim😂)

O yüzden umarım sıkılmadan hikayeyi okursunuz.. Zaten çok uzatmayacağım, okuyucuları baymak gibi bir niyetim yok😂
Neyse umarım severek okursunuz.

Duru ile ilgili (başrol karakter)
Karakteri canlandıracak bir model yok.. Duru'yu kendiniz olarak düşünün. Hayran kurgi Kitaplarda en nefret ettiğim şey başrol karaktere model verilmesidir..

İstemsizce rahatsız oluyorum. O yüzden ben bir model koymadım.. Ama siz kendiniz olarak değilde bir model olarak düşünmek isterseniz aklınızdaki birini canlandırın.)

Bu arada geçen bölümün arkasına hikayeyle ilgili bir kaç şey yazmıştım.. DUR DUR gitme diğer bölüme.. Biliyorum okumadın😅

O yüzden o yazıyı buraya bırakıp size bıy bıy diyorum😂

Görüşürüz güzel okuyucularım❤

Nasıl heyecanlı olduğumu bilemezsiniz...
Ve doğruyu söylemek gerekirse birazcıkta korkuyorum. Şimdi şöyle.. Size söylemek istediğim şey şu. Bu hikaye tamamen benim düşüncelerim, kurgu bana ait. Yanlışlarımı görürseniz lütfen yazmaktan çekinmeyin.. sizin yanlış bulduklarınızı düzelterek ben daha güzel yazmaya başlayacağım.
Bu ilk kitabım değil. O yüzden çokta acemi sayılmam ama profesyonel olduğumuda söylemiyorum. Şimdi siz profilime girip hani nerde diğer kitaplar diye sorarsınız yada sormazsınız ahsjhskd bir kitabım tutmuş ve çok sevilmişti ama ben bölüm yazmaya vaktim olmadığı için kitabı yayından kaldırmıştım.. Oysaki bir çok ülkeden okunuyordu... Neyse okumadığınızı bildiğim halde hala yazıyor ve uzatıyorum...
Kısacası😂😂

Umarım kitabı beğenirsiniz..
Hikayeye biraz gizem katmak istedim. Yapabilecek miyim bilmiyorum ama elimden geldiğince güzel bir şeyler yapmaya çalışacağım:)

İmaginary World || J.Jungkook ||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu