Epilóg #1

2.1K 191 10
                                    

Harryho pohľad

Bolestivo vykríkla, a ja som sa k nej vrhol.

Liam ma chytil za ruku a letel som dozadu, narážajúc do steny.

Sledoval som jej malé a krehké telo telesnú, trhala a hádzala sebou. Množstvo bolesti ňou prechádzalo, čo bolo dosť pre mňa, aby som sa zbláznil.

Klesol som dole a zaboril som tvár do svojich rúk. "Bailey." Zašepkal som.

"Bude v poriadku, kamoš. Všetci sme si tým prešli, pamätáš? "Niall ma pohladil po chrbte.

Prikývol som. Ľutoval som, že som ju premenil, keď som videl moju Bailey... Moju sladkú Bailey, v tomto veľkom nepohodlí. Ani neviem, prečo som to urobil, bol som sebecký. Len s ňou chcem stráviť večnosť... Ale obrať ju o jej ľudskosť, a premeniť ju na démona? Naozaj to za to stálo?

Všetci piati sme tu sedeli celý týždeň, sledovali sme Bailey kričať a trhať sebou. Bolo to hrozné, a srdcervúce. Zakaždým, keď som počul vrieskanie unikajúce z jej krásnych pier, zrútil som sa. Zúfalo som zastavoval bolesť. Nemôžem ani spočítať, koľko chvíľ, som nechal slzy voľno padať po mojej tvári.

Bailey silno zalapala po dychu – čo zachytilo moju pozornosť –a vyskočil som zo sediacej pozície.

"Bailey?" Zašepkal som bez dychu.

Jej putujúce oči zachytili moje, a úsmev sa rozšíril mojej celej krásnej tvári. "Harry."

Odvrátila svoje sivé oči, a sledoval som ju.

Zasmial som sa, keď som si uvedomil, že malá muška upútala jej pozornosť. Jej úsmev sa vytratil, a blysla sa dopredu chytajúc muchy vo vzduchu, ako strácala rovnováhu, a zakopla.

Rýchle Niallové reflexy reagovali, a chytili ju predtým, ako mohla spadnúť. "Kroť sa." Zasmial sa.

Bailey sa na neho usmiala, než sa pozrela na jej ruku, zovrela ju v päsť, ako držala malú muchu.

"Pusti ju." Liam navrhol.

Ruku dala k otvorenému oknu, a otvorila päsť.

Sledoval som, ako sa otočila. Jej oči sa stretli s mojimi, a široký úsmev sa jej vytvoril na tvári.

Než som stačil spracovať, čo sa deje, bola predo mnou. Jej malá ruka chytila moju zadnú časť krku, a energicky pritiahla môj krk dole. Naše pery sa stretli vo vášnivom a hrejivom bozku.

Prekvapene som zastonal do jej úst, a uškrnul sa.

Usmievajúc sa odtiahla. "Na toto som čakala. "

Keď ustúpila, vzal som šancu obdivovať jej nové rysy. Jej vlasy boli mierne plnšie a silnejšie, a viac vynikala. Jej nohy boli dlhšie, a jej krivky viac viditeľnejšie. Jej lícne kosti sa nachádzali vyššie, a jej

tvár vyzerala viac štruktúrovane. Jej koža bol rovnakej farby na celom jej tele. Vyzerala sviežo. Jej dych berúce krása bola jasná predtým, ale teraz ... cítil som, že neboli žiadne slová, ktoré by ju popísali.

"Čo je to za vôňu?" Spýtala sa.

"Aká vôňa?"

"Vonia to naozaj dobre, ako pekný steak alebo nejaké šťavnaté mäso. "Usmiala sa. Jej tvár začala blednúť, keď zatvorila oči, a vôňu nasala . Zahmkala a oči rýchlo otvorila. Perfektná šedá, ktorá bola v jej dúhovke, bola preč, a nahradila sa desivou červenou.

Baileyine pery sa zatriasli a ticho zasyčala. Jej ruka putovala k jej ústam, a dotkla sa jedného z jej tesákov, ktoré vykukali.

Ostrý hrot porezal jej prst, a malý potôčik krvi stekal po jej ukazováku.

Počas transformácie, 10% z vašich krv je pitá upírom premieňajúc vás, a 89,6% sa rozloží na jed. Zostáva 1.4% vašej krvi, a v priebehu času zmizne, pretože nemá žiadny účel vo vašom tele.

Bailey je tak mladá, nejaká krv ešte zostala v jej žilách, teda to je dôvod, prečo jej stekala po prste.

Moje oči sa rozšírili, keď sa uškrnula. Zdvihla prst k ústam, a krv nasala. Jej oči stmavli tmavším odtieňom červenej, ak to vôbec bolo možné. Trhla hlavou k oknu, a jej oči nižšie sledovali ľudí.

Než som stačil mrknúť, bola na druhej strane miestnosti. Pozrela sa na okno, cez ktoré prekročila, a dostala sa na požiarne schodisko.

Poponáhľal som sa, zabalil som ruky okolo jej pásu. "Bailey, prestaň!" Zareval som.

Zasyčala odpoveď. "Nechaj ma ísť!"

Jej sila ma prekvapila, ako ma hodila cez celú miestnosť. Vstal som tak rýchlo, ako som len mohol, ale bolo to príliš neskoro. Ona už bola preč.

"Na čo čakáš?" Liam vykríkol. "Dostaň ju!"

Chlapci a ja sme sledovali jej stopu, jej vôňa bola nezamaskovateľná, a pozoruhodná z celého mesta. "Bailey!" Volal som.

Počul som ostrý výkrik, ale nie z Baileyiných úst ...  

Otočil som sa a zo starého rohu ulice, som čelil Bailey, a jej koristi.

Demon By Night║h.s (Slovak Translation) - !ÚPRAVA!Where stories live. Discover now