Naviazanie? - 7.kapitola

3.4K 234 1
                                    

{upravená}

Naviazanie - 7.kapitola
.............................

Znechutene som pozrela na každého z nich. Každého brada bola pokrytá krvou. Sťažka som dýchala. Ustúpila som od verandy a priblížila sa ku Harrymu. Studený vzduch ovial moju pokožku a zachvela som sa. 

"Možno by si mala ísť dovnútra, láska. Nie si dobre oblečená na toto počasie."Liam sa uškrnul. 

Začervenala som sa, ako som vzhliadla hore, všetci z nich sa usmievali. Zaťala som zuby, chcela som preplieskať tie ich hrozné usmievavé tváre.  

"Potrebuješ sa zakryť, zlato." Náhly šepot v mojom uchu spôsobilo, že som podskočila. Cítila som, ako jeho kučery šteklia môj krk, keď prešiel prstom hore a dole po mojej ruke. "Dostala by si chrípku a krv potom nechutí tak dobre."

Trhla som sebou bojujúc so slzami, ktorým hrozilo, že vypadnú. Toľko rokov som neplakala! Všetká táto dráma spôsobila, že som sa zlomila úplne od základov a nemôžem povedať, že si to užívam. Zavrela som oči a zhlboka dýchala.

"Harry, desíš ju."Niall zdôraznil. Vykročil a pritiahol si ma do náručia. Neváhala som to odmietnuť, veď ich všetkých predsa nenávidím. Odstrčila som ho celou svojou silou. "Čo sa stalo?" spýtal sa ma, dvíhajúc mi bradu, aby som sa mu pozrela do očí.

Neodpovedala som mu, namiesto toho som sa na neho zamračila a pozrela sa na Harryho. Jeho červené oči vynikali a jeho tesáky sa jemne obtierali o jeho spodnú peru. 

"Bailey, čo sa stalo?" Zayn zopakoval Niallovú otázku.

Znovu som sa pozrela na Harryho. Vystrelila som na neho dýky mojimi vodnatými očami a on sa na mňa uškrnul.

"Poďme dnu." Louis prikázal. "Umyjeme sa, dobre?" Zasmial sa, keď pokynul bradou.

"Aweh, prečo?"Harry zakvičal."Myslím, že by sme mali zostať tu a dať si malú desiatu." Premiestnil sa pred Nialla a mňa, schmatol ma a držal ma v rukojemnickej pozícií.

Vykríkla som a Harry sa zasmial. Zayn a Liam boli po jeho boku v okamihu. 

"Harry, nechceš jej ublížiť."Liam sa mu hlboko pozrel do očí. "Ty nie si ten typ človeka."

"Ale ona je tak čertovsky chutná." Položil hlavu do môjho krku, ja som zavrtela hlavou a znova vykríkla.

"Harry! Nechaj ju na pokoji, ak ju zabiješ, budeš sa nenávidieť!" Pokúsil sa tentoraz Zayn, pomaly kráčal vpred a položil Harrymu ruku na plece.

"Nechcem ju zabiť. Len ju trochu ochutnám!" Jemne ma pobozkal na krk a naklonil mi hlavu, aby ma lepší prístup k tomu, čo chcel. 

Zakvičala som, keď otvoril ústa a prichystala som sa na neznesiteľnú bolesť.

Zavrela som oči, pevne som zaťala zuby a čakala až zaútočí. Keď sa jeho tesáky obtreli o môj krk, Louis na nás skončil a zrazil Harryho na zem a mňa odhodil nabok. 

Zavrčala som, ako moje telo dopadlo na zem. Betón oškrel kožu na oboch mojich kolenách, z ktorých sa spustila krv. Niall sa ku mne ponáhľal, postavil ma a ťahal ma dnu. Snažila som sa ho ignorovať, ale bol čertovsky silný.

Keď som sa obzrela, videla som Zayna, Liama a Louis ako držia Harryho na zemi. Škriabal sa a snažil sa od nich dostať, no mimo to, sa na mňa pozeral divoko, v jeho očiach som videla túžbu po krvi.

Niall ma potiahol za ruku a ja som ho nedobrovoľne nasledovala do domu. Zdvihol ma na svadobný štýl a než som sa spamätala, stáli sme pred umývadlom v kúpeľni.

Demon By Night║h.s (Slovak Translation) - !ÚPRAVA!Where stories live. Discover now