Desíš ma.. - 5.kapitola

3.5K 245 3
                                    

{upravená}

Desíš ma.. - 5.kapitola
.............................
  

Rozpačito sme sedeli na gauči, nehýbali sa a ani nerozprávali.

Vonku bola celkom tma, jediné svetlo v obývačke bol lúč vyžarujúci od mesiaca vonku. 

Harry začal byť nepokojný, videla som to. Bol nervózny a zvíjal sa, priblížil sa ku koncu pohovky, čo najďalej odo mňa. "Už by sa mali vrátiť..." zamrmlal.

Pozrela som sa na neho divne. "Harry si v poriadku?" spýtala som sa ho.

Rozrušene vykríkol, pričom sa bleskovo v upírskej rýchlosti premiestnil na druhé poschodie. "Harry!" vstala som a rozbehla som sa za ním. Moje nohy ma odniesli ku schodom, a to až hore, videla som asi len 5 schodov, ostatné boli zahalené v tme. Bol toto nejaký chorý vtip? Pretože ak by to bol, tak by som všetkým piatim chalanom vybila zuby. "Harry?" spýtala som sa ešte raz, vedúc môj hlas k šepotu. Podišla som dopredu, hore a na ďalší schod. 

V hornej časti schodiska, v hlave vpredu, bola tma ako vo vreci. Prehltla som hrču v krku a prinútila som sa stúpiť na posledný schod. "Ha-Harry?..." nechala som jeho meno vykĺznuť z mojich pier, ako som šla ďalej a ďalej do tmy. "Desíš ma.." 

"Mala si zostať dole," zavrčal hlas za mnou.

Môj žalúdok sa zamotal a začala som sa od strachu triasť, pomaly sa otáčajúc. Pozrela som sa na neho so strachom v očiach.

Zrazu som bola natlačená prudko k múru. Zmätený výkrik unikol z môjho hrdla. Pozrela som sa do jeho červených očí, vyzerali tak smrtiaco, ale zároveň tak krehko, ak to bolo vôbec možné. Ale bolo tam niečo hlboko v mojom žalúdku, a to niečo bol rovnaký pocit, ktorý som mala v tú istú noc, keď som Harryho stretla s výnimkou.. tentoraz bol oveľa, oveľa silnejší.

"Čo-čo sa s tebou deje?" pritlačil moje boky k stene, jeho veľké ruky stláčali a tlačili na moju pokožku. Ale na prekvapenie, som ich nechcela dať preč. Jeho teplé prsty skúmali moje bedrové kosti, štipol ma, pričom som sa zvíjala rozkošou pod jeho dotykom. 

"Voniaš tak dobre," zašepkal mi do krku. "Chcem vysať všetku krv tvorenú v tvojich žilách." Mráz mi prešiel po chrbte. Zahryzla som si do pery zadržiavajúc tak zastonanie, ktoré chcelo tak moc vyjsť. Zdesený pocit, ktorý som pred pár sekundami mala, zmizol, a bol nahradený túžbou a chtíčom.

"Potom to urob," povedala som statočne, pozerajúc sa do jeho šialených očí. Nebolo to divné, že som nemala strach? Všetko na, čo som dokázala myslieť, boli jeho ruky na mojich bokoch a jeho pery na mojom krku.

"Nemôžem.." vzdialil sa, už ma nedržal pri stene.

Sklamane som odpovedala, "čo ti bráni?" Podišla som k nemu bližšie, chcela som znova cítiť jeho dotyk.

Pozrel sa dole, vyhýbajúc sa očnému kontaktu so mnou.  

"Urob to," zopakovala som. Ukázala som mu moje rameno a stiahla látku trička. "Je to len malé uhryznutie," škádlila som ho, trúc si pokožku na mojich tepnách.  

"Nemôžem!" vybuchol. "Povedal som, že ti neublížim!" nespúšťal zo mňa oči, no teraz bola jeho tvár pokrytá zúrivosťou. Musím povedať, že vyzeral veľmi sexy, keď bol naštvaný. "Povedal som ti, že sa nemáš čoho báť."

"Nebude to bolieť a nebojím sa," hrala som sa s lemom jeho Ramones trička.

Odstrčil moje rameno preč. "Áno, bude to bolieť a ty to vieš." 

S úškrnom som k nemu pristúpila ešte bližšie, naše hrude sa dotýkali. "Uhryzni ma."

"Nie!" Položil mi ruky na ramena a odsunul ma od seba preč. "Nemôžem," povedal cez zaťaté zuby. Rukou si prešiel cez svoje kučery, zatiaľ čo po mne zazeral.

"Prosím," povedala som zvodne.

"Bailey, budeš musieť odo mňa odvrátiť zrak, pozri sa niekde inam. Už to dlhšie nemôžem robiť," požiadal ma. 

"Ja nechcem," odpovedala som. 

"Pozri sa inam," zamumlal cez zaťaté zuby, videla som hnev na jeho tvári. 

Tiež som cítila jeho zlosť a vyštekla som na neho, "nechcem sa, kurva, pozrieť inam!" 

Pokorne zavrčal a ja som sa na neho zamračila. Kútikom oka som uvidela, ako zo steny strhol rám obrazu a potom, než som si stačila uvedomiť, čo sa deje - obraz bol hodený rýchlosťou ako blesk. Obraz preletel veľkým sklom na konci chodby a pozrela som sa za náhlym rútiacim hlukom. 

Počula som Harryho povzdychnúť si úľavou, než ku mne podišiel bližšie.

"Čo robíš?" spýtala som sa ho, náhle vystrašená. 

"Stále platí tá ponuka?" spýtal sa ma, prechádzajúc prstom po mojej čeľusti. 

"Aká ponuka?" hrala som hlúpu, odďaľujúc bolesť. Neviem, čo som si predtým myslela. Sexuálna frustrácia bola stále prítomná a ja som bola hlúpa. Samozrejme, že som nechcela, aby ma uhryzol! Z nejakého hlúpeho dôvodu, som proste chcela jeho.

"Vieš, tá, kde si chcela, aby som uhryzol tvoj krk," odmlčal sa, keď sklonil svoju hlavu do záhybu môjho krku.

"Moja ponuka už neplatí," odtlačila som jeho hlavu a dala mu malý úsmev.

"Naozaj?" Harry sa uškrnul.

Kúsla som si do pery, ako som prikývla. "Prepáč, jednorazová vec."

Červená v jeho očiach vybledla. "Dobre." Jeho úsmev z tváre zmizol, "to je dobre."

"Čo sa deje, Harry?" znepokojene som sa spýtala. Vyzeral ustarane.

"Nemyslím si, že by som to mohol ovládať," pokrútil hlavou, nahnevaný sám na seba. "Sľúbil som, že ti neublížim, a skoro som ten sľub porušil."

"Prečo si ho neporušil? Bola som priamo tam, mohol si ma dostať," zmätene som naklonila hlavu.

Chvíľu sa na mňa pozeral, než odpovedal, "pretože v obidvoch prípadoch, keď ťa počujem kričať, keď pijem tvoju krv.. cítim sa tak silný. A potom, keď si z nás všetkých vystrašená.. Znova sa cítim silný." Pozrel sa na mňa, pocit viny bol vpísaný na jeho tvári. "Ale teraz, keď som toto uvidel- čo sa stalo, uvedomil som si- nemyslím si, že mám srdce na to, ti znova ublížiť." 

............................. 




Demon By Night║h.s (Slovak Translation) - !ÚPRAVA!Where stories live. Discover now