sein sözcüğü Almanca'da iki anlama gelir:

93 13 38
                                    

final ep.7; sein sözcüğü Almanca'da iki anlama gelir; var olmak ve onun olmak.

"Yoongi babacığım ben diyorum ki, biz bu kitapta biraz zaman atlasak? Sizin kavuştuğunuz zamanlara gelsek?" Başka bir ülkede olsalar dahi bu, onların o hikâyeyi okumayacakları anlamına gelmiyordu.

"Hm, olabilir. Siz ne dersiniz Tavşancık?" Jungkook gülümseyerek onayladı. "O zamaaaan gelelim Min Yoongi'nin bana evlilik teklifi ettiği güne hm?"

Yoongi utançla ensesini kaşıdı. O günkü Jungkook'u hatırlaması bile ona büyük bir mutluluk veriyordu doğrusu. "Gelelim Min Jungkook." Yoongi eşine göz kırptı ve JungYoon'u öptü.

"Ihım, ıhım. Başlıyorum."

Hani yazmıştım ya şu hikâyenin başına 'sonbaharda sonsuzca aşık olmuştum' diye... Sonbaharda, sonsuz aşkımıza dair sonsuz da bir söz vermiştik biz. Yoongi ile aramızda ama -senin de bilmen gerekir JungYoon- bu sonsuzluktan, hatta bu sözden kimsenin haberi yoktu.

Sonucunda, yaklaşık bir ay Taehyung ve Jimin'in tribini yedik ama güzeldi yani.

Yoongi ile yine kampüsteydik. İşimiz gücümüz üniversite tabii. Kantine girdik, o yine kahvesini söyledi ben de sütlü çikolatamı. Oturduk, ders notlarını okuyoruz. Sonra birden sıkıldım, haydi çıkalım dedi. Şaşırmadım.

Biliyorsun, baban pek bir şeyden sıkılmadan duramaz.

Çıktık dışarı. Tanıyorum tabii ben sevgilimi. "Yapamayacağım." dedi. Asla da beklemiyordum var ya.

"Hey, burada müdahale etmeliyim Jungkook. O sıralar birlikteydik ve sen sürekli seni bırakıp gitmenden korktuğunu dile getiriyordun. Bu bir nevi evlilik teklifi istemek." JungYoon kıkırdadı, işte, yine, en sevdiği zaman dilimi.

"Hop, orada dur. Ne demek birlikteydik? Biz o ara 2 yıldır birlikteydik be." Yoongi göz devirdi. Jungkook'un anladığını tabii ki biliyordu. "O birliktelikten bahsetmediğimi ikimiz de biliyoruz."

"Nasıl bir birliktelik o zaman baba?" Jungkook kahkaha attı, Yoongi'yi bu duruma düşürmek oldukça zevk veriyordu. "Fiziksel birliktelik babacığım." Küçük kız anlamamıştı, daha sonrası için Taehyung'a sormaya karar verdi. "Haydi devam edelim!"

Çimenlik bir alan vardı, Sonbaharın henüz başında olduğumuz için hâlâ hoş görünüyorlardı. Oturduk oraya nefes alabilmek için. Tuttu ellerimi, koyu gözlerini dikti gözlerime.

Beni tamamlıyordu, uyumluyduk böyle. Nasıl anlatsam ki? Biliyorsun JungYoon, pek sevgili kızım. Farklı bir kimya var aramızda. En olmadık anlarda gözlerimizle anlayabiliyoruz birbirimizi. Dışarıdan o kadar uzak görünsek bile biliyoruz biz birbirimizi. Temas kurmasak da gönül bağı var aramızda.

Çok dağılmadan toparlayayım.

"Sonbaharda sonsuzca bir söz verir misin bana Jungkook? Nefesimin nefesine karışmasına izin verir misin? Bunu yapacak tek kişi olmamı ister misin?" dedi bana.

Yemin ederim ölecek gibi hissettim JungYoon. Kalbim, Min Yoongi'nin ellerinde ve o, bununla zevkle oynuyor gibiydi.

Ağladım. Dakikalarca onu göğsüme çekip ağladım. O da ağladı benimle. Ağlayarak aşkımızı paylaştık, belki de çoktan paylaşmıştık emin değilim.

Bildiğin üzere kabul ettim teklifini. Bedenlerimizi de, ruhlarımızı da bağladık böylece.

İşte JungYoon, böyle bebeğim. Min Yoongi, benim karşılaştığım en iyi insan, en iyi kalplisi de o. En mükemmeli de o. Bütün güzel sıfatları yüklediğim, bütün iyilikleri öğrendiğim kişi o. O, benim şu hayattaki tek varlığım.

Senin de, tıpkı biz gibi şu dünyadaki eşini bulmanı dilerim birtanem. Daima aşkı bedenlerde değil, ruhlarda aramanı isterim.

Sonbaharda sonsuzca aşık olmanı da tabii.

Son olarak şu sözü ekleyip gidiyorum:

Biz Sonbahar'da sonsuzca aşık olmuştuk birbirimize.

JungYoon'un hayatındaki en güzel anı sorsalar; kesinlikle bunu söylerdi. Min Yoongi, Min Jungkook'a aşkla bakarken ve Min Jungkook da ona gülümserken.

Tam o anda zaman durmuştu işte. Küçük kız, yıllar sonra bile küçüklüğüne dair bir anı olarak onu hatırlayacaktı. Onlar yaşlansa bile daima birbirleri ile olacaklardı, çünkü ruhları beraberdi bu sonsuzlukta.

Min Yoongi mi Jeon Jungkook'u bulmuştu o zamanlar, Jeon Jungkook mu tutunmuştu ona bu bir bilinmezdi fakat onların birbirleri için yaratıldığı kesindi.

¤

Ve final.

Kurguyu yazarken aklımda böyle bir final yoktu, hatta final yapacak kadar da yazmak yoktu.

Umarım, keyif almışsınızdır.

YoonKook ile kalmanız dileğiyle.

leaves × yoonkook × ✓Where stories live. Discover now