Lydia:

Örülök, hogy az ötletembe mindenki belement, ugyanis így Alicet végre totálisan megalázhatom, főleg Logan előtt. Nem vagyok vak, így természetesen észrevettem, hogy néz Alicere.
Gyorsan felálltam egy székre, és igyekeztem túlüvőlteni a zenét.
-Oké srácok, mindenki fogjon meg egy széket, és üljünk körbe! - a bamba népség rögtön engedelmeskedett, és pár másodpercen belül egy kört alkottunk.
- Tegyük izgalmasabbá! - nevetett fel Cassandra - a kihívott fél iszik egy felest! - erre mindenki ujjongásban tört ki.
Gyorsan elmentem a bárbulthoz, és hoztam mindenkinek egy-egy poharat.
- Cass, te kezdj! - bátorította Alice.
Erre Cassandra nevetve Logan felé fordult.
- Logan... Kihívlak *csuklás*, hogy *csuklás*...
- Bocs, ez nem az a játék! - nevetett Logan - A szöveged: Felelsz, vagy mersz!
-Jajj, tényleg! - nevetett 'nem bírom az alkoholt és egy kortytól is fullbebaszok' kisasszony.
-Amúgy csapos! Kérem a felesem! - követelőzik Logan. Odabillegtem hozzá, és próbáltam minél előnyösebb oldalamat mutatni neki, de ő amint megkapta az italát, csak gyorsan lehúzta azt.
- Logan... *nevetés* mersz vagy izé... A másik? *nevetés*
-Természetesen merek - válaszolja. A fiúk mögötte elkezdtek 'húúúzni'.
- *nevetés* Csókold meg őt! - mutatott Alicera.
Na azt már nem! Biztos, hogy nem fogja--
Logan megindult a kis kurva felé, egyik lábával letérdelt, és hosszasan megcsókolta.

Végre én következtem, és bosszút állhattam. Az előttem sorra került Adam lehúzott egy nagyon gyenge menetet Kylelal.
-Kyle, felelsz vagy mersz? - kérdezi Adam.
-Felelek - húzta le a felesét.
-Kit húznál meg leginkább ebből a szobából? - a fiúk ismét egy baglyot megszégyenítő huhogást hallattak. Kyle részeg tekintetét végigvontatta mindenkin a tekintetét, majd megállapodott Aileenen. Aileenen. Ez most komoly??
Több időm nem volt elmélkedni, ugyanis végre én következtem.
-Alice - végre megszivathatom! - felelsz, vagy mersz?
-Merek - mondta karba tett kezekkel.
-Skacook! *csuklás* Van egy izé... Egy ötletem! - szólalt meg Hullarészeg Cassandra, mire mindenki rá szegezte a tekintetét. - Ömmm... Van egy tökre *csuklás* ijesztő *csuklás* meg minden *csuklás* ház *csuklás* egy utcányira... *csuklás* folytassuk ott!

Alice:

Nem kétség, Cass teljesen be volt baszva. Mondjuk, mindenki más is. Cass ötletét üdvrivalgás fogadta, és szedelődzködni kezdtünk, hogy elindulhassunk a házhoz, amiről beszélt. Bár már éjfél felé járt, azért mi elindultunk.
Az épület tényleg ott volt, ahol Cass állította, bár az út alatt rengeteg alkoholt fogyasztott.
A ház külseje totálisan romos állapotban volt, bár ez valószínűleg odabent sincs másképp. A falakról a vakolat már rég lejött, csak itt-ott volt még valami. A legtöbb ablakot betörték, és a párkányokon elszórva voltak a darabjaik. A valaha kertet szolgáló területet mára már mindenféle gaz benőtte. A kerítést futónövények borították. A rozoga kaput szétmarta a rozsda.
-Na, ki megy be először? - kérdeztem.

Logan:

Csodálkoztam amikor a tök részeg Cassie minden akadàly nélkül megtalálta a házat amiről beszélt. Tipikus horror filmek és rémtörténetek háza volt. Mállott falak, törött ablakok a zsanéron épphogy csak lógó, nehéz fa ajtó, amit az időjárás sem kímélt. Bevallom, borsódzott a helytől a hátam. Mondjuk fogadni mertem volna, hogy Mr 'Az-én-farkam-nagyobb' nem mert volna bejönni ide, még a csontváz tetoválása ellenére sem.
-Ki megy be elsőként?-hallottam meg Alice hangját, mire eszembe jutottak a csókunk emlékei. A puha szája a számon, a fogaink enyhe ütközése, a meglepett kis sóhaja, tetszik a csaj.

-Mi lenne, ha mind bemennénk?-mondta Kyle, kiszakítva álmodozásomból, mire több fej is helyeslően bólintott.

Elkezdtünk bemászni a kerítésen és mikor láttam, hogy Alice küszködik, félkézzel felsegítettem. Már csak a hálás pillantásáért megérte.
Miután mind benn voltunk és Adammel kifeszegettük a beragadt ajtót, egy kísérteties, lomos ház fogadott minket.

Adam:

Miután bejutottunk az újkorában elegánsnak mondható épületbe, hátborzongató látvány fogadott minket. Üvegszilánkok a földön, törött vázák, nyitott, karmos lábú szekrények. Csak egy hely volt érintetlen. A nappali. Ott bezzeg ábécé sorrendbe rakott könyvek, teáskészlet a vitrinben, csipketerítő, perzsa szőnyeg és mahagóni dohányzóasztal. Egy rádió is volt a sarokban meg egy poros kandalló. Ez a helység olyan volt mintha még mindig laknának benne. Ez a kontraszt volt csak igazán ijesztő.
-Ez belülről tisztára úgy néz ki, mint a Bíborhegy Legendájából a kastély.-próbáltam oldani a hangulatot, de úgy tűnt senki sem ismeri a filmet.-Ne már! Senki?-néztem körbe, mire mindenki a fejét csóválta, vagy a szemét forgatta, Logan pedig megpaskolta a vállam.
-Nyugi, én értettem.-nézett a szemembe, amitől kissé elmosolyodtam, hogy sikerült a poénom.
-Tényleg?-kérdeztem vigyorogva.
-Nem.-válaszolta majd elment Kyle irányába, aki Aliceszel beszélgetett.
Arrébb mentem a bejáratból, beengedve Aileent, aki egy filccel a kezében, Cassel az oldalán a falra írta a kis csapatunk tagjainak neveit. Ahogy leírták az utolsó nevet és vigyorogva vizsgálták a "mesterművüket" , több dolog is történt. Először is felborult az egyik fotel hatalmas porfelhőt hagyva maga után.

Aileen:

-Wow, Cass, nem hittem volna, hogy leszervezed ezt! - szép húzás volt tőle, de én nem dőlök be neki. A többiek totál beszartak, bár nem értem, min. Tök királyul lezsírozta Cass.
-*csuklás* Mit? - most megpróbálja elhitetni, hogy nincs köze hozzá... Kár, hogy én nem ijedek meg az ilyen kis csínyektől.
-*csuklás* De én *csuklás* tényleg nem... - Mondandóját a csillár 'remegése' szakította félbe. Majd hirtelen az említett tárgy szétrobbant. Szó szerint. A lelógó drágakövek egyik pillanatról a másikra apró darabkákra osztódtak, a keretje pedig ugyanezen sorsra jutott. A többiekkel együtt rémülten kaptam a fejem a "természeti katasztrófa" felé.
-Mi a szar Cass? - dühöngtem. - Ez már sok! - megpróbáltam kiszedni a belém fúródott szilánkokat, majd megláttam Cass rémült arcát. Elég régóta ismerem ahhoz, hogy tudjam, még így részegen is totálisan megijedt.
A következő pillanatban a kredenc üvege és a benne tárolt összes holmi darabokra tört.
-Gyerekek, lehet, hogy részeg vagyok, de szerintem itt nem stimmel valami - mondta Adam.
-Na nem mondod?! - vágtam hozzá.
-Szerintem pucoljunk innen! - mondta Kyle. Mondatát egyetértő hangok követték, így elkezdtünk menekülni a házból. Mögöttünk továbbra is tárgyak robbantak. A kijáratnál kissé feltobzódtunk, ugyanis a drága részeg Cass ruhája fennakadt a kilincsen, és senki nem fért el mellette. Arra lettem figyelmes hogy a lábam alatt megmozdult a talaj. A padló fadeszkái egyenként kezdtek lezuhanni, a valószínűleg pinceként szólgáló mélységbe.
Szerencsénkre Cass ruhája engedett, így időben kiértünk az épületből.

Kyle:

Mindenki egyidejűleg furakodott ki Cassie után az ajtón. Mikor én is kiértem a térdemre tàmaszkodva lihegtem.
-Ez brutál volt C.-mondtam a homlokomról letörölve a verejtéket.
-É-é-én nem tudom...-kezdte még mindig sokkosan majd elkezdett sírni. Az új csaj, talán Alisha, vagy Maevis, nem Alice, megölelte és egy szúrós pillantást vetett rám, aztán visszafordult Casshez. Megadóan felraktam a kezeimet. Huhh! Ilyen vad cuccot még nem komáltam. Vagy ez még a reggeli marihuána hatása?

Horror Háza |RÉGI VÁLTOZAT|Where stories live. Discover now