Chapter 70

283 18 4
                                    

Louis Tomlinson

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Louis Tomlinson.

Capital Summertime Ball wou One Direction dus hebben voor in hun programma, wat nog steeds echt een fucking bizar idee is.

Ik ben best gewend om voor m'n familie te zingen en voor een camera, maar nu dat ik ook daadwerkelijk voor een publiek van miljoenen moet gaan zingen, is pittig bizar.

"Ben je zenuwachtig?" Vraagt Liam voorzichtig naast me waardoor ik mijn schouders even ophaal.

"Een beetje. Zingen is wel m'n ding eigenlijk. Ik voel me goed." Ik stuur Liam een kleine glimlach terug waarna hij knikt.

Eigenlijk weet ik niet of dat ik me wel goed voel. Het idee dat er een grote kans is dat Emma dit alles ook gaat zien maakt me zenuwachtig.

Ik wil het alleen maar goed doen voor haar. Ik wil dat ze trots op me is, ondanks dat we elkaar niet meer spreken.

De reden dat ze het contact met me verbroken heeft weet ik nog steeds niet, maar ik hoop gewoon dat het goed met haar gaat.

En ja, ik mis haar. Ik mis haar ontzettend erg. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk.

"Bekend geworden door YouTube, ondertussen ontzettend bekend in de media. Hier zijn ze dan, Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan en Liam Payne. Geef een groot applaus voor One Direction!"

Kippenvel raast over mijn armen en even hou ik mijn adem in.

Als iemand me een paar maanden geleden verteld zou hebben dat ik in Wembley zou gaan staan, had ik letterlijk die gene voor z'n hoofd geslagen en uitgelachen. Maar nu dat ik hier ook daadwerkelijk sta.. het is en blijft gewoon zo bizar.

"Ik hou van je Ems." Fluistert ik nog zacht tegen mezelf voordat ik samen met de andere jongens het podium op ren.

Ja okay een beetje een prut stukje maar mnu right :)

IK GA NU GELIJK EVEN WAT MEER VOORUIT SCHRIJVEN POEPIES

Just Hold On ❥ l.t ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu