[29]#Final

461 25 3
                                    

Tepki+Motive-Yin Yang

Sanırım bu kitaba son yazdığım başlangıç yazısı.Bu arada şarkı müko!

Kapı yavaşça aralandı ve simsiyah damatlığı ile içeri girdi.Benim ki ise kabarık siyah bir gelinlikti.Gelinlik demek doğru olursa tabi.

"Waaw çok...çok..yani mükemmel olmuşsun."güldüm yanıma yaklaşarak ellerimden tuttu ve alnımı öptü.Ellerini çekip boynuna götürdü ve zincire dolamış olduğum ucunda alyans olan kolyeyi çıkardı.

"Sanırım yerini bulma zamanı geldi."dedi ve zincirden alyansı çıkararak yanımızdaki masaya koydu.Ellerimi tutarak parmağıma alyansı geçirdi.

"Bunun modası geçti ben tam tur pırlanta istiyorum."

"Oda olur."dediğinde sarıldım.

"Ben nasıl bir adama sahibim ya.

Bırak pırlantayı zeytin dalı bile olsa seninle bir ömrü geçiririm."Kapı aralandı ve bir kızın kafası uzandı.

"Gelin ve damat salona bekleniyorsunuz."kız gülerek çıktı.

"Beyaz kuğu olmanı isterdim ama sen siyah kuğu olmuşsun."

"Siyahı seviyorum."dedim kollunu girmem için uzattı ve yavaş yavaş merdivenlerden inmeye başladık.Masaya Poyraz'ın yardımıyla oturdum ve oda yanıma yerleşti.

"Sen İbrahim oğlu Poyraz iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, savaşta ve barışta, dünyada ve marsta, gündüzde ve gecede Mehmet kızı Mira'yı  eşin olarak kabul ediyor musun?"

"Dünyada yada marsta,yerde yada gökte nerede olursa olsun evet."

"Sen Mehmet kızı Mira iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, savaşta ve barışta, dünyada ve marsta, gündüzde ve gecede İbrahim oğlu Poyraz'ı eşin olarak kabul ediyor musun?"

"Korkma denemekten!Çünkü yıldızlar sana istediğinde gülümser!Evet."

"Gelini Öpebilirsiniz."ayağa kalktı ve alnımı öperek sarıldı.Bomboş salonda olan birkaç insanda dağılınca gelin-damat odasına girerek oturdum.Gelinlik çok ağırdı bacaklarıma kramp girmişti resmen.Poyraz önümde eğildi ve ellerimi tuttu.

"Ne kadar zorluklar yaşasakta sen benim kaderimsin.Sana el kaldırdığım için özür dilerim.Sana bağırdığım için,unutmaya çalıştığım için her şey için özür dilerim."

"Dileme.Her şey geride kaldı.Farkında mısın bilmiyorum ama evlendik ve ben çok mutluyum.Sende bunu istemiyor muydun zaten?"

"Evet.Her şeyden çok."dedi ve çenemden tutarak dudaklarıma bir öpücük kondurdu."gözlerim dolduğunda bir damla yaş ikimizinde yanağını ıslattı.

"Ne oldu?"

"Annemin ve babamında burada olmasını isterdim.Sadece sıra bekleyen kişilerden başkası yoktu.Böyle olmasını istemezdim.Akrabalarımız gelseydi,arkadaşlarımız,ailelerimiz.Bir kır düğünü yapabilirdik mesela."

"Sana verdiğim bütün sözleri tutacağım."dedi ve elimden tutarak beni aşağıya indirdi.Arabada beklememi söyleyerek telefonla konuşmak için dışarıya çıktı 15 dakika sonra arabaya bindi.

"Çok çirkin olmuşsun sil göz yaşlarını."dedi ve aynaya baktığımda gerçekten çok çirkin olmuştum.Gözlerimi dinlendirmek için kapattım ve eve gitmeyi bekledim.Gözlerimi açtığımda evde değildik.

"Uyandın sonunda.Hadi in.Sana bir sürprizim var."dedi ve beni bir kapıdan geçirdi büyük bir bahçeye açılan kapı.Bahçede bodrumda tanıştığım arkadaşlarım, eski arkadaşlarım ,Cenk ve yeni kız arkadaşı İrem vardı.Mutlu olabilmesi için onlara denemelerini söylemiştim.İrem çok çabuk bağlanabilen biriydi.Bodrumda da bana çok iyi davranıp kanıma girmiş ve kısa zamanda en yakın arkadaşım olmuştu.

DEATH(Telefon Ölümleri Serisi 1)TextingWhere stories live. Discover now