[3]

1.5K 100 35
                                    

Son bavulumun da kapağını kapatıp kapıya ilerledim .Kapıyı açtığımda bir not kağıdı düştü önüme ve üstünde " BULDUM SENİ" yazıyordu.

Buradan kesinlikle kaçmalıyım.Bavullarımı bagaja koydum ve arabanın içine geçerek kapıyı kilitledim aynaya baktığımda ölen kız arka koltukta oturuyordu arkama baktığımda ise yoktu .İyice paranoyaklaşıyorum.Delirmek üzereyim.Hayır kesinlikle şizofreni falan olmuyorum.

Bir mail geldi gizli bir mail.

Şizofreni hastaları asla şizofreni olduklarını kabul etmezler.Aksine kendilerinin iyi olduğunu diğer insanların delirdiğini düşünürler.

Saygılarımla ,

Ölüm.

Neydi bu böyle düşüncelerimi mi okuyordu,yoksa deliriyor muydum maile tekrar baktım ama hiç bir şey yoktu.Hadi ama tüm bunları beynimde yaratıyorum.Korkuyorum belki de.Ya da maili atan geri çekti.Kesinlikle bu evden uzaklaşmalıyım .

Büyük babamın çifliğine gitmeliyim.

2 saat sonra

Neyseki ulaşmıştım sonunda.Yoksa o evde kafayı yerdim.Belki de çoktan yedim.

Anonim:Güzel mi çiftlik sirius nasıl hamile sanırım karnı şişmiş.

Sirius benim köpeğimdi küçükken buraya gelip onunla oynardım .Kulübesine gittim ve gerçekten de hamileydi nereden biliyordu?Beni izliyor olamazdı değil mi?

Anonim:Seni izlemiyorum bir kaç hafta önce oradan geçtim ve çiftlik bakıcısı ile konuştum.

Mira:Kimsin sen.

Anonim:Ölüm.

Mira:Beni yanına alamayacaksın ama.

Anonim:Üç kardeş hikayesini bilir misin?

Mira:Hayır.

Anonim:Vaktiyle alacakaranlıkta ıssız, dolambaçlı bir yolda seyahat eden üç erkek kardeş varmış.

Kardeşler gide gide, yürüyerek geçilemeyecek kadar derin, yüzülemeyecek kadar da tehlikeli bir nehre gelmiş. Ancak bu kardeşler sihirsel sanatlar konusunda bilgiliymiş, onun için sadece asalarını sallamışlar ve emniyetsiz sularda bir köprünün görünmesini sağlamışlar. 

Köprünün yarısına gelince de yollarının kukuletalı biri tarafından kesildiğini görmüşler.Ve Ölüm onlarla konuşmuş. Kandırıldığı, üç yeni kurbanı elinden aldığı için kızgınmış, çünkü seyyahlar genellikle nehirde boğulurmuş. Ama Ölüm kurnazmış. Üç kardeşi sihirleri için tebrik ediyormuş gibi yapmış ve ondan kurtulacak kadar akıllı oldukları için her birinin bir ödül kazandığını söylemiş.

Böylece dövüşken bir adam olan en büyük kardeş, varolan bütün asalardan daha güçlü bir asa istemiş: sahibi için her düelloyu kazanacak bir asa; Ölüm'ü fethetmiş olan bir büyücüye layık bir asa.. Ölüm de nehri geçip kıyıdaki bir mürver ağacının yanına gitmiş, orada asılı bir daldan bir asa yapmış ve en büyük kardeşe vermiş.Bu asa mürver asaymış.

Sonra kibirli bir adam olan ikinci kardeş Ölüm'ü daha da aşağılamaya karar vermiş ve sevdiklerini Ölüm'den geri çağırma gücü istemiş. Ölüm de nehrin kıyısından bir taş almış, ikinci kardeşe vermiş ve ona taşın ölüleri geri getirecek güce sahip olacağını söylemiş.O taş diriltme taşıymış.

Ve sonra Ölüm üçüncü ve en küçük kardeşe ne istediğini sormuş. En küçük kardeş hepsinin içinde en alçak gönüllüsü ve aynı zamanda en bilgesiymiş, Ölüm'e de güvenmiyormuş. Bunun için oradan Ölüm tarafından izlenmeden uzaklaşmasını sağlayacak bir şey istemiş. Ve Ölüm, istemeye istemeye, ona kendi Görünmezlik Pelerini'ni vermiş.

.Sonra Ölüm kenara çekilip üç erkek kardeşin yollarına devam etmelerine izin vermiş ve onlar da devam etmişler, ne harika bir macera yaşadıklarından konuşmuşlar, Ölüm'ün armağanlarına hayran kalmışlar.

Ve zamanla kardeşler ayrılmış, her biri kendi yoluna gitmiş.İlk kardeş bir hafta ya da biraz daha uzun süre seyahat etmiş ve uzaklardaki bir köye ulaşınca, bir büyücü bulup onunla kavga etmiş. Silahı Mürver Asa olduğu için elbette düelloda başarısızlığa uğrayamazmış. Düşmanını yerde ölü bırakan en büyük kardeş bir hana gitmiş, orada bizzat Ölüm'ün kendisinden kaptığı güçlü asayı ve bu asanın kendisini nasıl yenilmez hale getirdiğini yüksek sesle anlatarak övünmüş.Daha o gece başka bir büyücü, şaraptan körkütük sarhoş halde yatağında yatan büyük kardeşin yanına sinsice yaklaşmış. Hırsız asayı almış ve ne olur ne olmaz diye, büyük kardeşin gırtlağını kesmiş.Böylece Ölüm ilk kardeşi yanına almış.

Bu arada, ikinci kardeş tek başına yaşadığı evine gitmiş. Burada, ölüleri geri getirme gücü olan taşı çıkarmış ve elinde üç kez çevirmiş. Bir zamanlar evlenmeyi umduğu ancak vakitsiz ölmüş kızın silueti bir anda önünde belirince hayret ve memnuniyet içinde kalmış.Ancak kız hüzünlü ve soğukmuş, aralarında bir tül varmış gibi ondan ayrıymış. Fani dünyaya dönmüş olsa da, gerçek anlamıyla oraya ait değilmiş ve ıstırap çekiyormuş. Sonunda, hasretten çıldıran ikinci kardeş, kıza sahiden kavuşabilmek için kendini öldürmüş.Ve böylece Ölüm ikinci kardeşi de yanına almış.

Ama Ölüm yıllarca üçüncü kardeşi arasa da onu asla bulamamış. En genç kardeş ancak çok ileri bir yaşa erişince nihayet Görünmezlik Pelerini'ni çıkarmış, oğluna vermiş. Sonra Ölüm'ü eski bir dost gibi  selamlamış ve böylelikle ölüm üçüncü kardeşi de yanına almış.Üç kardeş böylelikle ölüm yadigarlarını oluşturmuş. mürver asa ince bir çizgi olarak,diriltme taşı bir yuvarlak olarak,pelerin ise bir üçgen olarak ölüm yadıgarlarını oluşturmuşlar. (Emeğe saygı kopyala yapıştır yapmadım hikayeye internetten ulaşabilirsiniz.

Anonim: 

Anonim:Tıpkı resimdeki gibi ölüm yadigarlarını oluşturmuşlar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Anonim:Tıpkı resimdeki gibi ölüm yadigarlarını oluşturmuşlar.

Mira:Ölüm er geç beni yanına alıcak ama korkmuyorum.

Anonim:Çok geçmeden ben seni bulacağım ve öldüreceğim seni de yanıma alacağım.

Anonim adlı kişi adını Ölüm olarak değiştirdi.

Mira adlı kişi Ölüm adlı kişiyi engelledi.


Yorumlarınızı ve votelerinizi eksik etmeyiniz!



DEATH(Telefon Ölümleri Serisi 1)TextingWhere stories live. Discover now