[11]

749 52 18
                                    

Bişey diyim mi çok özlemişim be.Neyse eğer ki duyuruyu okumayanlar varsa diye söylüyorum finali sildim ve hikaye kaldığı yerden devam ediyor bakalım neler olacak kurguladım biraz bir şeyler ama hadi bölüme geçek.

Valla burada bölüme geçek demesi bile bir farklı oluyormuş özlemişim.

Medya:Jeo jaweed n'oluyo.


jhgfdsdfgşlkjhgfdsa

Kulaklarım,kalbim hatta gözlerim yerinden bir kanguru misali fırlayacak gibi bekliyordu.Bazen hayatınızda hiç öğrenmek istemeyeceğiniz şeyler öğrenirsiniz ve bütün büyü uçup gider.Bana tam olarak öyle olmuştu.Peki şimdi ne yapacaktım.Aylar öncesine kadar benden nefret edip beni öldürmek isteyen adama aşıktım.Ve onun da bana karşı hisleri olduğunu öğrenmiştim.

Belki de beni kandırmak istiyordu.Kafamda elli tilki değil beş yüz tilki vardı ve hepsinin kuyrukları düğüm olmuştu.Nasıl çözecektim?

"Neden ben?"diye haykırdım evin içindeki boşluğa ve bana yankı olarak geri döndü.

Anonim:Çünkü kader!

"Kader mi ?"dedim ve güldüm.

Anonim:Evet kader bir şeyler yada kişiler ayırmaya çalışsa bile o kişiler bir birini çekiyorsa buna kaderden başka bir şey diyemezsin.

"Kafam çok karışık ufacık kalbime çok yabancı olduğum bu duyguları sıkıştırmak,barındırmak çok zor.Bilmiyorum ki ben aşkı.Rastlamadım,duymadım,bilmedim.Sadece anlatılanlara kulak kabarttım."diyerek başımı bacaklarımın arasına aldım.

"Peki Doğuş'a hissettiklerim neydi?"

Anonim:Kendini kandırman ben bunu yaparım dedin ve başarısız oldun bu sadece heves.

"İnsan oğlu ne kadar garip değil mi?Daha ne yapacağını bilmeden heveslenip yola adım atıyor.Oysa ki dünyadan bir haber."dedim ve mutfağa ilerledim.Aklıma bir an ölüm geldi tam olarak bu kapı önünde bulmuştum onu.

"Bazen gerçekten çok isyan ediyorum.Ölmek istiyorum çünkü beni hayatta tutan bir şey yok.Daha bir köpeğe bile sahip çıkamazken kendime nasıl sahip çıkarım ben."kendi kendime konuşmamı kapı zili böldü.

Kapı deliğine eğildim ve baktım oydu.Kapıyı açtığım an hiç konuşmadan sarıldım.Çünkü bazen anlatmak istediklerinizi bir sarılmak anlatabilir.Saatlerce konuşmadık sadece oturduk öylece birbirimizin gözlerine bakarak.

Saatlerce konuşmadık sadece oturduk öylece birbirimizin gözlerine bakarak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Gif çok hoşuma gitti de)

Çünkü gözler her şeyi anlatabiliyor.

"Gitmem gerek."dedi ve uzun zamandır hasret kaldığım sesini sonunda kulaklarımla kavuşturdu.

"Ama neden?"dedim ve sarıldım.Bırakmak istemiyordum.Gerekirse küçük bir çocuk gibi paçasına bile yapışırdım.Kollarını belime doladı.Güvende olduğum duygusunu hissediyordum.

"Çok fazla soru soruyorsun.Çıplak ayaklı kontest."dedi ve başıma bir öpücük konduruverdi.Dediği şeye güldüm.O yanımdayken yüzümden gülme eksik olamamıştı.Yüzümde açan güllen o gidince ya solarsa.

"Şimdi ne olucak."dedim ve ondan ayrılmak istedim ama bırakmadı.

"Gözlerinin içine bakınca konuşamıyorum böyle daha iyi."derin bir nefes aldı ve devam etti."olmaz Mira geçmiş her an yanımdayken olmaz.Unutmaya çalışırız.Yaşamamış gibi,olmamış gibi.Hayatından siktir olup giderim unutursun beni.İlk defa küfür ettiğini duymuştum.Dedikleri şey kalbimi bin parçaya bölmüştü ve ben o parçalar üstünde acıyla yürüyordum.

Dha da sıkı sarılarak"izin vermem."dedim hıçkırıklarımın arasında.

"Gitmeliyim."dediğinde beni bırakarak kalktı.

"Sen nasıl bir şerefsizsin ya.Önce umut ver sonra git.Ben sana duygularımı açtım ,yıllar sonra ilk konuştuğum kişi sendin.Şimdi bir göçük gibi beni bırakıp gidemezsin."dediğimde ayağa kalktım yüzümüzü hizalamak için masaya çıktım.

"Hiç bir yere gitmiyorsun."dedim ve ağlayarak sarıldım.Gözyaşlarım beyaz tişörtünü ıslatmıştı.Beni geriye çekerek yüzümü avuçlarının arasına aldı.Ve dudaklarını dudaklarımla kavuşturdu.Geri çekildiğimde"seni seviyorum."diyebildim sadece.O ise sessizce çıkıp gitti.

DEATH(Telefon Ölümleri Serisi 1)TextingWhere stories live. Discover now