3.

11 0 0
                                    

Na ďalší deň sme sa rozhodli, že s babami pôjdeme na takú babskú jazdu. Chceli sme ísť do toho aquaparku, ale ja a Jill sme nemali dobré plavky. Tak sme rovno využili môj ďalší darček a pobrali sme sa na nákupy. Sam bola naša módna poradkyňa. Ku každým plavkám niečo okomentovala a keď sme si ich skúšali, tak nám vždy niečo vynadala a tak sa plavky hľadali dosť ťažko. Zatiaľ čo si Jill vybrala nádherný čierny spodok a bordový vrch (ktorý sa jej neskutočne hodil), tak ja som nemala ešte nič.

,,No ták Rose! Už si niečo vyber. Nestihneme otváracie hodiny a z úžastného víkendu bude len nuda bez vody!'' Jill už vážne chytala nervy. ,,Ale tu sa mi nič nehodí! Nemôžem si vybrať niečo čo sa mi proste na sebe nepáči.'' Jill som závidela jej úžastnú postavu. A aj celkovo jej výzor. Orieškovo hnedé vlasy po ramená sa jej jemne vlnily, v jej zelených očiach vždy bola tá iskra štastia a na nose jej svietili drobné pehy. Zatiaľ čo ja som mala blond vlasy po lopatky, sivo-modré oči, a o pehách sa mi mohlo len snívať.

,,kde je Sam? Asi pôjdem do druhého obchodu.'' Ak sme chceli stihnúť aquapark, tak sme si museli pohnúť. Už som sa poberala na odchod, keď ma niekto zastavil. ,,Rose! Pozri čo som našla!'' Pribehla ku mne zadychčaná Sam s úsmevom na tvári. V rukách držala nádherné dvojdielne plavky. Vrch aj spodok bol čierny a spolovice prepletený tyrkisovými liánami. Proste úžastné. Vytrhla som jej ich z rúk a utekala do kabínky. Baby si vymenili pohľady a utekali za mnou. Plavky mi sadli najlepšie ako mohli. Sam to pozitívne okomentovala a Jill bola tiež spokojná. Spolu sme sa pobrali k pokladni a zaplatili sme.

Po ceste sme sa zastivili na zmrzke. Rozhodli sme sa, že pôjdeme najprv domov a potom sa stretneme až v aquaparku. Rozlúčili sme sa a pobrali sa každá iným smerom.

Doma som sa vyvalila na postel a pustila si hudbu. Po asi desiatich minutách som vstala a prichystala si niečo na obed, keďže naši išli s Benom niekde na chatu. Rozhodla som sa pre palacinky.

Po dojedení som si sadla na gauč a pustila telku. Bolo 13:26. Máme sa stretnúť o 15:00. Takže som telku rýchlo vypla a začala sa chystať. Obliekla som si na seba plavky a na to volné ramienkové tričko a kraťasi. Do tašky som si vzala uterák, sprchový gél a spodné prádlo. Bolo 14:16. Akurátny čas. Obula som si červené conversy a na hlavu som si dala slamený klobúk. Na oči ešte slnečné okuliare a mohla som ísť von.

Smerovala som na autobusovú zaddtávku. Autobus prišiel za päť minút. Nastúpila som na moje obľúbené miesto pri okne. Oprela som si hlavu o sklo a pozerala von oknom.

Autobus zastavil blízko budovy, ktorú všetci tak obľubujú. Vystúpula som a vkročila dnu. Na recepcii ma už obe čakali.

,,Čomu vďačím, že ste ma počkali?'' ,,Nemáne totiž lístky. Ty si ich dostala!'' Jill bola riadne nahnevaná. ,,Ja mám mať lístky?!'' Pozrela som sa do tašky a dúfala, že tam budú. ,,Rose! Ak ich nemáš tak.....'' víťazoslávne som ich vybrala z tašky. Obidvom sa viditeľne ulavilo.

Ukázali sme ich pani recepčnej a pobrali sa dnu. Každá sme si vybrali svoju skrinku. Keďže sme mali plavky na sebe tak sme si jednoducho vyzliekli oblečko a zoply vlasy. Sam ma svojím výbero plaviek prekvapila. Spodok aj vrch bol čisto tmavozelený. Osamote boli moc obyčajné, ale k jej ryšavým vlasom sa to nesmierne hodilo.

V aquaparku sme pobudli tak tri hoďky. Bola nesmjerna sranda. Po Jill začal pokukovať jeden chalan a chodil stále za ňou. My sme mu v tom samozrejme pomáhali.

Po aquaparku sme sa rozhodli ísť ku kaderníčke. Umyla nám vlasy, aby sme ich nemali od chlóru a mne ešte nafarbila končeky na čierno. Mama ma asi zabije. Čo už.

Nový životWhere stories live. Discover now