-✨3✨-

52 3 2
                                    

Hastaneden çıktığımda Akira-kun ile karşılaştım."Büyük göğüs"diye bağırdığında çıldırdım.Bu çocuk deli olmalı.Zaten öyle...

"Bütün suçlular ortalıkta geziyor"olanları anlattıktan sonra böyle demesi tuhafıma gitmişti.Sonra ciddiyetini bırakıp aniden ayağa kalkıp eliyle uzağı işaret etti."Ben süper kahraman o suçluları yakalayacağım"dediğinde güldüm.Dediklerinde ciddi olmadığını düşündüm.

"Hana-chan'ın seni bekliyor olmasın mı?"dediğimde kızardı."Ne zaman çıkma teklifi edeceksin?"2.sorum ile yere baktı.

"Süper kahramanlar aşkı daha sonra düşünür"deyip koşup uzaklaşmasına kıkırdadım.

Yanımda kıpırdanmaya döndüm.Kızıl kısa saçlı güzel bir kız yanıma oturmuştu.Biraz çekingen ifadeyle uzaklaştım.Aniden kolumu tutunca tedirgin oldum.

"Kurumi-chan.."tanıdık mı diye yüzünü inceledim ama tanıdık gelmedi."Sonunda seni yalnız bulabildim dışarıda...Uzun zamandır seni takip ediyorum ve lütfen duygularımı görmezden gelme"tamam bu garipti.Daha önce erkek sapıklar ile karşılaştım.Ama ilk kez bir kızla karşılaşmıştım.

"Affedersin ama arkadaşım bekliyor"deyip kolunu ittirdim.Ayağa kalkıp hızlıca uzaklaşacağıma sıra ayağımı tutan ellere baktım.

"Kurumi-chan.."kızdan uzaklaşmaya çalıştıkça daha çok üzerime geliyordu.

"Uzak dur-"Birden birisi koluyla beni ittirince yere düştüm.Korkuyla kapadığım gözlerimi açıp baktım.Ayato-kun kız ile benim arama girmişti.

"Demek kızlar tarafından sevilen tek ben değilmişim."göz ucuyla bana dönüp gülümseyince tanıdık geldi bu ifade.Hatırlamaya çalışınca başıma giren ağrı ile hatırlamamaya karar verdim.Kız öfkeyle uzaklaşınca yerden kalkıp üstümü silkeledim.

"Teşekkürler"deyip giderken arkamdan seslenmesiyle donakaldım.

"Hatırlamaman daha iyi"arkamı dönüp ne demek istediğini soracakken çoktan gittiğini farkettim.Galiba uzaylı..

-----------------------------------------------------

"Aşka hiç inanmadım ve daha önce sadece hoşlandım.Boşuna çeneni yorma"Hana-chan'ın 100.kez aşk hakkında anlattıklarına 100.kez itiraz ettim.Kendisi sanki aşkı yaşadı....

"Of çok inatçısın"deyip gıdıklamaya başlayınca gülmeye başladım.Ama etrafta fısıldaşanları görünce Hana-chan'ı ittirip işim olduğunu söyledim.Oradan uzaklaşıp kantine doğru ilerledim.

"Kurumi-san!"bir hayranım elinde fotoğrafım ile kalemimi uzattı.İmza attığımda ünlü biri atmış gibi sevinçle etrafta koştu.

Kantine girecekken konuşmalar ile duraksadım.

"Sonunda o Hana denen kız  ile fazla takılmıyor.Yakında umarım hiç takılmaz"bir kız Hana-chan hakkında konuşuyordu.

"Kurumi-san'ın etrafında sanki uzun zamandır tanıyor gibi davranması hoşuma gitmiyor.Sanki hava atmaya çalışıyor gibi"

"Aynısını ben de düşünüyorum.Ama Kurumi-san artık ondan uzaklaşıyor sanki"iki kız son söz üzerinde kıkırdamıştı.Arkadan başka bir kızın sesi geldi.

"Ben Kurumi-san'ı da sevmiyorum.Çok havalı gibi"dediğinde biraz sessizlik oldu.

"Aslında.."diye bir kız ona katılacakken kantine girdim.Beni görünce hemen oradan uzaklaştılar.Yanıma bir kaç kişi gelmişti.

"Onların dediğine bakma Kurumi-san"dediklerinde gülümsedim.

---------------------Hana----------------

Sınıfta otururken köşede fısıldaşan kızlara baktım.Yanlarına ilerlediğimde kendine güvenen kız öne çıktı.

"Aranızda bir şey mi var?"aniden sorması moralimi bozmuştu.

"Elbette yok!"dediğimde kızlar ters baktı.Kendine güvenen gözlerini devirip ittirince sıraya tutundum.

"Bağırmana gerek yok iğrenç yaratık"diğerleri onun sözüne gülerken gözlerim yaşardı.

"Hem erkek peşinde hem kız peşinde.Sen neysin?Çok çirkin görünüyorsun.Ağlayacak mısın?Zavallı.Sanki Kurumi-san'ın yanında çirkin bir köpek var gibi..."gülerek sınıftan çıkacakları sırada hızlıca yaşlarımı silip kendine güvenen kızın kolundan tuttum.Bana iğrenir gibi bakıp çekmeye çalışırken gülümsedim.

"Adın ne?"sorumla garipsemiş şekilde baktı.

"Summer!Kolumu bırak şimdi yaratık"dediklerini duymazdan gelip iki elimle kolunu tuttum.

"Summer-san...Sana bir şeyler anlatacağım.Ama aramızda kalsın"dediğimle birbirlerine bakıp rahatladılar gibiydi.Hafif gülüp elimi yanağıma götürdüm."Kurumi-san..."

-------------------Kurumi----------------------------

Kantinde sıra vermek isteyenleri reddedip sıramı bekledim.Hana-chan'a en sevdiği ekmeği almayı unutmadım.En iyi arkadaşa en iyisi...Kendime çikolatalı ekmek,Hana-chan'a nohutlu ekmek.Ve içecekler.Her şeyi alıp kantinden çıkarken.Bir eski sınıf arkadaşımı gördüm.Onunla kısa bir sohbet edip sınıfa ilerlerken biraz vakit geçtiğini farkettim.Umarım Hana-chan yine o erkek sohbetlerini yapmaz.Her şeyi erkeğe bağlayan bir arkadaş.Tam sınıfa yaklaşırken birisi çarpmıştı.Elimdekiler yere düşünce özür dileyip toplamak için eğildim.Çikolatalı ekmeğe birisi basınca kafamı kaldırdım.Bu kızları görmüştüm.Aynı sınıftan olmalıyız.

"Ekmeğe bastın yanlışlıkla"dediğimde basan kısa siyah saçlı kız yere eğildi.

"Niye bu ekmeği yiyorsun?"sorusunu garipsemiştim.

"Çünkü seviyorum."garipser şekilde cevap vermemi sevmemiş gibiydi.Ama kendi sorusu garipti.

"Ezikler böyle şeyler mi yiyor yani?"arkadaşlarına dönüp devam etti"Bundan sonra bunları yemeyelim.Çünkü ezikler bunları yiyormuş"öfkeyle ayağa kalktım.

"Neyin peşindesin?Ben sana ne yaptım?"suratıma inen tokat ile şaşırdım.

"Sesini bana yükseltemezsin.Seni iğrenç yaratık."Birden birisi saçımı çekmeye başladı.Diğeri tekmeler atıyordu.Ne olduğunu anlamıyordum.Hayatımda ilk kez durduk yere böyle şey oluyordu.Aniden geri fırlayıp onları ittim.

"Siz iyi misiniz?Kendinize gelin!"yine diğer yanağıma tokat atmıştı.

"Sen karar veremezsin.Kendini bir şey sanmayı bırak.Sadece iğrenç bir insansın.S.rtük!"Bu sefer ben kıza tokat atmıştım.

"Daha beni tanımadan bunları diyemezsin!"Yerden hızlıca Hana-chan'ın ekmeğini ve içeceğini alıp sınıfa gittim.Benim ekmeğim mahvolmuştu.Ama olsun Hana'nın sağlamdı ve paketin içindeydi.Hana-chan camdan dışarıya bakıyordu.Sınıf bomboştu.Yanına ilerleyip ekmeği ve içeceği verdim."Sana aldım"dediğimde dalmıştı sanırım biraz irkildi.

"Ah!Teşekkürler Kurumi-chi"deyip kıkırdadı."Niye geciktin?"kocaman gülümseyip "Bir sorun mu var?"dediğinde anlatsam mı diye düşündüm.Ama üzmek istemiyorum.

"Sorun yok sadece eski arkadaşımı gördüm kantinde.Hani şu kısa boylu kız vardı"diye anlattığımda biraz garipsemiş gibiydi.

"Haha!Hatırladım.Bahçeye çıkalım mı?"dediğinde onayladım.




You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 08, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Strange First LoveWhere stories live. Discover now