Chapter 9

1.3K 59 0
                                    

A parkban volt egy szokásos helyünk,ahova mindig letáborozunk ilyen alkalmakkor. Ez két asztalból és hozzájuk tartozó padokból állt. A legtöbben próbáltak felnyomorogni az asztal tetejére,de természetesen nekem bérelt helyem van ott,egyedüli lány ként. Aki felfért ott maradt,aki nem leült a padra és duzzogott egy sort. Egy nálunk szokásos. A jelenlegi felállás a következő:Matt,Cameron,Nash,Shawn, Aaron,Hunter és én az asztalon a többiek pedig körülöttünk szét szóródva. Ahogy körülnézek nem találom Jacket és Jacket.Ezt szóvá is teszem.
-Gilinsky és Johnson jönnek?-kérdezem
-Nem hiszem.-válszolja Matt.
-Okés..akkor mivel kezdjükM-kérdezi Cameron.
-UUU-csillan fel a szemem,amire a többiek is érdeklődve rámnéznek.
-Mondd-mondja Cam
-Vegyünk fagyiiit!-bociszemek aktiválva.Körbe nézek a srácokon de mindenki egy 'Most komolyan?' fejet vágnak.
-Azt hittem valami normális ötlet pattant ki abból az idióta fejedből.-vágja rá Cam. Erre csak besértődve elfordulok tőle és a többiekre nézek.
-Biztos hogy nem megyek el veled fagyiért.-jelenti ki egyszerre Nash,Hayes és Hunter.A többi fiú csak úgy csinál mintha csinálna valamit,csak.hogy ne keljen velem eljönniük. Kedvesek mondhatom.
-Akkor elmegyek egyedül.-morgom az orrom alatt és leszállok az asztalról. A helyemre vagy hárman pályáztak és egyszerre indulnak el hogy leüljenek. De egyik sem fér el a másiktöl ezért dulakodnak egy ideig.-Idióták.
Elindultam a fagyis stand felé,ahol alig álltak,pontosabban ketten,rajtam kívül.Beállok a sorba és észreveszem hogy előttem egy nálam körülbelül 1,5fejjel magasabb barna,már már fekete hajú fiú áll. Az öltözéke egyszerű. Egy fekete szaggatott farmer van rajta, és egy fehér póló. Napszemüveg a feje tetejére van feltolva és egyik lábáról a másikra áll,miközben várakozik. Elnézek a csapatom irányába és látom hogy páran az asztal tetején ordítoznak,baromkodnak,énekelnek,táncolnak. Természetesen a JBL-ből üvölt a zene,és páran videóznak. Tehát elkezdték nélkülem.Gondolatmenetemből egy gombóc fagyi hozott vissza a valóságba,ami a pólómon landolt.
-Jézusom ne haragudj.-szabadkozik az előttem álló srác,miközben próbálja elfolytani a nevetését.Felnézek rá és az első gondolatom: "aztakurva".Sötét hajából néhány tincs a homlokához tapad a meleg,izzadság miatt.Ahogy jobban megnézem rájövök hogy ez egy kedvenc vinerem,akit több éve nézek. Wow.-Tényleg nagyon sajnálom nem figyeltem és ez lett.
-WOW-suttogom magam elé,majd észhez térek-Semmi baj-sóhajtok egy nagyot majd előkeresek pár zsebkendőt a zsebemből és letörlöm a fagyit a texrilről majd kidobom a kukába.-Már megszoktam.-nevetek fel.
-Brent Rivera.-nyújtja a kezét amit elfogadok.
-Igen,ismerlek-nevetek fel-Hope Grier.
-Én is ismerlek téged és a barátaidat is.Nagyon bírom amit csináltok.-mondja.
-Köszi. Veszek neked egy fagyit mivel a tied hát...rám került,mert útban álltam és..és...mindjárt jövök-jöttem zavarba,amit csak mosolyogva figyelt.-milyet kérsz?
-Karamell,mangó..-válszolja.
-Egy pillanat.-mutatom fel a mutató ujjamat és a fagyis standban álló idős nőhöz fordulok,aki a hideg ellenére is fagyit árul.De most belegondolva mi sem vagyunk különbek,mert mi is ugyanúgy megesszük a hideg édességet a hidegben. Têny és való hogy senki nem eszik fagyit mostanában.
-Jónapot, egy karamella mangót szeretnék kérni egy rolettivel és egy oreo,citromot.-mondom,amit a nő csak egy mosollyal díjaz.
-Tessék drágám.6$ lesz.-adja oda a fagyikat amit elveszek.
-Fogd meg-nyomom Brent kezébe a fagyikat,hogy tudjak fizetni,de nem fogja meg,hanem előkotor egy 10 dollárost a farmerzsebéből és a nő kezébe nyomja.
-Köszönjük viszlát.-köszönünk el és elindulunk egy pad fele.
-Nem kellett volna kifizetned.Jövök neked egy fagyival.-mondom.
-Semmiség,én jövök neked egy új pólóval,amiért ez-mutat a pólómra-foltos maradt.
-Haggyuk-nevetek fel.-Hogy hogy itt vagy?
-Most költöztünk ide tesóimmal és anyával.-mondja-Te mit csinálsz itt a parkban? Bár ahogy elnézek oda-mutat a padunk fele,ahol szinte mindenki minket néz,de amint látják hogy mi is őket nézzük elfordulnak-sejtem mi dolgotok.
-Igen,kijöttünk videózni,vlogolni meg ilyenek.
-Én is.Köszönj a kamerának!-kiáltja majd felemel egy kisméretű vlogkamerát,amit eddig észre sem vettem,hogy nála van.
-Jézusom-röhőgök a kamerába,majd elkomolyodok,legalább is megpróbálom-Sziasztok srácok!
-Megérkeztem,és összefutottam egy csodaszép lánnyal-érzem hogy elpirulok,ezért lehajtom a fejem. A többi dumáját nem.hallom,mert azzal vagyok elfoglalava,hogy realizáljam a helyzetet.Itt ül mellettem az a fiú,akit rendszeresen nézek,követek,az egyik legjobb számomra.-Majd még jelentkezem a továbbiakban is. -ezzel kikapcsolta a kamerát.
-3 tesód van ugye?-kérdezem
-Igen. Van egy húgom,Lexi, 2 bátyám Brice és Blake.Neked is igaz?
-Igen.Egy húgom,Skylin, egy ikertestvérem Nash és egy bátyám Hayes.Meg igazából ott vannak még a srácok is-nézek az irányukba. nagyban baromkodnak-olyanok nekem mintha mind a testvéreim lennének. Nagyon szeretem őket,de van amikor megtudnám őket folytani egy pohár vízbe. Mondjuk akkor amikor reggel arra kelek hogy lent ordítoznak,amikor lemegyek a konyha egy csatatér, mindenhol liszt vagy nemtudom és egymásra dobálják az élelmiszereket.-magyarázok erősen gesztilulálva-De a végén mindig kiderül hogy nekem akartak reggelit és mindig megesik rajtuk a szivem. Vagy amikor arra kelek,hogy hogy valamelyik összetejszínhabozta a kezem,az arcom és ott állnak az ágyam mellett sorba,mindegyik kezébe egy telefon és felrakják netre. Kikészítő.-aztán észbekapok-Jajj,ne haragudj, itt dumálok most tök hülyének nézhetsz,na jó teljesen mindegy mit gondolsz rólam..annyira mégsem-ekkor Brent a számra rakja a kezét,ezzel elérve,hogy befogjam.
-Nyugi.-nevet-Semmi gond.Egyébként mi történt a kezeddel? -kérdezte érdeklődve.

-Egy barom rám esett. De még szerencse hogy a jobb kezemre, mert balkezes vagyok és ha a balkezemre esett volna akkor az szívás.

-Én is balkezes vagyok-nevetünk fel. -Figyelj Nekem most mennek kell mert videót kell vágnom meg ilyenek,csak körülnéztem a környéken.Esetleg ha lenne kedved elmehetnénk valahova jobban megismerni egymást.-mondja.

-Az nagyon jó lenne.-mondom a szemébe nézve.

-Hoooope!!-kiált valaki a háttérből,de én teljesen elvesztem Brent mogyoró barna szemeiben,amik csillognak az örömtől. Ahogy látom ő is az enyémekben,mert ő sem néz fel-Hahóóó!!
-Khmm....-hallok egy hangot közvetlen mögülem,amire már muszály vagyok elszakadni Brenttől és a szemétől és Nashra nézni.-Bocs hogy megzavarom ezt a meghitt pillanatot de szükség lenne rád Hugi.
-Ha?-ertetlenkedek
-Gyere.-biccent a padunk fele.
-Egy perc-ezzel elmegy Nash és újra Brentre szegezem a tekintetem.
-Megadhatnád a telefonszámod-vakarja a tarkóját
-Persze.
A kezembe nyomja a telefonját,amin bevan állítva az 'Új kontakt felvétele' opció. Gyorsan elmentem neki és visszaadom neki.
-Hát,jó volt veled,hiába keveset tudtunk beszélni-magyarázom zavartam
-Én is élveztem,ês mégegyszer bocsi a pólód miatt.
-Semmiség.-legyintek majd a szemébe nézek-Akkor szia.
-Szia-mosolyog.
Felém hajolt,megölelt,majd hátat fordított nekem és elsétált. Én meg vissza a fiúkhoz.

You Know Me. /Magcon FF.😍/Where stories live. Discover now