3

185 9 27
                                    


Rektorn kollade på Min Yoongi och frågade vad han gjorde här. Hur kunde rektorn känna honom? Yoongi svarade inte rektorn och kollade på mig istället. Jag slutade att kolla åt hans håll och vände mina blickar åt rektorn istället. "Jag ville prata om en sak" sa Yoongi och kollade på rektorn. "Eun Mi vänta utanför och kom in när Yoongi och jag har pratat klart" sa rektorn och jag nickade på en gång. 

Jag kollade på MIn Yoongi en sista gång och gick ut från rummet. Jag satte mig på en av stolarna i korridoren och började vänta. Vad gjorde Min Yoongi här och hur kände rektorn honom? Jag gick med tysta steg mot dörren och lutade mitt öra mot dörren. Jag kunde inte höra någonting så jag gick lite närmare. 

"Varför kom du enda hit Yoongi" sa rektorn. 

"Jag behöver säga vissa saker" sa Yoongi tillbaka. 

"Okej, jag lyssnar" 

"Jag vill börja på den här skolan" 

Va varför ville han göra det? Var det kanske på grund av mig. Nej han kände inte ens mig varför skulle han vilja byta skola på grund av mig tänkte jag och fortsatte att lyssna. 

"Vad är anledningen till det?" frågade rektorn. Det blev tyst en stund och Yoongi började att prata igen. 

"Anledningen är-" 

"Vad gör du här Eun Mi" sa en röst bakom mig och jag gick bort från dörren på en gång. Bakom mig stog Namjoon som gick i parallell klassen. "Rektorn skulle prata med mig men han har ett annat samtal just nu så jag väntar" sa jag och log åt honom. Jag visste att han gillade mig för man märkte det på honom jätte mycket. "Okej" sa han med tveksamma ögon och satte sig på en stol. 

"Vad gör du här?" sa jag och satte mig på stolen bredvid honom. "Jag ska rapportera en sak" sa han och kollade in i mina ögon. "Vad ska du rapportera?" sa jag och kollade på honom. Han kollade tveksamt igen och vände bort sina blickar från mig. "strunta i det, jag kan komma på lunchrasten" sa han och gick upp. "Okej" sa jag och kollade bakom honom tills han svängde in till en annan korridor. 

Jag kunde inte höra varför Yoongi ville byta skola, så jag gick mot dörren igen för att lyssna. Precis när jag skulle luta mig mot dörren för att lyssna så kom Yoongi ut från rummet med ett leende. Vi skulle nästan krocka med varandra om inte jag backade. Han kollade på mitt ansikte en stund sedan hånlog han och gick mot utgången. "Idiot" sa jag för mig själv och gick in i rektorns rum igen. 

"Ah Eun Mi du behöver inte förklara vart du var, Yoongi berättade allting. Men det skulle var bättre om du kom och sa allting jag skulle låta dig göra det" sa han och log. Jag kollade på honom som ett frågetecken. Vad hade Yoongi sagt  till honom? Om han skulle berätta sanningen så tror jag inte att rektorn skulle le. "Du kan gå tillbaka till din lektion" sa rektorn och fortsatte att skriva på några papper. Jag kliade håret och gick ut från rummet. 

Jag tog mina steg åt klassrummet och tänkte medans jag gick. Vad hade Yoongi sagt till rektorn? 


Hej, det var jätte länge sen jag uppdaterade men jag hade ingen internet. Den här delen blev lite kort men jag har inte skrivit på länge så jag lägger upp det här som ett förlåt. 

Jag hoppas ni lägger boken i era bibliotek och väntar tills nästa del.. tack redan nu :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 11, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fake love | Min YoongiWhere stories live. Discover now