2

166 8 13
                                    

Jag slängde mig över min säng och kollade på taket. Jag kunde inte träffa Min Yoo Chan för att han bröt sin fot och behövde åka till sjukhuset och matchen avslutades med att vi vann med 2-1. Jimin lämnade mig hem efter matchen och gick på sin dejt. Jag förstog inte mig på honom, han hade dejt med en ny tjej varje vecka. Jag undrar när han verkligen kommer att bli kär på riktigt. Mamma var inte hemma när vi kom från matchen.

Mitt huvud fastnade på Min Yoongi. Jag behövde bevisa honom att det inte bara var killar som kunde spela fotboll. Jag kände en jätte bra hacker som kunde få reda på allt genom namn. Så därför frågade jag bara hans namn. Han skulle se nu vem som var bra på fotboll. Jag gick upp från sängen och började att leta efter min mobil.

Jag hade aldrig koll på min mobil, en gång glömde jag den på flygplanet och var tvungen att köpa ett nytt. Jag suckade och gick ner för trapporna för att se om den låg där. Den här gången gick jag ner sakta för att inte ramla som jag gjorde i morse. När jag kom ner så såg jag JImin och en tjej hångla i vardagsrummet. Jag brydde mig inte om de och gick till hallen och tog min mobil som låg där.

Jag hade viktigare saker att göra annars kunde jag gå och förstöra det för Jimin. Jag gick uppför trapporna och gick in i mitt rum. Jag gick och öppnade mitt fönster för att det var för varmt i rummet. Sen satte jag mig på min säng och ringde min hacker. "Hej Kookie" sa jag och log. "Hur många gånger har jag sagt att du inte ska kalla mig för det" sa han och jag började garva åt hans ord. "Jag kommer att lägga på sluta skratta" sa han och jag slutade skratta på en gång.

"Okej, okej jag behöver din hjälp Jungkook"

"Du ringer bara mig bara när du behöver något" sa han med gnällande röst.

"Ah Jungkook sluta nu, jag lovar att vi ska hänga en hel dag efter att du har hjälpt mig" sa jag och väntade på hans svar. Han suckade och började prata. "Okej vad vill du nu då". Jag log stort och tackade en gång till för att jag hade en vän som Jungkook. "Jag vill att du ska hitta en person" sa jag och gick upp från min säng för att stänga mitt fönster. "Vem?" sa Jungkook med undrande röst. "Min Yoongi" sa jag och stängde mitt fönster.

"Okej jag ringer dig tillbaka eller skickar sms när jag är klar" sa han och la på. Han var alltid så, han lät aldrig mig säga hejdå och la alltid på först. Jungkook var Jimins bästa vän från laget och de var oftast hos oss och tränade i källaren där Jimin hade ett rum med boxnings grejer. Eftersom Jungkook oftast var här så blev jag också ganska nära vän med honom. Även om Jimin inte gillade när jag hängde med hans kompisar så lät han mig hänga med Jungkook.

Jag såg att Jungkook ringde mig och svarade direkt. Han var verkligen snabb på att hitta saker. "Kunde du hitta något?" sa jag. "Jag kunde inte hitta personlig fakta men jag tog reda på hans skola och hans fotbolls lag" sa han. "Fotbolls lag?" sa jag med förvånad röst. "Ja han är lagkaptenen i ett lag och de har träning varje dag för att kunna vinna matchen som är nästa vecka". Jag kom på en jätte bra ide "vart tränar de?" frågade jag och log.

"Jag skickar adressen till dig sen, men vem är Min Yoongi?" sa Jungkook och fnissade. "Ingen viktig person" sa jag. "Visst vi säger så" sa Jungkook och skrattade. Jag tog bort mobilen från mitt öra och la på. Snart kom det meddelande.

Jungkook: Det är bara jag som kan lägga på utan att säga något!

Jag: Skicka adressen Jungkook jag har inte tid.

Jungkook: Jaja
Skrev han och skickade adressen.

Jag skulle gå dit imorgon och visa han om jag kunde fotboll eller inte.

-Tillbaka till idag-

Jag sprang ut från fotbolls planen och började springa till skolan. De hade träning när jag hade lektion så jag behövde gå tillbaka till skolan. Jag stoppade en taxi och gav skolans adress. Bara för en kille skulle jag få straff av rektorn nu. Men jag ångrade mig absolut inte för hans ansiktsuttryck var jätte rolig. Jag märkte att bilen stannade och jag betalade avgiften och hoppade av bilen. Hela min veckopeng gick åt taxin men jag skulle få hårdare straff om jag kom sent till andra lektionen också.

Jag sprang mot skolan och gick med snabba steg mot klassrummet. Jag öppnade dörren och gick in. Läraren var inte här så det betydde att första lektionen var redan slut. Jag gick och satte mig bredvid Jimin. "Vart var du?" sa han och kollade på mig med arga blickar. "Jag berättar sen" sa jag och tog ut mina böcker från väskan och la de på bänken. "Berätta nu" sa Jimin och precis då kom läraren in. Alla ställde sig upp och sa godmorgon till läraren.

"Eun Mi rektorn vill att du ska gå till hans rum" sa läraren och kollade igenom sina anteckningar. Jag kollade på Jimin och såg hans undrande blickar. Jag visste varför jag blev kallad av rektorn och var redo för någon straff. Jag bet mina läppar och gick upp från min stol. Jag kunde känna Jimins blickar på mig men jag kollade inte på honom och gick ut från klassrummet.

Jag vandrade mot rektorns rum med sega steg för att jag orkade inte höra honom skälla på mig. Jag borde kanske inte göra det men jag var tvungen och jag ångrade mig absolut inte. Jag stog framför rektorns rum och kollade på dörren några minuter innan jag knackade på. Tillslut tog jag ett djupt andetag och knackade på. Jag hörde han säga "kom" så jag öppnade dörren och gick in.

Rektorn stirrade på mig med ilskna blickar. Jag ställde mig framför hans skrivbord och böjde ner huvudet. "Varför gick du ut från skolan när du hade lektion" sa rektorn med hög röst. Vad kunde jag säga? Skulle jag säga att jag gick ifrån skolan för att bevisa en kille att jag var bra på fotboll. Han skulle först skratta sen straffa. "Ska du inte svara mig?" sa han. "Jag..." sa jag och kunde inte fortsätta prata för att någon gick in i rummet.

Jag tog upp mitt huvud och kollade på personen som kom in, men vad gjorde han här? Han såg så cool ut i sin svarta läderjacka. Han la sin svarta hjälm på rektorns bord och satte sig på fåtöljen framför bordet. Sen svepte han sitt hår och satt med benen i kors.

"Min Yoongi?"

•••

Fake love | Min YoongiWhere stories live. Discover now