Ziua LXVIII

1.4K 78 3
                                    

"—Adevar sau provocare?"
"—Provocare."
Dylan, fostul prieten al lui Xavier – s-au certat pentru că Xavier s-a culcat cu fata de care îi plăcea lui Dylan– este provocat.
Harris, căpitanul echipei de fotbal era cel care trebuia să pună provocarea. Ii arunca o privire ciudata apoi se uită la mine.
"—Te provoc sa o săruți pe Kay pasional timp de 20 de secunde."
"—Stai, ce? Și dacă nu vreau?" spun eu ambalată. Chiar nu vreau sa îl sărut pe Dylan, adică e un tip superb și chestii dar e Xavier aici și după cine știe ce o crede....
"—Nu ai cum sa te împotrivești, drăguță. Nu e provocarea ta, tu doar trebuie sa stai și să execuți." Spuse Thompson. Niciodată nu am suportat-o pe fița asta.
"—Hai că e doar un sărut" spuse Dylan după. Nu știu dacă vrea sa mă sărute cu adevărat sau doar să îl facă gelos pe Xavier.
"—Kiss! Kiss! Kiss! Kiss!" Toți din cercul de așa zis prieteni începu să strige in cor aceste cuvinte.
"—Ah! Bine! Sa terminam odată cu asta..." Am zis tare sa mă audă toată lumea apoi se așternu un val de țipete și aplauze. Ce naiba?
S-a apropiat de mine și a început să mă sărute. Până atunci nu mi am dat seama că forma buzelor sale este de inima. Sau cat de cărnoase sunt. Sau cat de moi și catifelate. Sărută minunat. Își baga limba umeda in gura mea și pornim un război de dominație. Cronometrul a bibăit și noi ne-am retras, el muscandu-ma de buza de jos.
Când m-am pus la locul meu mi-am dat seama că Xavier a plecat.
Desigur, cu Thompson.


Hei, buna.
Ce faceți?
Îmi pare rău de lipsa mea de activitate din ultimul timp dar am avut E.N. și am avut note mici și nu prea am avut cum sta pe telefon că riscam să mi-l ia părinții :))
Deci, da. Bucurați-vă de capitolul asta, chiar daca e scurt. Nu știu când o sa postez din nou bcs nu prea mai am inspirație.
Nu știu sigur daca sa mai fac și volumul 2.
Mă mai gândesc.
Va pup! Noapte buna! ❤️

Two SmokersWhere stories live. Discover now