ziua LXV

1.8K 102 2
                                    

"—Hei, iubire! Ce faci? Cum ai dormit?"
"—Buna, dragule! Am dormit excelent, mulțumesc de întrebare. Tu cum ai dormit? Skye și Theodor ce fac? S-au trezit?"
Mă așez pe scaunul de lângă tine. In fata mea stateau doua cornulețe și o cana de ceai verde. Ma bucur tare mult ca ești așa grijuliu cu mine. Mai ales de când ai aflat că avem un nou moștenitor pe drum. Cine ar fii crezut că o să ajungem aici?
"—Da, se pregătesc de școală."
Ai mai vrut sa spui ceva dar Skye te-a întrerupt:
"—Tatăă! Spune-i lui Theodor să îmi înapoieze peria! Nu pot pleca așa la școală! Este prima mea zi la liceul asta și nu vreau să mă fac de râs!"
"—Dar arata foarte bine așa! Claia aia de păr creț și brunet ii sta superb! Zici că are o matura in cap." Theodor incepe sa rada.
"—Theo, Skye are dreptate. Dă-i peria." Câteodată copiii ăștia mă enervează așa mult. Bine, bănuiesc că e și din vina sarcinii, fiind deja în a 5 a luna.
"—Ah, bine!" Își dă cu peria în părul lui saten și mătăsos. "Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu mi-a dat 'podoaba' aia capilara mie!"
Ei chiar daca sunt gemeni nu se aseamănă deloc. Nici comportament, nici nimic. Sper doar că se înțeleg bine..
"—Haideti la școală. Va duc eu." Spun și mă ridic.
Imi iau repede o bluza si o pereche de pantaloni pe mine, îmi dau de 2 ori cu peria în cap și îmi iau portofelul. Vreau sa ii iau ceva soțului meu, azi fiind a 16 noastră aniversare de când suntem căsătoriți.
Îmi iau cheile de la mașină și urc. Ii aștept pe copii și plecăm. Mergeam liniștită cu mașina și aud un claxon. O mașină roșie face contact cu mașina mea, aceasta ieșind de pe șosea și rasturnandu-se.

Mi-am deschis ochii alarmată. Tu te uitai super îngrijorat la mine. Mă uit împrejur cu ochii în lacrimi și speriata. Mi-am dat seama că suntem înca în avion. A fost un vis! Am răsuflat ușurată, mai având puțin până când boceam.
"—Ce s-a întâmplat? Ești bine?" Parca ești mai panicat decât mine. Te uitai cu ochii aceia de smarald la mine de parca am murit. Vedeam teama din ei. Vedeam grija pe care mi-o porți. Vedeam uimirea. Vedeam confuzia. Vedeam frica sa nu mă pierzi.
"—Totul e bine, doar un coșmar, nimic grav. Mai avem mult până ajungem?"
"—Nu, nu mai avem mult. In jur de jumătate de oră. Sigur e totul bine?"
"—Da, mulțumesc că îți faci griji."
Peste 30 și ceva de minute avionul este pe sol. Ne-am luat bagajele și am plecat spre hotel. Tu socializai cu Dylan iar eu mâncăm chipsuri și eram pierduta in gânduri.
Drumul până la locul care-mi va fi cămin pentru 6 zile a fost relativ scurt. Suntem multi elevi așa că directorii școlilor venite s-au decis sa stăm cate 4 in camera. Eu stăteam cu Anny și încă două fete de la scoala din sudul orașului meu. Evea era genul de fata simpla, timidă și sensibilă. Avea părul drept și roșcat, ochii marini iar pe fata erau expuși, în toată splendoarea lor, câțiva pistrui. Riana, pe de altă parte, era opusul celei de mai sus. Era mai complexă, curajoasă și înfiptă. Părul ei lung și saten era aranjat in niste bucle naturale. Ochii îi avea negrii abanos iar fata o avea perfectă. Erau superbe. Amandoua.
M-am instalat în camera și am coborât la parter. Era o zi însorită, rar este așa în Anglia.
Eram așa cuprinsa în gânduri încât nici nu am observat că am intrat într-un tip.
"—Oh, Doamne! Iarta-ma! Eram așa cuprinsa în gânduri încât nici nu te-am văzut! Ah, de parcă ești și mic rău să nu te vad. Firar! Îmi pare super rău! Eu..."
"—Stai liniștită, fata care vorbește mult. Eu ar trebui să-mi cer scuze, eram absorbit de telefon. Plus că eu nu am pățit nimic. Sper ca tu sa nu te fi lovit, era să cazi."
"—Nu, nu, nu. Sunt bine. Apropo, eu sunt Kaylleen."
"—Sin, incantat."
"—Asemenea."
"—Iesi la o plimbare?"
"—Desigur."
Timp de 3 ore, cat a durat plimbarea asta, eu cu Sin am vorbit o grămadă. Am aflat că și el asta in aceasta 'excursie' și vine de la scoala Eveei și a Rianei.
Seara a venit super rapid, mâine incepem orele la liceul asta iar eu sunt moarta de somn.
Anny și fetele îmi stresează creierul cu întrebări de genul 'unde ai fost?' sau 'cu cine ai fost?'. Evea și Riana au fost super mirate că am ieșit cu așa zisul popular al școlii lor.
Le-am spus că mă bag la somn pentru că vreau sa fiu odihnită mâine și m-am băgat în patul meu ca sa pot dormi.
Fetele mai au vorbit puțin și s-au culcat și ele. Dimineața următoare avea să fie una dintre cele mai amuzante din toată viața mea.

^^^^^^^^^^^^
Saluttt! Îmi pare rău că nu mai am scris dar am avut 0 inspirație.
Bine, bine, a existat și lene.
A fost un capitol mai lung, sper că a ieșit și bine.
Ce părere aveți de Sin? Credeti că va avea un loc important în poveste?
Kavier sau Silleen?
Ey... Ce sa zic. Daca va plăcut capitolul sa dați vot, idk, faceți cum vreți.
Noapte buna, dragii mei. ❤️

Two SmokersUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum