ziua LVIII

2.5K 156 5
                                    


Asta seara am avut prima noastră întâlnire.
M-ai luat de acasă pe la ora 19. M-ai dus într-un restaurant sofisticat. Culoarea mov era cu adevărat peste tot, dând localului un aer elegant.
Noi eram de parcă scoși din poveste, amândoi îmbrăcați în blugi și tricou.
După ce ne-am mâncat porția de paste, mi-ai zis că mai ai sa mă duci undeva. Nu ai vrut să-mi zici unde. Era o surpriză.
Ne-am urcat în masina ta și am plecat.
Ai ieșit din oraș, începusem să-mi fac griji. Poate erai un obsedat sexual și  voiai să mă violezi. Te-am întrebat cu frica unde mă duci și tu ai început să râzi.
"—E o surpriză, iubire, sa știi ca nu o sa profit de tine, daca la asta de gândești. Prima noastră noapte de dragoste o sa fie când o să fii pregătită."
Peste inca 30 de minute de condus am ajuns la o pădure. Am luat-o pe o mini străduță și ne-am oprit într-un luminiș. Am ieșit afară iar tu ai luat o paturica din mașină. Ai pus-o pe capota și te-ai întins. Tu te uitai la stele iar eu mă uitam la tine. Mă bucuram că în sfârșit te aveam aproape, că îmi împărtășești sentimentele. Ți-am luat exemplul și m-am întins lângă tine.
Cerul era mai înstelat ca niciodată. Stelele erau mai strălucitoare iar Luna reflecta lumina pe care o simțeam înăuntrul meu.
Eram fericita. După un lung timp chiar eram fericita. Iar tu-mi erai alaturi.
Te-ai întors spre mine și mi-ai luat fata în palme. Te-ai apropiat și m-ai sărutat asa cum am așteptat timp de un an. Printre săruturi mi-ai șoptit cat de frumoasa sunt și cat de mult mă iubești.
Se făcuse târziu și a trebuit să mă duci acasă. Am urcat în bloc și tu m-ai luat în brațe urandu-mi "noapte buna".
După ce ai plecat am băut niste apa, mi-am făcut un dus, m-am schimbat și m-am dus in camera mea.
Am desenat doua persoane stand pe capota unei mașini. Eram noi. Eram fericita.
M-am întins și am adormit cu gândul la tine.

Two SmokersUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum