23.

3.4K 97 2
                                    

O Měsíc:

Mám dvě zprávy. Jednu dobrou a jednu špatnou.

Ta dobrá je, že jsem od mamky dostala novou Audi rs7. Aby jste to nechápali špatně tak byla k narozeninám. 

A ta špatná je, že mi Jason s klukama odlétá na dva měsíce něco řešit s nepřátelskými gangy.

,,Opravdu musíš?" Setřela jsem si rukou pár neposlušných slzyček.  ,,Ano zlato, musím, ale až se vrátím budeme zase spolu."  Přiložil své rty na ty mé a udělal pár pohybů. ,,Co když se ti něco stane?"  Zklopila jsem pohled k zemi. ,,Jsem Jason McCann." Uchechtl se a zvedl mou hlavu do úrovni jeho oči. ,,Nic se mi nestane, slibuju." Hřejivě se usmál.  ,,Slib mi, že na mě ty dva měsíce počkáš." Zvážněl. ,,Počkám." Na sílu jsem se usmála. ,,Jasone musíme." Poplácal Jasona Lil po  ramenu.  ,,Sbohem, budeme si volat." Nasměroval svůj pohled  opět ke mě a políbil mě. Přitáhla jsem si ho za zátylek a přidala jazyk.

Po chviličce se odtáhl a pohladil mě po vlasech. ,,Miluju tě." S těmito slovy odešel. Rty jsem naznačilo totéž.

Jejich auta se rozjeli lesem a s posledním troubením se nám vzdalovali.  Mávala jsem a slzy nechala proudem téct.

Ryan, který tu má děti musel také odjed.  Naštěstí se usmířil se Sally a jsou opět spolu. Mají vlastní baráček tudíž jsme tu s Amber, Kendall, Constance samy. Málem bych zapomněla, že Chada tu nechali.

,,Jsi v pohodě?"  Objala mě Kendall. ,,Jo." Falešně jsem se usmála a vydala se do Jasonova pokoje.

Na sprchu kašlu.  Vytáhla jsem si Jasona tričko a oblékla si ho. Poté jsem zalezla do jeho obří postele a zachumlala se do deky na místo kde obvykle spává.  Vonělo to tu jako on. Protřela jsem si své uslzené oči a zavřela je.

Po hodině převalování a snažení se usnout, jsem toho měla dost. Vylezla jsem z postele a oblékla se do svého oblečení.  Jasona tričko jsem schovala do své kabelky spolu s mobilním telefonem.  Z nočního stolku jsem sebrala klíčky od audi a opatrně vyšla z pokoje.

Vzduch byl čistý. Sešla jsem do předsíně a obula se. Poté jsem vylezla z baráku a nasedla do svého auta a vyjela od saď pryč. Ještě se tu zblázním.

Nejela jsem podle předpisů tak jsem byla u Masona za dvacet minut. Chtěla jsem ject k mé matce, ale  tam by se mi nejspíše přitížilo. Vystoupila jsem z auta a zamkla ho.

Poté jsem zaklepala na barák Masona, který mi i po chvilce otevřel. ,,Nestáváš náhodou ráno do školy?" Uchechtl se a poodstoupil odedveří. Nic jsem neříkala a bez varování mu padla kolem krku, jsem v poslední době až moc přecitlivělá.

Poté jsme se usadili na gauč a povídali si. Samozřejmně jsem za chvilku usnula.

*

Ráno mě probudil můj budík. Ihned jsem zkontrolovala zprávy jestli mi náhodou Jason nepsal. A ne, nepsal.

Došla jsem si do svého pokoje a rovnou si to mířila ke skříni. Vytáhla jsem si z ní legíny, černé tílko a modrou džinovou bundičku u které jsem si vyhrnula rukávy.

Dále jsem z kabelky vylovila make-up, řasenku a rtěnku.  Všecičko jsem si to napatlala na obličej a vydala se dolů. Škola mi začíná až za hodinu a půl, takže mám čas na snídani.

Když jsem došla do kuchyně, tak jsem snad poprvé v životě uviděla Masona jak něco kuchtí.

,,Dobré ráno." Zasmála jsem se. Mason se vyjeveně podíval na mě a poté se zasmál.

,,Výživná strava." Položil předemně talíř na, kterém byl opečený chléb s volským okem a slaninou na povrchu. Mé chuťové pohárky začaly šíleně tančit.   Hodila jsem po Masonovi děkovný pohled načež mi kývl  a já se pustila do tučné snídaně.

Po pár soustech se mi zničehož nic udělalo mdlo.  Položila jsem nedojedlý chléb  zpět na talíř a přikryla si rukou ústa. Poté jsem se postavila a běžela na záchod ve, kterém jsem nechala celý obsah svého žaludku.

,,Copak jsem tak špatný kuchař." Přidržel mi Mason vlasy a já spláchla.  ,,Nejsi, nechápu to."  Postavila jsem se k umyvadlu a pořádně si vyplácela dutinu ústní. Vzala jsem kartáček a pastu a vyčistila si svůj chrup.

Po mé práci, kterou jsem dokončila po cca třech minutách jsem opět zamířila k Masonovi do obýváku.

,,Víš Emmo. Mě teď tak napadlo.." odmlčel se. To nesnáším.  ,,Co?" Nadzvedla jsem obočí a čekala co z něho vypadne. ,,Nemůžeš být třeba těhotná?" Optal se. Vyvalila jsem na něho oči. ,,To né." Nervózně jsem se uchechtla. ,,No dobře." Prohodil rameny, vstal a zmizel v hlavních dveřích.

Měla jsem z něj špatné pocity, vždyť zvracím poprvé.  Je mi tedy šíleně špatně, ale škola volá. Uchopila jsem svou kabelku a vydala se k autu.

***

Pořád je tu jen otrava a nuda. Nedokážu se soustředit.  Jednak myslím na Jasona a na to jestli jsem opravdu těhotná nebo ne.

Už jsem to vážně nezvládala, tak jsem si vzala kabelku a učebnici Španělštiny do rukou. ,,Omlouvám se, ale není mi dobře." Promluvila jsem směrem k učitelce a vyšla na chodbu.

Do skříňky jsem uklidila učebnici a vyšla na čerstvý vzduch. Pořádně a zhluboka jsem dýchala.  Následně jsem nahmatala v kabelce klíčky od auta a nasedla do něj. 

Nedalo mi to a já zastavila u lékárny. Vystoupila jsem a šla si koupit těhotenský test. Pro jistotu jsem si koupila dva.

Opět jsem ve svém autě a přemýšlím kam pojedu. Holky by to akorát vykecaly klukům a ty by to řekli Jasonovi. Mamka a ani Mason nejsou doma. Zbývá mi Sally.

Za chvíli jsem parkovala u ní doma a přemýšlela jak to vymýslím.  Po chvilce se otevřeli dveře a v nich stála Sally s Lili na ruce. Usmála se od ucha k uchu: ,,Co potřebuješ."  Objala mě a položila Lili. ,,Mohla bych se u tebe vyčůrat?" Nervózně jsem se usmála.  ,,Jistě." Odstoupila odedveří a já si šla odskočit. Nebudu jí to zatím  říkat.

Zamkla jsem se v koupelně a pečlivě studovala návod. Když už jsem měla věcí udělané, tak jsem jenom očekávala verdikt.

Po deseti minutách jsem se opět podívala na test a on byl....

LEHCE NAPÍNAVÉ😂❤

Dark Child  J.B.✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat