13.

4.1K 130 0
                                    

Probudila jsem se na úžasnou vůni čerstvých palačinek. Je sobota a proto nejsem ve škole. Je něco kolem deváté hodiny ranní.   Protřela jsem si oči a šla do koupelny. Vyčistila jsem si zuby a rozčesala své vlasy. Následně jsem se oblékla a sešla schody dolů.

,,Ahoj zlato" řekla mamka a dala předemně talířek s palačinkami. ,,Ahoj a děkuji" dala jsem jí pusu na tvář a pustila se do té lahodné palačinky.

***

Po snídani jsem se rozhodla, že se půjdu  projít. Mamka mi doslova vnutila, abych vzala Marcuse na hřiště. ,,Tak pojď" usmála jsem se a táhla Marcuse přes přechod.

Když jsme došli k dětskému hřišti, tak Marcus spatřil nějaké své kamarády ze školky a rozeběhl se za nimi. Posadila jsem se na lavičku a pokukovala po různých párech s dětmi. 

Otočila jsem hlavu do leva. Otevřela jsem pusu do písmene o. V očích mě začali štípat slzy. Stál tam Jason s nějakou brunetou a hladil jí po boku, bruneta mu vtiskávala polibky na krk. Nechodíme sice spolu, ale měla jsem žárlivý pocit. ,,Marcusi odcházíme" řekla  jsem rozklepaně. Naštěstí Marcus poslech a šel zamnou, chytil mě za ruku.

Teď nebo nikdy. Hodila jsem vlasy a kroutila boky. Tohohle si určitě všiml.  Uslyšela jsem za sebou kroky. Myslela jsem si, že to bude Jason, ale předemnou se objevil Derek. Nikdy jsme se moc nemuseli, nebo spíš já jeho nikdy moc nemusela, ale teď se mu tu hodí. ,,Ahoj Emmo" usmál se. ,,Čau Dereku"  objala jsem ho. Přes jeho rameno jsem se podívala i na Jasona, který nevypadal zrovna nejlíp. Tváře měl celé červené od vzteku a ruce měl stočené do pěsti. Odtáhla jsem se a vydala se dál svou cestou. 

,,Počkej" křikl kdosi zamnou. Usmála jsem se, ale stále jsem se neotáčela. Ten dotyčný měl doběhl a přiložil mi ruku na tvář, palcem přejel po mém spodním rtu a v jeho očích se zaleskly slzy. Bylo mi ho líto, ale to co udělal by nezvládl nikdo.  ,,Co po mně ještě chceš" vyjekla jsem na něj a odstoupila. Marcus se schoval za mě. ,,Co po tobě chci?" Nadzvedl jedno obočí a podíval se mi do očí.  ,,Oblejzáš se s klukama a chováš se jak děvka." Tohle bolelo. ,,Já nevím, kdo se tu ještě předchvílí plazil po tý kurvě támhle." Kývla jsem k brunetě. ,,Já ne, ona se po mě neustále plazí"  lhář. ,,Proč si to teda necháváš líbit?!"  Špitla jsem a obešla ho.

Dark Child  J.B.✔️Where stories live. Discover now