15.

4.1K 127 3
                                    

Emma:

Odložila jsem tašku na zem a padla do měkké postele. Zrovna jsme přijeli do LA. Byli jsme kšeftovat a vyřešit pár pochůzek.  Aby jste pochopili, tak za ty dva roky se toho změnilo docela dost.  Po tom co mě Jason pustil ze sklepa tak jsem se spřáhla s Constance, která byla členkou ženské mafie DBG. Ihned mě mezi ně přijali. Šéfuje nám Mason, který je jako jediný muž v tomto gangu. Mason si myslí, že ženské mají větší sílu a ostatním gangům to nedojde. Jasona ani ty jeho kamarádíčky jsem neviděla celé ty dva roky. Momentálně s nimi máme velké spory.

,,Em, máme schůzku dole" křikla za dveřmi  Amber. Neochotně jsem se zvedla a šla po schodišti dolů, kde už všichni byli.  ,,Ahoj holka" Objal mě Mason a já se posadila.

,,Takže dámy, Jeremy McCann předal velení jeho synovi Jasonovi." Položil na skleněný stůl nějaké dokumenty o jejich gangu. ,,Máme  s nimi ovšem velké spory, musíme to udělat tak, abychom byli s nimi za dobře.."  Kendall ho přerušila. ,,Tak to ne Masone" štěkla po něm. ,,Ale kočko neblbni a poslouchej. Po tom co s jejich pomocí zlikvidujeme ostatní gangy, tak se vrhneme i na ně." Zasmál se a my s ním. 

,,Jak to, ale chcete udělat? Co když budou něco tušit?"  Řekla jsem nechápavě. ,,Zlatíčko to časem domyslíme, teď můžete jít. Mimochodem zítra se tu zastaví." V žilách mi ztuhla krev. Nepotřebuji vidět Jasona a tu bandu usmrkánků. Stejně ho jednoho krásného dne zabiju, za to co udělal.

Vystoupala jsem opět ty samé schody a rovnou si zalezla do sprchy. Jen pro informaci Mason nás vždy oslovuje sladkými řečičky, jen občas jmény.

Spláchla jsem šampón z mých vlasů a vypla proud vody. Následně jsem vylezla ze sprchového koutu a okolo těla si obmotala ručník.  Do háje. Já si nevzala čisté věci na spaní. 

Otevřela jsem koupelnu a namířila si to do svého pokoje. Vždyť o co jde. Ze skříně jsem si vyhrabala nějaké dlouhé bílé tričko na spaní a krajkované tanga CK.  Oblékla jsem se a přešla ke své posteli. Lehla jsem si a přikryla se dekou. Poté jsem upadla do hlubokého spánku.

***

Probudili mě nějaké hlasy, které se ozývali ze spoda. Pomrvila jsem se na posteli a polštářem si přikryla tvář. 

No fajn. Nešlo mi usnout tak jsem se zvedla a šla do koupelny, kde jsem se srazila s Constance. ,,Bacha ty buldozére." Zasmála jsem se. ,,Promiň." Uchechtla se a zmizela.

Přešla jsem k umyvadlu a vlažnou vodou si opláchla obličej.  Následně jsem uchopila zubní pastu a kartáček. Vyčistila jsem si zuby a použitou pastu v puse jsem vyplivla. Nasledně jsem si rozčesala vlasy a vyšla ven z koupelny.

Předpokládám, že holky budou ještě spát, protože je něco málo po sedmé. Lenivým krokem jsem sešla schody dolů a šla do kuchyně, která je propojená s obývákem. 

Úplně jsem zapomněla, že dnes má přijít Jasonův gang. To jim patřili ty otravné hlasy. 

Nějaký nový jejich člen zapískal jakmile mě uviděl. Stále jsem měla na sobě tričko a tanga. ,,Zklidni si ho" ozval se otrávený Mason. 

Došla jsem k lednici a vytáhla z ní džus. Nalila jsem ho skleničky a poté zase uklidila. Jednou jsem se napila a přešla k Masonovi, políbila jsem ho na tvář a on mi doslova ukradl sklenici s džusem. ,,Hej" zasmála jsem se. ,,Měl jsem žížeň" nevinně se usmál a věnoval se těm idiotům. Ptáteli se jestli tohle všechno dělám schválně, tak ano.

Koutkem oka jsem zahlédla Jasona, změnil se.  Vytřeštil oči. Jednoduše jsem se usmála a hodila vlasy, samozřejmně mi nechybělo kroucení boků.

Snad se bude část líbit. ❤

Dark Child  J.B.✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat