7.

5.5K 151 7
                                    

Před clubem už stálo připravené černé BMW, které patřilo Ryaenovi. Sally mně potáhla za ruku a otevřela mi zadní dveře. Nastoupila jsem si společně se Sally. 

,,Ahoj" Promluvila jsem k Ryanovi. Nepatrně kývl a obličej měl v naštvané grimase.

***

Auto zastavilo před našim domem a já okamžitě vystoupila. Hodila jsem na ty dva děkovný úsměv a oběhla zahradu. Vyšplhala jsem se na strom a okamžitě vpadla do otevřeného okna. Vysvlékla jsem se ze šatů a okamžitě zalezla do postele s tím, že se ráno vykoupu. Jsem unavená.  Po pár převalení jsem konečně usnula.

|Jason| (začátek večera)

Jeli jsme s klukama a Sally do clubu kde nás každý uznává. Respektive mně. Máme se tu sejít s Khaledem, kdyby se kluci neprokecli o mém novém oběvu jménem Emma. Nemusel bych jí sem brát a celý večer jí mít na očích.

Vystoupil jsem z bílého ferrari a kráčel si to k hlavnímu vchodu pro vip sekci.

Dveře se za klukami zaklapli a já včele si to kráčel po schodišti. Bylo tu nespočet kurev co se tu různě válely po zemi. Mohl bych si s klidem teď jednu odvést na pokoj a pořádně si užít, ale dnes na ty šeredy nemám chuť.

,,Zdar Khalede" Poplácal jsem ho po rameni a ujistil se, že mám zbraň pevně za opaskem.

,,Čus" Mrkl na mně a stále si pročítal nějaký papír. Posadil jsem se naproti němu.

,,Mám pro vás další práciUchechtl se a podíval se na mně s Chadem.

,,Povídej" Probralo mně mé vnitřní, chladné já.

,,Mám tu pár nových holek, které nejsou tak úplně k zahození a chci, aby jste je zavezli kousek za město do toho nejprestyžnějšího bordelu. Zde máte dokumenty o dívkách"  Podal mi do rukou desky modré barvy a Chadovi druhé desky se zelenou barvou. Poté se nadechl a promluvil dál.

,,V deskách s modrou barvou jsou dívky, které jsou stále panny. A v zelené jsou dívky starší osumnácti let co už nejsou panny"  Je mi jasné proč mi dal na starost zrovna panny. Je pravda, že si rád užiji, ale né násilím i když všichni víme co semnou dělá Emmino tělo.

Jen pro pochopení Khaled rád obchoduje s bílým masem a já s Chadem v tom jedeme s ním, protože jsou z toho pak pěkný prachy. Když se stane, že se nelíbí nějaká dívka žádnému bordelu, to se pak panečku dějí věci. Nic netušící děvčata se následně odvezou do místního skladu a já osobně si s nimi pohraji. Krvavě pohraji. Tak zvaně jim pomáhám z jejich šeredného těla. Ptáte se jestli mně to baví? Ano baví! miluji pomáhat těm šeredkám.

,,Příjde dnes slečna Williams?" Ozval se Khaled a tím mně probudil z myšlenek.

,,Jistě" Hodil jsem po něm můj typický úšklebek. Zasmál se.

,,Co kdyby jsi jí zmanipuloval a my jí pak prodali?" Rozesmál se na novo a mně vřela krev v žilách, zatl jsem snad každičký sval na svém tělě a ruce stočil do pěsti. Nádech Výdech. Neustále jsem si opakoval tyto dvě slova.

Moc dobře vím co by s ní měl v plánu, ale to mu nedovolím. Budu si jí chránit a on ustoupí, protože nikdo nechce mít spory s Jasonem McCannem. Emma je moje! Je krásná a on by s ní vydělal pěkný prachy, ale proč si trochu toho potěšení neponechat?

***

Po nějaký době jsem měl v sobě už pár panáků, ale nic to pro mně nebylo. Čekal jsem na Emmu, která se tu v okamžení objevila společně s Constance. A dál příběh znáte..

Dark Child  J.B.✔️Where stories live. Discover now