20.

3.8K 111 0
                                    

O týden:

Raději se ani nehodlám vyjadřovat, jak byl Jason naštvaný až vyděšený, ale když zjistil, že jsem v pořádku tak se výrazně uklidnil.

Teď momentálně čekám na jedné vysoké škole na pana ředitele. Dostala jsem návrh od mé mamky, že by mě vzali i když je polovina pololetí, ale na střední škole jsem byla chytrá.

S Masonem to sice dalo fušku, ale nakonec mi to i povolil. Nejsem v mafii zamotaná natolik, abych se nedala zakrýt, sice se s vámi táhne až dokonce života, ale Mason je velice milý člověk, ovšem když není naštvaný.

Můj outfit  (jen pro zajímavost)

,,Slečna Williams?" Vešla do čekárny postarší paní s milým úsměvem ve tváři

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,Slečna Williams?" Vešla do čekárny postarší paní s milým úsměvem ve tváři. ,,Ano." Postavila jsem se a podala jí svou ruku, kterou přijala.
,,Pan ředitel vás již očekává." Otevřela mi béžové dveře a pokynula mi rukou, abych vešla.

,,Dobrý den." Nervózně jsem si poupravila sukni. ,,Dobrý den slečno Williams." Jeho tvář byla neutrální a plná vrásek. Potřásl si s mou rukou a pokynul mi rukou na červené křesílko, které stálo před jeho převelikým stolem.

,,Volala mi vaše matka. Prý jste po maturitě ukončila studium a teď by jste chtěla nastoupit na naší právnickou fakultu. Je to tak?"  Pročítal neustále jeden bílý papír. ,,Ano je. Byla jsem nějakou dobu ve Španělsku a teď bych se chtěla opět věnovat studiu." Ano byla jsem čtvrt roku s holkama ve Španělsku.  ,,Báječné, u zástupkyně ředitele obdržíte učebnice, rozvrh a číslo od své skříňky." Zamýšlel se. ,,Málem bych zapomněl. Budete zde na koleji a nebo bydlíte poblíž?"   

,,Bydlím poblíž, děkuji." Postavili jsme se a znovu si potřásli rukou.  ,,Na přednášky a na hodiny se chodí v čas! A od pondělí nastupujete." Usmál se na mě a opět si sedl.

Kývla jsem na souhlas a vyšla ven z jeho ředitelny.  Přešla jsem k vedlejšímu stolu, kde seděla ta miloučká postarší dáma. ,,Dobrý den, prý mi máte dá-" Nedořekla jsem svou prosbu, neboť mě v čas přerušila. ,,Dodat učebnice, rozvrh a číslo od skříňky, že?" Zasmála jsem se spolu s tou paní.  ,,Ano."

,,Takže, přednášky máš  dvakrát a někdy i třikrát týdně. Začínají ti v šest ráno a některé v šest večer, to všechno závisí na učiteli." Začala mi ukazovat přepisovací tužkou na učebním plánku. 

***

Po tom všem jsem získala svůj kód od skříňky, učebnice a svůj rozvrh.  Začínám už od pondělí a je pátek odpoledne. 

Nasedla jsem do svého lamborghiny a vyrazila k Masonovi domů. Musím si zabalit pár věcí a přestěhovat se na pár  dní k mé matce, alespoň dokavaď budu mít přednášky.

Po půl hodině:

Masonův dům je od školy poměrně daleko. Vystoupila jsem z auta a centrálním klíčem jsem auto zamkla.

Vstoupila jsem do domu. Všude možně se povalovali rozbyté střípky od skla a talířů. Z kuchyně se vyřítila Amber jen v kalhotkách a hned za ní se řítil Tyler. Hádám, že tento bordel bude od nich. Amber běžela po schodišti nahoru a Tyler jak jinak než za ní.

Uchechtla jsem se a vydala se také po schodišti nahoru, ale do svého pokoje.

Uchopila jsem jeden velký kufr a začala do něho zkládat různé oblečení. Když byl kufr zcela naplněn, uchopila jsem sportovní tašku a naházela do ní své boty.

Kufr i s taškou jsem zapla a položila na zem.  Vzchopila jsem se a vše naráz odnesla dolů a následně i do kufru auta.

Opět jsem nasedla a vyrazila k matčinímu domu.

***

,,Drahoušku jsem opravdu ráda, že jsi se rozhodla pro vysokou školu." Usmála se na mě mamka. ,,Přemýšlela jsem nad tím už dlouho." Opětovala jsem úsměv.

***

OMLOUVÁM SE ZA TAK KRÁTKOU KAPITOLU, ALE JAK JISTĚ VÍTE DLOUHO JSEM ŽÁDNOU NEVYDALA. O VÍKENDU BUDU MÍT SNAD ČAS NA NĚCO VĚTŠÍHO ❤❤❤❤

Dark Child  J.B.✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat