19.

3.9K 126 2
                                    

Večer:

Když jsme s Constance dorazily domů. Tak si Mason balil jeden velký kufr a se slovy, že jede za bratrem odešel. Nevím jestli je na nás respektive na mě naštvaný, ale mrzí mě to.

Constance dole pekla nějakou buchtu, kterou chce odvézt Fredovi. Prý je tam i Ryan. Vzpomínám si jak se Sally čekali miminko. Teď tomu dítku budou dva roky. Moc ráda se zase uvidím se Sally a s Ryanem.

,,Proč mluvíš jen o Ryanovi, ale né o Sally?" Příjdu do kuchyně za Cons. ,,Protože...Sally utekla a nechala mu na krku dvě malé děti. Dvojčátka." Probůh, chudáci. ,,Pojedu s tebou a trochu jim tam pomůžeme uklidit. Stejně tu Mason není. " ušklíbnu se a jdu si nahoru zabalit.

Vzala jsem si malý batůžek do, kterého jsem naházela tři kusy kalhotek+podprsenek. Jedno tílko a kraťasy. Tričko a legíny. Zapnula jsem batoh a vyšla ze svého pokoje. Obula jsem si boty a do rukou uchopila klíčky od mého Lamba.

Seděla jsem v nastartovaném autě a očekávala příchod Cons. Zá chvíli přišla a celým autem se roznesla sladká vůně od buchty.

,,Zajedeme ještě pro pizzu a uděláme jim menší přepadovku." Vypísknu hned po tom, co mě napadne udělat.  Cons se zasmála a přikývla. Rozjela jsem se směrem k Pizzerii a čekala než to Cons objedná.

Zazvonil mi v kapse mobil. Okamžitě jsem po něm sáhla a přeběhla ikonku pro zvednutí hovoru. Volala mi Kendall. 

,,Ahoj." Mile pozdravím.

,,Ahoj." Zněla nervózně.

,,Děje se něco? Proč voláš." Nechápala jsem.

,,Slyšela jsem o Georgovi, měla jsem o tebe strach." Vyjekne.

,,Je to dobrý Kendall uklidni se." Řeknu mile.

,,musím jít." Znovu řeknu když do auta nastoupila Constance se třemi krabicemi pizzy. Nečekala jsem na odpověď a hovor típla.

,,To byl Mason." Připoutá se a já se rozjedu. ,,Kendall." Opravím jí.
,,Aha, co potřebovala?" Vyptávala se. Nevím jestli je dobrý nápad rýpat se v nezahojené ráně a proto jsem zalhala. ,,Jak se mám a, že se jí stýská." Protočím očima a věnuji se pouze asfaltové silnici předemnou.

Zastavila jsem na příjezdové cestě a vylezla s batohem na rameni ven z auta. Constance mi podala pizzy a nesla buchtu. Zaklepala a ve dveřích se objevil unavený Ryan. Obě dvě jsme mu okamžitě padly kolem krku.

Z obýváku se ozýval dětský křik a pláč. Ryan se unaveně pousmál a pustil nás dovnitř.

,,Emmo? Co tu děláš?" Řekne Jason když přišel do předsíně. ,,Překvapení." Zasmála jsem se a on mě políbil. Podala jsem mu krabice s pizzema a následovala ho do obýváku.

Kousky pizzy naskládal na tři talíře. Dva podal malým dětičkám chlapečkovi a holčičce. Byli oba dva moc roztomilý. Usmála jsem se na ně.

,,Já už nemůžu. Nechtějí spát." Zakňučí Ryan. ,,Mohla bych ti je uložit pokud semnou půjdete?" Podívala jsem se na děti. Holčička jménem Lili ke mě natáhla ruce, což jsem brala jako souhlas a učinila tak. ,,Dobou tatí." Zakňučela na Ryana a poté si hlavičku schoulila ke mě do ramene. ,,A ty nepůjdeš?" Usmála jsem se na chlapečka, který záporně zakýval hlavou.  Jason a Fredo se rozesmáli a já se vydala do pokoje pro Ryanovi děti.

*

,,Dobou teto." Zašeptala ze spaní Lili. Četla jsem jí pohádku o princezně jahůdce a ona okamžitě usnula. ,,Dobrou Lili." Usmála jsem se a odešla pryč.

Dark Child  J.B.✔️Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon