Proloog

1.2K 45 20
                                    

Het jaar 3057

Ik heb net de top van de vulkaan bereikt. Ik moet toegeven dat het geen makkelijke klim of een zonder obstakels was. Gelukkig hoor ik ergens in de verte de stormen al dichterbij komen. 

Na maanden komt mijn plan eindelijk samen, vanuit het oosten nadert de tsunami, vanuit het westen nadert een tornado, vanuit het zuiden nadert de scheurende aardkorst en op de exacte plek waar ik mij nu bevind, zal de vulkaan over enkele minuten uitbarsten.

Het is tijd. Ik zal met de magie die ik nog over heb de wereld zegenen. 

Voor degene die dit bericht later bemachtigd, wees verheugd met mijn zegening en dankbaar voor wat ik jullie heb gegeven. Onthoudt dat Patronus jullie een kans op een nieuw bestaan heeft gegeven. 

Ik zal nu stoppen met schrijven, want de betovering moet voltrokken worden. Volgens mijn berekeningen zal het te veel kracht kosten om mij nog in leven te houden. Na 130 jaar is mijn tijd om te gaan eindelijk aangebroken.

...

Op 3 september 2003 werden er vier kinderen geboren. Kinderen waarin de vloek zou voortleven. Zal dit weer het einde van de wereld betekenen of slagen zij erin om de vloek te verbreken voor het te laat is?


Fireborn (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu