Rezultatele analizelor

98 20 1
                                    

(Nume) din perspectiva ei:


A trecut în jur de o lună de zile de când am vorbit ultima dată cu Jungkook, și pot să spun că situația nu a devenit mai bună, chiar deloc. Zilele treceau mai ușor acum că m-am acomodat cu ideea, însă gândul îmi era tot la el în fiecare moment, indiferent de ceea ce făceam. M-am îndrăgostit ca o proastă de persoana nepotrivită, iar acum sufeream de o boală pentru care nu există leac. 

- (Nume), ți-au ajuns rezultatele analizelor. 

Stăteam la masa din bucătărie încercând să mă conving să mănânc ceva, dar din păcate nu prea aveam poftă de mâncare. Am împins farfuria spre mijlocul mesei, făcând loc pentru plicul alb sigilat, pe care l-a adus Alexa. În ultimul timp, m-am simțit mult mai obosită decât ar trebui, și de multe ori aveam o senzație de greață pe care nu puteam să o explic. Poate toate aceste simptome erau pe bază nervoasă, fiind cauzate de anxietatea mea, dar am decis să-mi fac analizele doar ca să fiu sigură că nu eram cu adevărat bolnavă. 

- Mulțumesc Alexa.....nu știu ce m-aș face fără tine. 

Vorbeam sincer încercând să-i arăt cât era de importantă pentru mine. În tot acest timp, nu știu ce aș fi făcut dacă nu mi-ar fi fost ea alături. Mereu mă făcea să mă simt mai bine, cu felul ei optimist de a fi, cu zâmbetele sincere pe care mi le oferea. Era surioara mea, pe care mereu mi-am dorit-o. 

S-a așezat lângă mine, fiind curioasă să afle si ea despre ceea ce era vorba până la urmă, așa că am decis să deschid plicul fără să mai trag de timp. Sper doar că nimic grav nu se întâmpla cu mine. 

Înăuntru se aflau mai multe pagini, prinse între ele cu o capsă la colțul drept de sus, iar eu am început să citesc prima filă. Totul era în parametrii normali, lucocitele, trombocitele aveau numărul corect, așa că aceste simptome pe care le aveam eu, se pare că erau pe bază nervoasă. 

Am ajuns pe ultima pagină, pe care se aflau câteva informații si un tabel cu mai multe valori, așa că am continuat să citesc cu intenția de a termina cât mai repede și să mă reîntorc la prezentarea pe care trebuia să o termin în această seară. 

"În urma investigării amănunțite, rezultatele au ieșit bine ceea ce demonstrează că sunteți o femeie sănătoasă din toate punctele de vedere. Însă am putut constata o valoare ridicată a hormonului hCG, ceea ce poate să însene doar un singur lucru. Sunteți însărcinată. Iar pe baza valorii acestui hormon, care este de 1010 mIU/ml în cazul dumneavoastră, putem spune că sunteți undeva la a 5-a săptămână de sarcină.  Sfatul nostru este să mergeți la un doctor specializat pentru a face mai multe teste, și pentru a vă asigura că, atât dumneavoastră cât și copilul sunteți în afara oricărui pericol. Felicitări."

ÎNSĂRCINATĂ! Această veste a venit ca un tsunami care nu mai putea fi oprit. Cum naiba nu am observat până acum? De ce nu mi-am dat seama? Sunt femeie, ar fi trebuit să-mi ridic câteva semne de întrebare atunci când menstruația mea nu a venit. Însă mereu am avut probleme cu ea, și uneori venea mult mai târziu decât ar fi trebuit, așa că nu m-am panicat atunci când nu a apărut. 

Am scăpat foaia din mână atunci când m-am ridicat de pe scaun panicată. Am ieșit din bucătărie și am fugit în dormitorul meu, privindu-mă în oglinda mare. Eram aceeași, nici măcar o schimbare. Mi-am dat bluza largă jos, aruncând-o pe pat, privindu-mi reflexia cu atenție. Sutienul îmi era bun, deci sânii au rămas la aceeași dimensiune, așa că am continuat să cobor până în jurul abdomenului, care era puțin mai umflat decât înainte. Proeminența era mică, dar cu siguranță vizibilă. Atunci am realizat că tot ceea ce am citit era adevărat. Eram însărcinată cu Jungkook, care m-a părăsit și care acum era fericit cu o altă femeie. Cum o să mă descurc eu să cresc un copil singură? Ce îi voi spune acestuia atunci când v-a crește și v-a întreba de tatăl lui?

- (Nume)...

Alexa stătea la intrarea dormitorului meu, ținând în mână foile cu rezultatele mele, iar eu m-am lăsat să cad pe pat, vlăguită de puteri. Aveam nevoie de timp ca să pot procesa toate aceste informații noi. 

- O să fie bine. Te voi ajuta, așa că nu-ți face griji. O să fim bine (Nume). 

Am început să plâng fiind copleșită de sentimentele tulburătoare. Nu știam cum are trebui să mă simt, să fiu fericită sau să regret toate cele întâmplate? 

- Lex, nu vreau ca acest copil să creasca fără tată. Nu vreau să-i răpesc acest privilegiu încă de dinainte de naștere....

Am continuat să plâng, iar Alexa s-a așezat lângă mine mângâindu-mi spatele cu blândețe. 

- De ce nu îi spui și lui? Sunt sigură că o să se întoarcă.....

- Asta e și problema. Vreau ca el să fie fericit....și nu aș vrea să se întoarcă la mine dor din acest motiv. M-aș simți vinovată toată viața dacă aș ști că a venit la mine doar pentru acest copil. 

- Dar Jungkook te iubește (Nume). Am vorbit cu V, și mi-a zis că, Kookie a început să conștientizeze ceea ce își dorește cu adevărat...

- Lex, poți să-mi promiți un lucru?

Mă privea cu nostaligie, dar într-un final a aprobat cu un gest al capului mai mult sau mai puțin reținut. 

- Te rog să nu spui la nimeni ceea ce am aflat noi azi. Nici măcar lui V.

- Promit, dar eu tot sunt de părere că ar trebui să îi spui.....

---------------------------------------




Jungkook x ReaderWhere stories live. Discover now