Κεφαλαιο 22

14K 1K 24
                                    

Ηταν η ωραιότερη μερα που πέρασα στη ζωη μου . Όλη μερα μείναμε στο κρεβάτι . Μονο οταν άρχισε να γουργουριζει το στομάχι μας αποφασίσαμε να σηκωθούμε . Παραγγειλαμε κατι και περιμέναμε να ερθει το φαγητο . Ο Κωσταντινος πήγε να κανει ενα ντουζ και εγω καθομουν στο καναπε οταν άρχισε να χτυπαει το κινητό του .

" Κωνσταντίνε το κινητό σου "

" σήκωσε το "

" ναι ;"

" έλα μωρο μου που εισαι ; Σε περνω απο χθες . Νόμισα θα ερχοσουν απο το σπίτι . "

Κοίταξα το κινητό για να δω ποιος πηρε και το όνομα της Μαρίας εμφανίστηκε στην οθόνη . Γιατι τον λέει μωρο μου . Και γιατι θα πήγαινε σπίτι της ; Ειχε κατι μαζι της ;

" Κωνσταντίνε γιατι δεν απαντας ;"

Το έκλεισα . Άρχισα να πηγαίνω πανω κάτω . Εκει που ολα ηταν μια χαρα επρεπε να μου το χαλάσει αυτη . Ενιωθα να πνίγομαι . Πάντα το ειχα αυτο . Οταν πιεζομουν ενιωθα να κλείνει ο χώρος γύρω μου . Επρεπε να βγω να πάρω λιγο αέρα . Δεν του είπα κατι . Πηρα τα κλειδιά και έφυγα . Μπήκα μέσα στο αμάξι και άρχισα να οδηγώ χωρίς προορισμό . Έφτασα μπροστα στο σπίτι της Κατερίνας χωρίς να το καταλάβω . Προσευχομουν να ηταν στο σπίτι . Ειχα ξεχάσει να πάρω το κινητό και δεν μπορούσα να την ειδοποιήσω . Χτύπησα την πόρτα και περίμενα . Μετα απο ενα λεπτό μου άνοιξε .

" τι έγινε Αλίκη ; Γιατι εισαι έτσι ;"

" δεν ειμαι καλα Κατερίνα . Θέλω να σου μιλήσω ."

" τι κάθεσαι στην πόρτα ; Πρόσκληση θέλεις ;"

Μπήκα μέσα και καθησα στον καναπε .

" πες μου τι έγινε παλι ; Τι σου έκανε ;"

" ολα πήγαιναν τόσο καλα . Ήρθε σπίτι , πανω στον καυγά μου ειπε οτι ειναι ερωτευμένος μαζι μου . Οτι ηταν όλο αυτο το καιρο αλλα δε μπορούσε να κανει κατι γιατι Θεωρούσε οτι ημουν μικρή . "

" δεν το πιστεύω , πες μου οτι του είπες τι νιωθεις γι αυτόν "

" ναι του είπα . Ολα ηταν τέλεια μεχρι πριν απο λιγο . Πηρε η μαρια στο κινητό του και επειδη έκανε μπάνιο μου ειπε να το σηκωσω . Και ξέρεις τι ειπε ; Τον αποκάλεσε μωρο μου και ρώτησε γιατι δεν πήγε απο το σπίτι της . "

" εσυ τι είπες ;"

" το εκλεισα . Τι να έλεγα . Τι τον ήθελε ρε Κατερίνα ; Λες να έχουν κατι ;"

" τον ρωτησες ;"

" όχι έφυγα , πανικοβληθηκα και έφυγα . "

" πας καλα ; Γιατι το έκανες αυτο ; Ξέρεις οτι θα σε ψάχνει τωρα ; Επρεπε να μείνεις να μιλήσεις μαζι του . Σηκω αμέσως και πανε να μιλήσετε . Πλέον είστε μαζι . Δεν μπορεις να φεύγεις οπότε γινεται κατι . Ρωτά τον για τη Μαρία . Δε νομίζω να έχει κατι με τη Μαρία . Αλλα πανε και μιλά μαζι του . "

" έχεις δίκιο . Σε ευχαριστω που με ακουσες . Θα σε πάρω τηλέφωνο μετα να σου πω τι έγινε . "

Μπήκα μέσα στο αυτοκινητο και πήγα προς το σπίτι αποφασισμένη να μιλήσω μαζι του . Ειχα παρκάρει έξω απο το σπίτι και ημουν έτοιμη να μπω μέσα οταν ενα χέρι μου έκλεισε το στόμα με ενα πανί που μύριζε περίεργα .

" περίμενα πως και πως να σε πετύχω μονη . Τωρα δεν θα μας ενοχλήσει κανεις "

Αυτο ηταν το τελευταίο πράγμα που άκουσα πριν χάσω τις αισθήσεις μου .

Η επιμονη σουWhere stories live. Discover now