Κεφαλαιο 21

14.1K 1.1K 23
                                    

Άνοιξα τα ματια μου και κατάλαβα οτι ημουν ακομη στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου . Απο τη μια ενιωθα χαρούμενη που δεν έφυγε απο την άλλη φοβόμουν τι θα μου έλεγε οταν ξυπνούσε . Σηκώθηκα σιγα σιγα και πήγα στην κουζίνα . Έλειπα απο το σπίτι τόσες μέρες και δεν ειχα τιποτα για πρωινο . Αποφάσισα να παω να πάρω κατι για να φάμε . Θα του ετοίμαζα ενα όμορφο πρωινο και μετα θα μιλούσα μαζι του . Οτι και να ηταν θα το ξεκαθάριζα .

Ειχα πάρει τα βασικα για να κανω μια ομελέτα . Άραγε ειχε ξυπνήσει . Θα ηταν ακομα εκει ; Οταν μπήκα μέσα ο καναπές ηταν άδειος . Ένιωσα μια απογοήτευση . Η ιστορία επαναλαμβάνεται .

" που πηγές ; Ξυπνησα και δε σε βρήκα . Νόμισα οτι έφυγες "

Γύρισα και τον ειδα με την πετσέτα στη μέση του . Ηταν πανέμορφος .

" πήγα να πάρω κατι για να ετοιμάσω πρωινο . Μεχρι να ντύθεις θα ειναι ολα έτοιμα "

" οκ επιστρέφω σε δέκα λεπτα "

Τα ετοίμασα γρήγορα και τα άφησα πανω στο τραπέζι . Ξαφνικά μου κόπηκε η όρεξη .

" κατι μυρίζει πολυ ωραία "

Κάθησε και άρχισε να τρώει . Έπαιζα με το πιρούνι μου και τον κοιτουσα .

" δεν πείνας ;"

" όχι πολυ "

Άφησε κάτω το πιρούνι και σηκώθηκε όρθιος . Με πήρε απο το χέρι και με πήγε στο καναπε .

" θέλω να με ακούσεις χωρίς να με διακοψεις"

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι . Τωρα θα τα λέγαμε ολα .

" μου άρεσες απο πάντα . Απο τότε που έλεγες οτι θα με παντρευτεις οταν ήσουν μικρή . Πίστευα οτι ημουν ένας ενθουσιασμός για σένα . Ημουν μεγαλύτερος σου και δεν μπορούσα να κανω κατι . Ήσουν πολυ μικρή . Το μονο που μπορούσα να κανω ειναι να ειμαι διπλα σου . Οταν ήρθε η ώρα να παω για σπουδές θεώρησα οτι ηταν το καλύτερο . Ήσουν ακομα στο σχολείο . Πίστευα οτι αν ημουν μακρυά σου θα σε ξεχνούσα . Γι αυτο και έκανα αρκετό καιρο να έρθω . "

" τι ;"

" μη με διακόπτεις"

Αναστέναξε και συνέχισε .

" οταν επέστρεψα απο τη και φοβόμουν οτι θα σε έβλεπα με κάποιον άλλον απο την άλλη περίμενα πως και πως τη στιγμη . Οταν σε ειδα στο μαγαζι τα έχασα . Εγινες ολόκληρη γυναίκα . Και το κατάλαβα και εγω και οι άλλοι οι μαλακές μου σε κοιτούσαν . Ήθελα να σου πω τι ενιωθα αλλα φοβόμουν . Φοβόμουν οτι θα με απέρριπτες . Σε έβλεπα με τους άλλους και τρελαινομουν . Σε ήθελα μονο για μενα . Εκείνο το βράδυ στο πάρτυ του Πέτρο ειχα πιει τόσο πολυ . Δεν άντεχα αλλο . Οταν κάναμε έρωτα και κατάλαβα οτι ηταν η πρώτη σου φορα θύμωσα τόσο πολυ με τον εαυτο μου . Δεν σου άξιζε αυτο . Η πρώτη σου φορα επρεπε να ειναι ξεχωριστή . Και αντί για αυτο ηταν με εμενα που ημουν μεθυσμένος . Μίσησα τον εαυτο μου . Και αυτο έφυγα το πρωι . Δεν άντεχα να σε αντικρυσω . Οταν σε ξαναείδα επρεπε να σου μιλήσω . Να σου πω τι ενιωθα και να ζητήσω συγνώμη . "

Μου έσφιξε το χέρι .

" μετα οταν ήρθα στο σπίτι σου και σε άκουσα να φωνάζεις θολωσα . Μονο με τη σκέψη οτι θα παθαινες κατι τρελάθηκα . Αποφάσισα οτι θα σου μιλούσα οτι και να γινόταν να σου πω πως νιώθω . Γι αυτο σου το λέω και κανε οτι θες . Ειμαι ερωτευμένος μαζι σου . Πάντα ημουν ."

Τον κοιτουσα με ανοιχτό το στόμα .

" Αλίκη πες κατι "

Τον χαστούκισα .

" εισαι βλάκας . Με έκανες να περάσω μια κόλαση . Νόμισα οτι δεν με ήθελες . Γιατι νομίζεις ερχόμουν πάντα σε σένα . Γιατι σε αγαπάω ηλίθιε . Πάντα σε αγαπούσα . Ποτε δε σε ξέχασα . "

Ενώ εγω φώναζε αυτός χαμογελούσε .

" μπορεις να μου πεις γιατι γελάς ;"

" γιατι με αγαπάς "

Με άρπαξε και με φίλησε .

" ποτε ξανα δεν σε αφήνω . Θα εισαι για πάντα δικιά μου . "

Η επιμονη σουHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin