Κεφαλαιο 1

18.9K 1.1K 10
                                    

Ημουν έτοιμη . Είχα παει κομμωτήριο , διάλεξα ενα μαυρο εφαρμοστο φορεμα που τόνιζε το σώμα μου . Ήθελα να του δείξω οτι μεγάλωσα και δεν ημουν το μικρό κοριτσάκι που ειχε αφήσει πίσω . Έμαθα οτι το βράδυ η παρέα του θα του έκανε ενα πάρτυ έκπληξη για να τον καλωσορίσουν . Θα ημουν και γω εκει . Κανόνισα με την Κατερίνα να πάμε λίγο πιο μετα . Θα του έδινα λίγο χρόνο να τα πει με τους φίλους του και μετα θα ηταν όλος δικός μου .
Καθομουν σε αναμμένα κάρβουνα . Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή . Ειχε φτάσει η ώρα και περίμενα την Κατερίνα να ερθει να με πάρει . Οταν μου έστειλε μήνυμα οτι ηταν απο κάτω και με περιμενε λύγισαν τα πόδια μου . Δεν ήξερα αν ηταν επειδη θα τον ξαναβλεπα η επειδη άρχισα να φοβάμαι . Και αν δεν με ήθελε παλι ; Αν δεν με έβλεπε ποτε όπως τον βλεπω εγω ; Κούνησα το κεφάλι και έδιωξα τις αρνητικές σκέψεις .
Κατέβηκα κάτω και ειδα την Κατερίνα να με κοιτάει με ενα μεγάλο χαμόγελο .
" είσαι μια κούκλα . Θα ειναι τυχερός οποίος σε έχει "
" ξέρεις πολυ καλα ποιος θέλω να με έχει . Για τους άλλους σε με νοιάζει . "
Οταν φτάσαμε στο μαγαζι γινότανε χαμός . Έψαχνα μέσα στο πλήθος να τον βρω .
" Αλίκη τον βλέπεις ;"
" όχι ακομα "
Προχωρήσαμε λίγο πιο μέσα και τον ειδα . Ηταν πιο όμορφος απο ποτε . Δεν πίστευα οτι μπορει να γίνει αυτο . Φαινόταν πιο γεροδεμενος. Το πουκάμισο που φορούσε τόνιζε το σώμα του . Τα μαλλια του ηταν πιο κοντα απο οτι θυμόμουν. Περίμενα να γυρίσει και να με κοιτάξει . Λες και διάβασε τη σκέψη μου γύρισε το κεφάλι του προς τη μεριά μου . Ειδα αυτα τα ματια που στοιχειωναν τα όνειρα μου . Αυτα τα πράσινα ματια που λαχταρούσα να δω . Με κοίταξε στην αρχη με απορία και μετα φωτιστηκε το πρόσωπο του . Άφησε κάτω το ποτο του και άρχισε να κατευθύνεται προς τη μεριά μου . Μου κόπηκε η ανάσα .
" Αλικάκι; Εσυ είσαι ; Κόντεψα να μη σε γνωρίσω . Εσυ εγινες μια κούκλα ! Πόσο μου ελειψες !" Με πηρα στην αγκαλιά του και με έσφιξε δυνατά . Τον αγκάλιασα και γω .
" Κωνσταντίνε μου ..."

Η επιμονη σουWhere stories live. Discover now