Κεφαλαιο 15

14.6K 1.1K 58
                                    

Κάθε βήμα που έκανε προς το μέρος μου έκανα εγω ενα πίσω . Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή . Παραδέχτηκε οτι με θέλει ; Τα πόδια μου χτύπησαν στην άκρη του κρεβατιου .

" όλο το βράδυ κανω υπομονή , καταπιέζω τον εαυτο μου " ήτανε σαν να τα έλεγε στον εαυτο του και όχι σε μενα .

" υπομονή για πιο πράγμα Κωνσταντίνε ; Τι εννοείς ;" Ειχε φτάσει τόσο κοντα μου που μύρισα το αλκοόλ στην ανάσα του . Ηταν μεθυσμένος ;

" παίζεις παιχνίδια μαζι μου Αλίκη . Εισαι συνέχεια μπροστά μου . Όπου να και γυρίσω εσένα βλεπω . "

Δεν κατάλαβα τι εννοούσε .

" δεν σε καταλαβαίνω "

" και αφήνεις το κάθε μαλακα να σε πιάνει . Δε θα το ξανακάνεις ποτε αυτο , με ακούς; Ποτε !!!"

Δεν έβγαζα νόημα σε αυτα που έλεγε .

" τέρμα τα παιχνίδια , θα σου δώσω αυτο που ήθελες " πριν προλάβω να απαντήσω με έσπρωξε στο κρεβάτι και έπεσε απο πανω μου .

" Κωνσταντίνε τι κανεις ;"

" αυτο που θελουμε και οι δυο , αυτο που λαχταραμε και οι δυο "

Το φιλι του μου έκοψε την ανάσα . Όσα και να φανταζόμουν γι αυτη τη στιγμη , η πραγματικότητα τα ξεπερνούσε . Το φιλι του ηταν όλο πάθος . Με μια κίνηση έβγαλε το πουκάμισο του . Τα χέρια μου άρχισαν να χαϊδεύουν το σώμα του .

" δε μπορείς να φανταστείς τι μου κανεις !" Μου ψιθυρισε και ανατρίχιασα . Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό . Ενιωθα οτι θα εκραγώ . Φοβόμουν να του πω οτι ηταν η πρώτη φορα για μενα . Μου έβγαλε το φορεμα και άρχισε να μου χαϊδεύει το σώμα .

" αυτο το φορεμα δεν θα το ξαναβαλεις . Μονο τις σκέψεις που έκαναν οι άλλοι , τρελαινομαι"

Οταν έβγαλε το παντελόνι κατάλαβα οτι δεν υπήρχε γυρισμός . Ενιωθα τόσα πολλα που δεν μπορούσα να τον σταματήσω . Δεν ήθελα να τον σταματήσω . Με φιλούσε σε όλο το κορμί . Με μια κίνηση μπήκε μέσα μου . Ο πόνος ηταν αφόρητος . Σταμάτησε και με κοίταξε .

" εισαι ..."

" μη σταματας "

Τον τράβηξα πιο κοντα μου . Δίστασε για κάποια στιγμη . Φοβήθηκα οτι θα με άφηνε και θα έφευγε . Με κοίταξε μέσα στα ματια .

" μη σταματας " του ξαναειπα . Με φίλησε στο στόμα . Αυτη τη φορα το φιλι του ηταν γλυκό . Συνέχισε να κινείται μέσα μου . Η αίσθηση ηταν διαφορετική αυτη τη φορα .

" συγνώμη "

Δε κατάλαβα γιατι μου ζητούσε συγνώμη . Δεν άργησε να ερθει η ώρα που έζησα τον πρώτο μου οργασμο . Δεν ειχε καμία σχέση με οτι φανταζόμουν . Μετα απο λιγο ακολούθησε και αυτός . Ξάπλωσε διπλα μου και με πήρε αγκαλιά .

" κοιμησου Αλίκη . "

Ημουν ευτυχισμένη . Ειχα στην αγκαλιά μου τον άντρα που αγαπούσα . Ήθελα να του το πω αλλα δε μπορούσα . Όχι ακομα . Επρεπε να συζήτησω κάποια πράγματα μαζι του το πρωι . Έκλεισα τα ματια μου και αφεθηκα στην αγκαλιά του .

Ανοιξα τα ματια μου και ένιωσα το γνωστό πονοκέφαλο του ποτού . Καλα να παθώ αφού πινω . Ειχα όμως τόση καλη διάθεση που δε με ένοιαζε . Πετουσα στα σύννεφα . Γύρισα να δω το Κωνσταντίνο αλλα δε το βρήκα πουθενα .

" Κωνσταντίνε ;" Μήπως ξύπνησε και κατέβηκε ; Είμασταν και σε ξένο σπίτι . Βρήκα το φορεμα μου πεταμένο στο πάτωμα και το έβαλα γρήγορα . Φόρεσα και τα παπούτσια μου και ετοιμάστηκα να κατέβω κάτω . Πριν βγω το μάτι μου έπεσε σε ενα χαρτί που ηταν στο πάτωμα . Οταν το διάβασα έχασα τη γη κάτω απο τα πόδια μου .

' το χθεσινό ηταν ενα λάθος . Συγνώμη Αλίκη '

Έπεσα κάτω και άρχισα να κλαίω . Δε το πίστευα . Του έδωσα τον εαυτο μου και αυτός με τσακισε . Έφυγε με ενα απλό συγνώμη . Άρχισα να σπάω οτι έβρισκα μπροστά μου . Άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα η Κατερίνα . Με είδε και είδε και το δωμάτιο .

" τι έγινε ; Γιατι κλαις ; "

Δεν της είπα τιποτα . Της έδωσα το χαρτί .

" τι εννοούσε με το χθεσινό "

Τα ματια της άνοιξαν σαν να κατάλαβε .

" μη μου πεις οτι κοιμηθηκες μαζι του "

Άρχισα παλι να κλαίω .

" θα το σκοτώσω το μαλακα . " δε μπορούσα να σταματήσω . Γιατι να μου το κανει αυτο ; Νόμισα οτι κατι ένιωθε για μενα .

" έλα ηρεμήσε , πάμε να ξαπλωσεις . Θα μείνω μαζι σου "

Η επιμονη σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα