Κεφαλαιο 20

14.6K 1.1K 20
                                    

Βγήκα απο το δωμάτιο και πήγα στο σαλόνι . Ειχε φύγει και ο Πέτρος .
" έλα να κάτσουμε Αλίκη . "
Καθησα στον καναπε και έβαλα τα χέρια μου στο πρόσωπο μου .
" δε μπορω ρε Κατερίνα . Φοβάμαι τι θα μου πει . Και αν πει οτι το μετάνιωσε και θέλει να μείνουμε μονο φίλοι τι θα κανω ;"
Αυτός ηταν ο φόβος μου κατα βάθος . Δεν θα το άντεχα .
" δε νομίζω να ειναι αυτο . Επιμένει παρα πολυ . Μήπως πρεπει να τον ακούσεις ; Και ειναι αυτο και σου πει να μείνετε φίλοι θα βάλεις ενα τέλος και θα συνεχίσεις τη ζωη σου μακρυά του πλέον ."
Ειχε δίκιο . Τον ήξερα καλα . Δε θα το έβαζε κάτω εύκολα . Θα συνέχιζε μεχρι να μιλήσουμε . Ειχα τόσα πολλα στο μυαλο μου . Απο τη μια ο Κωσταντινος . Απο την άλλη αυτο που έγινε το προηγούμενο βράδυ . Ένιωσα να με πιάνει πονοκέφαλος .
" δε ξέρω θα το σκεφτώ "
" θέλεις να πάμε μια βόλτα ; "
" όχι Κατερίνα . Δεν ειμαι να βγαίνω έξω . Θέλω να κάτσω και να ηρεμήσω . Αν θέλεις πανε εσυ "
" όχι θα μείνω και γω μέσα . Έλα θα βάλουμε καμία ταινία και θα μαγειρεψουνε κατι . "
Για τις επόμενες δυο μέρες ειχα μείνει στο σπίτι της Κατερίνας . Ευτυχώς ειχα και αυτήν . Δε ξέρω τι θα έκανα . Η αστυνομία με πήρε τηλέφωνο αλλα δεν είχαν κάποια νεα . Ο Κωσταντινος με επερνε συνέχεια τηλέφωνο και άφηνε μηνύματα αλλα ευτυχώς δεν ειχε ερθει απο το σπίτι . Την Τρίτη μέρα είπα στην Κατερίνα οτι θα πήγαινα σπίτι . Δεν ήθελε να φύγω αλλα της εξήγησα οτι δε μπορούσα αλλα να μένω στο σπίτι της . Επρεπε να το ξεπεράσω και θα το έκανα αν ξανα γυρνούσα στο δικό μου σπίτι .
Οταν μπήκα μέσα στο σπίτι μου ήρθαν κάποιες αναμνήσεις . Δε θα το έβαζα κάτω όμως . Δε θα του έκανα τη χάρη να φοβάμαι μέσα στο ίδιο μου το σπίτι . Καθάρισα , μαγείρεψα κατι και αφού έκανα ενα μπάνιο έβαλα να δω μια ταινία .
Το χτύπημα στην πόρτα με τρόμαξε . Άρχισα να σκέφτομαι οτι μπορει να ηταν εκείνος ο τύπος . Αλλα τι βλακείες λέω ; Θα μου χτυπούσε την πόρτα ;
" Αλίκη άνοιξε μου , ξέρω οτι εισαι μέσα "
Ο Κωσταντινος . Και τωρα τι κανω ;
" δεν φεύγω αν δεν μου ανοίξεις "
Δε γινόταν να το αποφύγω αλλο . Άνοιξα την πόρτα και μπήκε μέσα .
" γιατι εισαι μονη σου ; Γιατι δε με πήρες να έρθω ; "
" προτιμούσες να εχω παρέα ;"
" Αλίκη μην παίζεις μαζι μου "
" μάλλον εσυ επαιξες"
Με κοίταξε τόσο εντονα που ένιωσα τα πόδια μου να λυγίζουν .
" θέλω να μιλήσουμε "
" τι μπορεις να έχεις να μου πεις που να με ενδιαφέρει ; "
" μπορεις να σταματήσεις να μιλάς ;"
" μη μου λες τι να κανω "
" δε σε αντέχω αλλο "
" αν δεν με αντέχεις τι θέλεις εδω ; Γιατι δε με αφήνεις ήσυχη ;"
" γιατι δε μπορω "
" τι εννοείς ; Τι θέλεις απο μενα Κωνσταντίνε ;"
" αυτο !"
Με άρπαξε και με φίλησε πριν προλάβω να αντίδρασω. Ειχε τόσο πάθος το φιλι του . Ανταποκρίθηκα αμέσως . Τον ήθελα . Δε μπορούσα να τον σταματήσω . Δεν ήθελα να τον σταματήσω . Μου έσκισε τη μπλούζα και την πέταξε στο πάτωμα . Άρχισε να με φιλάει παντου . Δεν ήθελα να σκεφτώ το αυριο . Αν θα ξυπνούσα και θα τον έβρισκα διπλα μου αυτη τη φορα . Του έβγαλα το πουκάμισο και τον τράβηξα πανω μου για να νιώσω το κορμί του πανω μου . Με μια κίνηση έβγαλε και τη φόρμα μου . Άρχισε να με χαϊδεύει παντου . Έβγαλε το παντελόνι του και με ξάπλωσε στον καναπε .
" ποτε ξανα "
Δεν κατάλαβα τι εννοούσε με αυτο . Όλο το βράδυ κάναμε έρωτα . Ενιωθα ευτυχισμένη τουλάχιστον για εκείνες τις ωρες . Με πήρε ο ύπνος στην αγκαλιά του .

@ κατάφερα να γράψω και δεύτερο κεφάλαιο σήμερα . Πως σας φάνηκε ; @

Η επιμονη σουWhere stories live. Discover now