Vein 3.

37 2 0
                                    

'Zijn jullie er al?' App ik Evi, ik heb de telefoon gejat van Tris om ze uit te nodigen, ik mis mijn vriendinnen gewoon en de feestjes die we hadden en dat soort zooi, dus ja laat haar maar boos op me worden, het is een kleine prijs die ik moet betalen voor een feestje met me vriendinnen.

'Ja, we zijn er, moeten we aankloppen?' ik schrik op uit mijn gedachtes en kijk naar de app 'nee, blijf daar wachten ik kom er nu aan', als Noah de deur opendoet laat hij ze toch niet binnen, dus ja.

***
"Hey, liefie", oh trouwens Evi en Medusa zijn gehypnotiseerd om te vergeten dat ze ooit eerder in dit huis zijn geweest, "hey" zeg ik terug tegen Medusa die me omhelst. "Dit huis is zo fucking groot, wie wonen hier allemaal?" vraagt ze en ik grinnik, ik moet echt wennen aan dat ze voor haar hier voor de eerste keer is, "2 jongens en nog een meid" ze knikt en pakt haar telefoon erbij.

***
"Maar ff, je woont in dit huis met die gast en hebt nog niks met hem gedaan" ze wijst naar Noah die in de keuken staat te praten met een vriendin van me, "hij is knap maar heeft een kut karakter geloof me" ik grinnik en ze neemt nog een slok van haar zoveelste drankje ondertussen. "hmmm, tijdens seks merk je toch niks van zijn karakter" zegt Medusa en Evi begint hard te lachen, "Jezus Medusa" zegt ze en ik grinnik.

***
"Ik ben zo terug" ik sta op en doe mijn haar een beetje in model brengen, "hey anna, ga maar met iemand anders flirten" ik kijk haar diep in der ogen aan en ik hypnotiseer haar. "Hey, wtf ik had een gesprek met haar" zegt Noah en ik grinnik "ze is toch lesbisch, je maakt geen kans" "no shit". Hij draait weg en ik pak hem bij zijn arm om hem terug te trekken "haal je fucking hand van mijn arm voor ik hem eraf breek" hij kijkt me intimiderend aan.

Eerlijk gezegd vind ik die blikken van hem niet zo eng meer, maar ja als hij zich daar beter mee voelt haal ik mijn hand wel van zijn arm, hij neemt een slok van zijn Whisky, raar hoe fascinerend dat kan zijn. Ik schrik op uit mijn gedachten doordat hij zijn wenkbrauw optrekt.

"Wil je iets van me of ben je hier om naar me te staren?" "niet te vol van jezelf zijn jochie" grinnik ik en hij glimlacht, apart maar het ziet er niet slecht uit. "Ik ben ouder dan jou, en niet alleen in vampierjaren" hij knipoogt en ik merk dat ik lichtjes bloos.

Ik snap dat niet hoor, ik moet plassen, blozen, zelfs ademen. Ik dacht dat ik dood was.

"Dus, ben je niet boos dat ik vrienden heb uitgenodigd?" hij schud zijn hoofd "nee, ik ben niet de gene die ze zometeen allemaal moet hypnotiseren om deze plek te vergeten", shit daar had ik niet eens aan gedacht.

***
"Ik eh denk dat ik maar weer ga" zeg ik en hij pakt mijn arm vast "haal je fucking hand van mijn arm voor ik hem eraf breek" "mijn eigen woorden tegen me gebruiken" hij grinnikt en laat mijn arm los.

"Omg omg omg omg, we moeten never have i ever doen" zegt Medusa als ik aan kom lopen en de meiden beginnen allemaal enthousiast te juichen, ik heb net zoveel als hun gedronken maar ik ben nog steeds niet dronken en hun wel, ik denk dat dat weer zo een top voordeel is aan het vampier zijn, het word echt met de dag beter gewoon.

"Doe je mee Noah?" ze kijkt me jaloers aan en wendt haar blik naar Noah, ik trek mijn wenkbrauw op en geef er een bitchy blik terug, ik denk dat ze jaloers is op hoe goed ik eruit zie sinds ik dood ben gegaan, dacht ik dat nou echt. "Prima" hij komt naar ons toe lopen en leunt achterover op de bank. "Never have i ever seks gehad" zegt Medusa en ze kijkt me weer met een stomme grijns aan, de bitch, ze weet dat ik geen seks heb gehad dus dit word akward om bij Noah te zeggen.

"Never" zeg ik en iedereen om me heen behalve Maggie zegt ever, "ey high five" zegt ze lachend om de ongemakkelijkheid te doorbreken, ik geef haar droog een high five en grinnik een beetje mee.

"Wtf, wie heeft er nog nooit seks gehad, je bent al 18" lacht Medusa gemeen en ik geef haar een bitchy blik. "Laten we maar verder gaan" zegt Evi en iedereen focused zich weer op het spel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Ik heb besloten om in het volgende hoofdstuk ze toch wat closer laten worden)

(Vergeet niet op het ⭐️ te klikken en als je je gedachten wilt laten weten kan je dat doen via de 💬)

xx SLEEPINGBEAUTY

The undead among me.Where stories live. Discover now