Blood drop 5.

48 2 1
                                    

Linksbovenin = Adelaide (Aiden) (18 jaar)
Rechtbovenin = Beatrice (Tris) (19 jaar)
Linksonderin = Lorenzo (Enzo (17 jaar)
Rechtonderin = Luciano (Noah) (21 jaar)
(Tris, Enzo en Noah zijn natuurlijk al rond de 600 jaar oud maar de leeftijden die ik er bij heb staan zijn de leeftijd waarop ze dus dood zijn gegaan)

"Wtf! Bitch" ik spring overeind en ik merk dat ik op een bank lig, de bitch brak mijn nek, ik kijk om me heen en zie Lorenzo en Tris aan een tafel zitten "hey motherfuckers, als jullie nog een keer me nek breken dan... dan eh dood ik jullie!" zeg ik zo boos mogelijk en ik hoor ze grinniken wat me alleen maar bozer maakt.

Deze assholes echt eerst ontvoeren ze me soort van en dan ook nog zo bitchy doen, ik ben eigenlijk de bitchy one maar ik heb het recht ertoe, toch...?

***
Ik ga met ze aan tafel zitten en we beginnen een gesprek, ik lach keihard als Lorenzo iets doms zegt, eigenlijk lachen we allemaal maar ineens stopt Lorenzo met lachen en hetzelfde geld voor Tris "ik ga" hoor ik een botte zware stem zeggen en ik kijk langs me en zie Luciano zijn kraag optrekken van zijn leren jas en hij gooit de deur achter zich dicht "waarom doet hij zo, zo chagrijnig ofzo?" vraag ik en Tris kijkt naar Lorenzo "Noah is gewoon druk en eigenlijk altijd chagrijnig" zegt Lorenzo en ik knik.

Ineens krijg ik de drang om hem express te irriteren en ik ga dat ook doen als hij terugkomt, vraag me niet waarom maar mijn instinct zegt dat ik dat moet doen. Gawd ik ben echt bitchy, and i like it.

"Eh, Aiden?" ik schrik op uit mijn gedachtes en kijk naar Tris. "mijn kamer is toch die helemaal aan het einde?" ik negeer Tris die wat aan me vroeg, ik wil gewoon even relaxen. "Ja, dat is je kamer" zegt Lorenzo "mooi" ik sta grof op en speur naar boven en open de deur van mijn kamer om vervolgens op het bed te ploffen.

Ugh ik verveel me zo erg en ik heb maar 4 films in mijn kamer die ook echt fucking oud en stom zijn, ik kan natuurlijk even naar Noah's kamer gaan om toevallig een film te pakken.

Ik loop naar zijn kamer en zie dat de deur open is, "al terug?" vraag ik en Noah kijkt op en kijkt dan weer naar zijn telefoon, waarom heb ik eigenlijk geen telefoon, kut flikkers dat het zijn. "Moet je?" hij blijft gefocust op zijn telefoon. "het liefst een telefoon, maar ja een film kan ook" zeg ik schouderophalend en hij knikt naar een kast waar allemaal films in staan "je weet toch dat we Netflix hebben" "ja dus?" eigenlijk wist ik dat niet maar ik wou niet dom overkomen, "en over je telefoon, je krijgt pas een telefoon als we weten dat je niet naar je vrienden zou bellen of iets, we moeten je dus vertrouwen" ik zucht diep en ga op zijn bed zitten "en is er iets wat ik kan doen om dat vertrouwen op te krikken?" vraag ik gedurfd.

Wtf Adelaide, je doet dit soort dingen nooit, dit is zo raar, het is niet dat hij bad looking is maar alsnog ik had dit normaal nooit gedurfd bij een jongen.

"Nee" zegt hij kortaf en hij staat op en loopt de kamer uit "kies je film uit en rot dan op uit mijn kamer" gromt hij en ik kijk hem pissig na, wat een eikel.

***
Pov. Luciano (Noah)
"Kom we gaan naar de stad" zeg ik kortaf tegen Lorenzo en hij knikt "is goed, moet ik Adelai-" ik onderbreek hem door mijn hand een beetje omhoog te doen zodat hij weet dat ik het niet wil. We lopen de deur uit en speuren naar de stad "blond, brunette, ginger of zwart, wat word het vandaag?" vraagt Lorenzo en ik schud mijn hoofd "geen één, ik wil weten wie in ons territorium is gekomen en het lef heeft om iemand te veranderen" ik doel op Adelaide.

Het is sneu dat dit haar is overkomen, ze is wel een irritant wijf maar ja, ik bedoel ik hou van het vampier zijn maar dat geldt niet voor iedereen, Tris bijvoorbeeld zou er alles voor doen om weer een levend mens te zijn.

Eerlijk gezegd snap ik niet wat er te haten is aan het eeuwige leven, je blijft altijd jong en je bent sterker dan de normale mens, wat zeg ik je bent veel sterker, sneller, het enige is dat je bloed moet drinken om te zorgen dat je niet uitdroogt maar ik vind dat geen probleem, je eet van een persoon en dan genees je diegene met je eigen bloed en het enige wat je dan moet doen is zijn geheugen wissen en voilà.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Dit was echt een leuk hoofdstuk om te schrijven, wat vinden jullie van de cast die ik heb gekozen, natuurlijk kan je je eigen beeld ook gewoon creëeren bij de personen, maar ik liet even zien wat ik voor beeld bij me heb bij de personen).

xx SLEEPINGBEAUTY

The undead among me.Where stories live. Discover now