Vein 1.

45 2 1
                                    

Pov. Tris
"Kan ik binnenkomen?" ik klop op de deur van Adelaide's kamer en ik hoor niks terug, ik doe mijn haar achter mijn oor en hoor echt totaal niks, het is stil, te stil. Ik loop der kamer binnen en zie niemand, "godverdomme" zeg ik nijdig, ik kalmeer mezelf en ineens hoor ik een deur opengaan, mijn aders en rode ogen komen tevoorschijn en ik speur weg als ik ik 3 meiden de woonkamer in zie lopen, een daarvan is Adelaide.

Pov. Adelaide
"Wow het is hier zo groot" zegt medusa, ik heb haar gedwongen/ gehypnotiseerd, hoe je het ook wilt noemen, om te vergeten dat ik dood was gegaan en dat ik gewoon was verhuisd om op mezelf te wonen.

"Met wie woonde je hier ook alweer?" Evi kijkt me vragend aan en ik grinnik "een vriendin en 2 jongens" "2 jongens" Medusa trekt haar wenkbrauw op en ik draai mijn ogen, ik draai me om en loop naar de koelkast "wat drinken?" ze knikken allebei en ik pak 3 biertjes.

***
We zitten op de bank en de smaak van de bier is zo goor dat ik er bijna van moet kotsen dus ik zet het maar aan de kant, sinds wanneer lus ik geen bier, echt wtf. "Zijn die jongens knap?" vraagt Medusa en ik ben nog half aan het kokhalzen van de biersmaak "gaat wel" zeg ik half hoestend. "Ga je me niet even voorstellen?" Tris komt aanlopen en geeft me een boze blik, "dit is Tris" Medusa en Evi stellen zich ook voor en Tris komt erbij zitten, raar, ik had verwacht dat ze ze weg zou sturen ofzo.

***
We hebben het best leuk met zijn vieren en Medusa geeft me soms een rare blik door mijn andere attitude, het lijkt bijna een jaloerse blik soms, ik kijk op als ik de klink van de deur open hoor gaan. "de jongens zijn thuis" zeg ik en Medusa en Evi kijken me raar aan "hoe de fuck weet je dat?", ik was helemaal vergeten dat ze het niet kunnen horen, lekker bezig Adelaide, echt top. Ik haal mijn schouders op en op dat moment komen de jongens binnen wandelen en Medusa en Evi's monden vallen open waardoor ik me heel ongemakkelijk voel.

"Wie de fuck zijn dit?!" roept Noah en de meiden sluiten hun monden gelijk en kruipen een beetje in een, "rustig Noah, ik regel het wel" Lorenzo klopt op zijn schouder en Noah schud zijn hoofd, hij loopt naar boven toe en Medusa loopt hem uitdagend achterna, "Medusa niet d-" "rustig aan" onderbreekt ze me en ze doet een gebaar naar mij 'hij is fucking hot' bedoeld ze ermee en ik kan haar niet niet ongelijk geven.

Pov. Noah
Ik ga op mijn bed zitten en er komt een meisje binnengelopen "ga naar beneden" zeg ik vermoeid maar ze luistert niet en komt juist dichterbij, ik sta op en ik kijk boos "ga. naar. beneden." "Nee" "dan zorg ik dat je naar beneden gaat" ik speur naar der toe om der vervolgens naar beneden te gooien. "Zo opgelost" zeg ik voldaan en ik loop weer terug naar mijn kamer.

Pov. Adelaide
Ik hoor een schreeuw van Evi en ik kijk om en zie Medusa op de grond liggen met bloed, ik kan mezelf niet onder controle houden en de aders en rode ogen komen tevoorschijn, ik ontbloot mijn tanden en net voor ik erheen wil speuren word ik vastgepakt bij mijn arm door Lorenzo "niet doen, het is je vriendin" zegt hij kalmerend en de aders en rode ogen verdwijnen al snel, ik zucht diep en blijf wel op een afstandje voor ik de controle weer verlies.

***
Medusa is nog halflevend en Tris heeft haar haar bloed gegeven zodat ze geneest. Medusa gaat rustig zitten op de bank met hulp van Evi, Tris heeft Evi gemanipuleerd/gedwongen/gehypnotiseerd om rustig te zijn en het werkt goed. Opeens word ik zo woedend dat ik opsta en omhoog speur, "vuile flikker!" ik vlieg Noah aan door hem bij zijn keel tegen de muur aan te drukken, "eigen schuld, had je ze maar niet mee moeten nemen" zegt hij nonchalant en de woede in me neemt mijn hele lichaam over en voor ik het weet heb ik zijn nek gebroken.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Ik heb nu vijf hoofdstukken die blood drop heten dus ik ben nu verdergegaan op vein (=ader) en als ik daar 5 delen van heb doe ik weer een andere naam. Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vonden)

(Vergeet niet op het ⭐️ te klikken en als je je gedachten wilt laten weten kan je dat doen via de 💬)

(En zal ik Adelaide en Luciano wat dichter bij elkaar laten komen enzo of is het daar nog te vroeg voor in het verhaal?)

xx SLEEPINGBEAUTY

The undead among me.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin