Blood drop 3.

56 2 2
                                    

"Ontbijt" word er gezegd door een of andere zuster en ik open mijn ogen, ze staan gelijk wijd open en ik ruik de geur van het eten, ik moet er bijna van kotsen zo vies ruikt het. "Mevrouw wat is dit?" Vraag ik en ze draait zich om met zo een neppe glimlach die elke zuster hier heeft in het ziekenhuis "een broodje met jam" "oh eh dankuwel" ik haal de plastic klep eraf en zie inderdaad een broodje met jam, apart dat ik het zo goed ruik en dat ik het vies vind aangezien ik het vaker eet, nou ja het zal wel.

Mijn telefoon maakt zijn irritante geluid van dat ik een appje gekregen heb, het geluid klinkt alleen veel harder dan normaal. Ik pak me telefoon en zie dat Caitlyn me geappt heeft, 'meid, ik en maddy zitten beneden, in welke kamer lig je' 'ik kom wel naar jullie toe' ik sta op en begin te lopen naar beneden.

"Oke we moeten hem nu opereren naar de OK" hoor ik, ik kijk om me heen maar waar ik ben lijkt het wel verlaten, en bovendien zijn beneden de operatiekamers, dit is zo raar "wtf" zeg ik verward. Ik negeer het en loop naar de liften waar de zon schijnt door de ramen die er zitten, ik loop er langs en verbrand mijn rechterzijkant "aah" ik speur weg naar een schaduwplek, "wtf" me ogen staan wijdopen, hoe kon ik zo snel van daar naar hier.

Door al dit had ik niet door dat er een jongen staat van rond de 20 en hij staat met ogen wijd open. In een reflex weet ik niet wat ik moet doen maar mijn instinct zegt dat ik hem moet doden, ik laat me leiden door me instinct en speur ik naar hem toe en pak hem bij zijn nek en duw hem tegen de muur, ik voel mijn tanden tevoorschijn komen.

hij kijkt bang maar dan komt er een grijns op zijn gezicht en krijgt hij bloedrode ogen en aders en hij doet zijn mond open waardoor zijn hoektanden te zien zijn. "een groentje he?" vraagt hij en ik kijk hem raar aan, de jongen pakt mijn arm vast en breekt hem waardoor ik hem loslaat en op de grond val, "aah" schreeuw ik pijnlijk tot de pijn stopt en mijn arm weer normaal is, "Wtf, wat gebeurd er allemaal?" vraag ik hopeloos en hij grinnikt.

***
"Wie heeft je veranderd?!" vraagt hij dreigend en ik slik, "wat bedoel je?" "perfect je weet niet eens wat je bent, ik bedoel maakten de hoektanden het niet duidelijk voor je ofzo, ooit Dracula gekeken" zegt hij geïrriteerd "ik weet dat ik een vampier ben, denk ik, maar ik wil weten wat je bedoeld met veranderd?" vraag ik en het klinkt zo raar om dat serieus te zeggen. "Je bent doodgegaan met vampierenbloed in je lichaam, blijkbaar heeft iemand je dat gegeven en ik wil weten wie dus denk goed na, deed iemand opeens aardig tegen je of juist totaal niet?" vraagt hij en ik denk goed na, "die man, een man bood me een rozerood drankje aan in de club en het had een rare smaak" zeg ik en hij knikt "rond welke leeftijd?" hij kijkt alsof hij weet wie het is "rond de 40 ofzoiets" "kutzooi, oke luister je moet met me mee" zegt hij en ik schud me hoofd "hell no, ik ken je niet" "ugh ik heb hier geen tijd voor" hij trekt me mee en doet een deken over me heen "oke hou dit deken goed over je heen" zegt hij en ik knik.

***
Ik haal het deken van me af en we zitten in een auto "relax, door de ramen komt geen zon" zegt hij en ik knik ongemakkelijk en gooi het deken op de achterbank. Hij start de auto op en kijkt af en toe naar mij, "wat is er?" vraag ik na de zoveelste blik van hem en hij grinnikt "wat is je naam eigenlijk?" "Gaat je geen ene moer aan" snauw ik en hij grinnikt en haalt zijn schouders op, "Adelaide" zucht ik en hij knikt "Lorenzo" zegt hij terug en ik glimlach "mooie naam, klinkt oud" hij grinnikt en kijkt me intimiderend aan "misschien omdat ik nu ondertussen 645 jaar ben" "zo oud!" zeg ik ongelovig "jup, oke vanaf hier moeten we rennen" hij stopt de auto voor een groot donker bos en ik slik "ik ga hier niet heen, er kunnen moordenaars of pedo's" "dus, je bent een vampier, je bent niet te doden" hij trekt me mee en speurt naar een groot huis.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Het volgende hoofdstuk zal een beetje apart beginnen en niet dat iemand het heeft gevraagd maar ik zeg het toch, de reden dat ik de hoofdstukken als blood drop 1 en blood drop 2 enz. is omdat ik dat gewoon leuker vond klinken dan hoofdstuk 1 en hoofdstuk 2 enz.)

xx SLEEPINGBEAUTY

The undead among me.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα