Kahdeskymmenestoinen osa

3.7K 145 397
                                    


Kiitos kivoista kommenteista ja äänistä edelliseen osaan! Nyt hypätään taas uuteen tarinankaareen, ja edellisen seikkailun tapaan tämäkin on kliseinen, koska en vaan voinut vastustaa kiusausta :D Toivottavasti uusi osa  jaksaa viihdyttää originaaliuden puutteesta huolimatta? :) - S

**

What if this is just the beginning
We're already wet, and we're gonna go swimming
 (Liz Phair: Why Can't I)

**

"Onko kahvi val... Ihan tosi, tyypit, edelleen?" Emmelinen väsynyt ääni kysyi ovensuusta.

"Ikävä kyllä", Greg hymähti pöydän äärestä. Kuului paperipussin rapinaa. "Haluatko pähkinöitä? Ai niin, ja meillä on Moodyn kanssa vedonlyönti käynnissä, jos haluat osallistua. Häviäjä pulittaa viisi puntaa."

"Onko teidän pakko rohkaista heitä?"

Gregin ääni oli puolusteleva. "Me emme saa kuitenkaan heitä lopettamaan, joten yhtä hyvin me voimme..."

"Ansaita rahaa heidän kustannuksellaan?"

Greg ei vastannut ainakaan sanallisesti. Tuolinjalat raapivat lattiaa vasten. Sitten kuului Emmelinen alistunut huokaus ja pähkinäpussin rapinaa.

"Kuin katselisi jonkun omituisen eläinlajin soidinmenoja", Emmeline sanoi mutkalla olevalla äänellä pitkän hiljaisuuden jälkeen.

"Seksuaalinen turhautuminen." Sivusilmällä Jazz näki Gregin nyökyttelevän kiivaasti. "Se purkautuu mitä eriskummallisimmilla tavoilla."

Jazz kääntyi katsomaan Gregiä aikeissa informoida miestä siitä, että hänen seksuaalinen turhautumisensa ei kuulunut tälle tippaakaan. Sitten Redin nyrkki oli vähällä osua hänen leukaansa ja hän muisti, että hänen oli tarkoitus keskittyä kamppailemaan eikä kuuntelemaan toisten kommentteja. Hän väisti Redin iskun viime tipassa, kumartui ja yritti taklata miehen. Red hypähti kevyesti kauemmas, ja hetken ajan he vain kiertelivät toisiaan jääkaapin edessä sopivaa tilaisuutta etsien. Jazz tähtäsi iskun Redin olkapäähän ja joutui sitten väistämään, kun Red yritti napata hänet niskalenkkiin. Red virnisti ja suuntasi uuden iskun häntä kohti, hän torjui ja löi takaisin –

"Mitä ihmettä täällä on oikein meneillään?"

He molemmat jähmettyivät niille sijoilleen ja kääntyivät katsomaan ovelle. Frank seisoi taukohuoneen ovensuussa reppu olallaan ja huomattavasti ruskettuneempana kuin kaksi viikkoa sitten. Ilme Frankin kasvoilla oli pöllämystynyt kuin tämä olisi juuri yllättänyt vesipuhvelin taukohuoneesta. Kaikki huoneessa reagoivat välittömästi. Emmeline oli juuri ollut kurottamassa kohti Gregin pähkinäpussia, mutta nykäisi kätensä äkkiä pois. Greg nousi seisomaan ja rykäisi. Moody nappasi pöydältä raportin ja teeskenteli, että oli uppoutunut lukemaan sitä huolimatta siitä, että piteli raporttia ylösalaisin. Jazz ja Red laskivat kädet sivuilleen ja astuivat kauemmas toisistaan.

"Miten häämatka meni?" Red kysyi rauhallisesti.

"Olen poissa kaksi viikkoa ja te alatte harrastaa painia taukohuoneessa?" Frank kuulosti läpeensä tuskastuneelta.

"Potkunyrkkeilyä", Jazz korjasi.

"Ai sitäkö se oli?" Greg mumisi puoliääneen. Jazz loi mieheen mustan katseen.

"Taukohuone on tarkoitettu kahvinjuontia varten, ei – ylimääräisiä aktiviteetteja", Frank huokaisi.

Jazz vilkaisi Rediä. "Kuulostaako sinustakin siltä, että Frank on ihan yhtä stressaantunut kuin ennen lomaakin?"

CardiffWhere stories live. Discover now