t j u g o f e m

2K 59 25
                                    

Grayson
🐺

(Ew, jag vet.)

.

Blod från både mig och en katt jag hade dödat på vägen hit, för att den hade varit ivägen, stank från mina kläder.

Zack och Justin följde hack i häl med mig när vi närmade oss vårt läger, som låg på andra sidan stan.

Mina ben, armar och hals gjorde ont på grund utav den jävla Xander. Han hade verkligen inte tagit det lugnt, men om jag bara hade varit beredd på att han skulle vara där skulle jag ha kunnat dödat honom. Det intalade jag mig själv.

Det första vi fick syn på i den sliskiga byggnaden var Alfa Blade som satt i soffan med kroppen vänd direkt mot dörren som om han hade väntat på oss vilket han säkert hade gjort.

"Grayson", fräste han korthugget, "var har du varit? Jag kallade på dig för mer än en hel timme sedan!"

Han bar som vanligt solglasögon som täckte hans ögon och gjorde det omöjligt att se vilken färg dem var i. Hans kraftiga kropp skakade praktiskt taget av ilska och jag kände hur min mörbultade varg vek sig för mig.

"Förlåt Alfa", sa jag, Zack och Justin böjde sig också ner i förlåtelse.

Rivsåren, den brutna ben, blå- och bitmärkena sved och stack i kroppen när jag gjorde det.

"Vad fan har hänt med er?" spottade han också och vi tittade underkastat upp mot honom.

Han var en stor man, Blade, kanske två hela meter lång. Håret var uppsatt i en stor tofs i bakhuvudet och på de muskulösa armarna stack tjocka överdrivna blodådror ut tillsammans med tatueringar i svart bläck.

Jag svalde hårt.

"Det var Xander...-", började Justin förklara men när han såg hur Blades mun ändrades till ett spänt sträck avbröt han sig själv.

"SLÖSAR NI BORT ARBETSTID PÅ ATT BRÅKA MED XANDER WAYAN?!" röt han så att vi alla tre ryckte till, "OCH SÅ FÖRLORAR NI? TRE MOT EN?!"

Zack öppnade munnen bara för att direkt stänga den igen och knipa igen.

Det var jag som tog talan.

"Vi försökte bara hämnas", min röst lät mer självsäker än vad jag kände mig, blod rann fortfarande ner från min hals och tinningar, "vi ville orsaka honom den värsta smärtan någonsin genom att döda hans själsfrände."

Det var som om alla slutade att andas i en sekund bara för att dubbelkolla om de verkligen hade hört rätt.

"Själsfrände?", frågade Zack med sina förvirrade bruna ögon, "han har väl ingen..."

"Du menar Raelynn?" avbröt Justin och jag nickade så bestämt jag kunde. Det värkte som om det var en fyrverkerishow i mitt huvud.

"Ja, såklart", väste jag ut mellan sammanpressade tänder, "har ni inte sätt hur han ser på henne? Eller hur mycket han är villig att offra för tjejen? Det är vidrigt." Blade tittade bara mellan våra ansikten och en tydlig rynka i pannan syntes, ändå avbröt han mig inte, "man är bara korkad om man inte fattar det, han vet säkert inte ens det själv."

Jag fnös högt.

"Jaha, vem i helvete bryr sig om Xander har hittat den han ska onanera med? Vad gav dig rätten att inte lyssna på min order?, Grayson, jag svär vid-", innan Blads kraftiga stämma hann avsluta sin mening hade Justin flämtat till.

HALV ✔जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें