Capitolul 9

28 5 0
                                    

Suntem în drum către aeroport. Vor urma cele mai plictisitoare ore petrecute din viața mea. Fiind cam obosită, adorm foarte repede. După două ore mă trezesc. Încerc să îmi amintesc ce am visat. Erau niște sunete foarte ciudate, ca un fel de strigăt, iar în jurul meu era o forfotă nemaiîntâlnită până acum. Un lucru care mi-l amintesc foarte bine este că țineam în mână o foaie pe care erau desenate niște semne. Totul mi se părea foarte ciudat, ca și cum aș fi fost într-o lume pararelă. În tot acest timp încerc să îmi dau seama ce semnifică acest lucru, însă nu reușesc.
După ceva timp, am aterizat. La aeroport ne așteptau bunicii mei, dar și mătușile cu verișorii mei. A fost o mare bucurie să îi văd pe toți alături de noi. Cu toții ne-au ajutat să ne cărăm bagajele, apoi au plecat. Părinții mei s-au decis să doarmă în camera de oaspeți, iar eu, neavând o altă soluție a trebuit să dorm in pod. Mai întâi trebuia să adunăm cutiile, apoi îmi puteam amenaja camera cum voiam.
Am vrut să îi ajut și eu, așa că am luat o cutie mai mică. Am văzut că era deschisă, iar curiozitatea m-a împins să o deschid.
Ce să vezi?! Era o...

Mystery Where stories live. Discover now