Cpitolul 8

28 5 0
                                    

    Scrie că sirenelor cărora nu le apare coadă atunci când sunt în apă sunt foarte rare...iar ele...ele....argh😴...ce somn imi e...
   Am lasat laptopul deoparte și am adormit.
   ***Dimineață***
Mă trezesc. Primul lucru pe care îl fac este să citesc în continuare documentarul despre sirene.
    Acolo scria... scria că sirenele cărora nu le apare coada când intră în apă sunt foarte rare și speciale, iar coada lor apare numai când urmează luna plină. Ele...
      - Bună dimineața!
      - Amanda, cum de ai venit așa devreme?!
      - Ți-am promis că vin la prima oră! Șiii, ce citești acolo?
      - Ămmm, nimic! Doar îmi verificam mesajele de pe email.
      - Ok. Dar să știi că le poți citi și în România, așa că hai sa te mai ajut la împachetat!
     - Da, ai dreptate. Apropo, sper să mă vizitezi cât mai curând. Și vreau să ținem legătura indiferent de situație și să vorbim zilnic. De preferat la ora 14:00 de aici, pentru că în România ora de acolo ar fi 21:00. La acest interval de oră putem vorbi amândouă, pentru ca tu la ora 14:00 vii de la școală, iar eu ma uit la TV. Ești de acord?
      - Sigur! De ce nu aș fi?
      - Îmi vei lipsi foarte mult!
      - Și tu mie!
   ***Urmează o îmbrățișare de lungă durată ***
      - Haide să ducem valizele astea la mașină. spuse Amanda, cu lacrimi în ochi.

      - Hai

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      - Hai.
    La mașină, ce să vezi?! Părinții mei mă asteptau cu confetii, baloane și tort, știind cât de greu mi-a fost să renunț la toate lucrurile de care mă atașasem aici. Au strigat cu toții "SURPRIZĂ" 
      Am început să plâng în hohote, și de bucurie, deoarece mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă, dar si de tristețe, pentru că îmi părăsesc cea mai bună prietenă. Nu mai aveam cuvinte. Eram surprinsă de tot ce se întâmplase.
       - Acum am înțeles de ce toată lumea fugea de mine aseară. Voi încercați doar să îmi faceți o surpriză!
       I-am luat pe toți în brațe și le-am spus că îi iubesc enorm. Părinții mei mi-au spus că nu mai avem decât zece minute la dispoziție.
       Amanda mă ia de mână și începem să plângem iar. Ce mă liniștea era faptul că mi-a promis că mă va vizita și că mă va suna zilnic. O țin strâns în brațe și îi spun:
    - La revedere, unica mea prietenă. Abia aștept să ne revedem! Să mă anunți când vii ca să îi spun mamei mele să ne facă cozonaci. O să îți arăt toate frumusețile României și o să îți prezint orașul. Te iubesc enorm, "SORA"  mea!
       - Și eu te iubesc, "SORA" mea! Paaa. Să mă anunți când ajungi la bunica ta!
     

Mystery Where stories live. Discover now