Seven

925 38 0
                                    

-Man neidomu kas jūs tokie ir kodėl turi aukštas pareigas gaujoje. Man tik idomu kaip jūs sumauti bukapročiai vėl viską sugadinto gi dingau tik dviem metams ar buvo taip sunku likti vienoje vietoje?!?!?-Viską išrėkusi nužvelgia juos ir spėsit jie nieko nesuprato.
-Aš sudarysiu grafikus ir paskirsiu žmones, kurių nepaskirsime tie bus išmesti.Aišku?-Paklausiau.
-Kokius grafikus?
-Darbo, nevisproti.
-Kam?
-Tai kad jūs...jūs jų neturit ir atvirai tiek žmonių gaujoje nereikia kiek yra dabar nu nes nx reikia 1000 žmonių? Ir mano maninu jūs pusės jų net nesate panaudoję.
- Tai ne tau spręst.
-Na taip man nes brolis jau vaikų prisidarė ir pavojinga ale tapo, o tėvui man pensija atėjo.
-Bet Bosas sakė
-Man nerūpi. Tai kadangi visus išvariau jūs visą šitą tvartą sutvarkok. Ir nešdinatės lauk.
-Bet mes čia gyvenam!
-Nebegyvensit. Ryt nupirksiu naujas patalpas ir ten bus bazė ar dar koks šūdas.-Tariau ir apsisukusi išėjau iš svetainės link tėvo kabineto.
Praleidusi ten kelias valandas supratau, kad iš gaujos atleisti reiks apie 600 žmonių, nes jie tiesiog yra nenaudingi.
Ir jau spėjau padaryti trijų savaičių grafikus bei nupirkau du didelius namus. Vienas bus bazė kitam gyvens ties benamiai.
-Labas , mes baigėm tvarkyti ir...
-Gerai. Nuvažiuok su visais į Stanford 45 ir nuo šiol ten gyvensit. Raktus gausit iš moters, kuri ten bus už valandos.  Ir ryt visus noriu matyt čia 12. Dabar varyk iš čia.-Susakiau viską nepakeldama galvos į kažką.
-Bosas niekuomet...
-Aš ne jis ir varyk iš čia nes paskui        ištemsiu tik tavo lavoną.-Tariau ir išsitraukiau šautuvą bei nutaikiau į jį. Pasirodo čia buvo tas vaikinas kuri buvau sutikus pati pirmą. Daugiau jam nereikėjo nieko sakyt nes durys užsidarė ir jis buvo už jų.
Pabaigus daryti viso mėnesio grafikus ir nusprendusi iki galo ko gaujoje reikia ir ko nereikia ėjau miegot, nes jau buvo 22.

ERNOLAWhere stories live. Discover now