||V hlave||

9.5K 633 56
                                    

Holder
Adonis

,,Už ma, dopekla, nikdy nenechávaj samého s tými individuálmi. Ten chalan do mňa neustále šťuchal akoby som bol zasraté hovno a Sierra ? Sierra je čudáka, ktorá myslí vagínou. Vieš, čo sa ma spýtala ? Či sa mi len tak, kedykoľvek, z ničoho nič nepostaví prašnik. Občas, skutočne si to všimni, nenazýva veci priamo. Tá ženská ma vytáča. Pekelne ma vytáča. Tak, ako ešte žiadna a nikto."

Zasmial som sa, vediac, že skôr či neskôr sa buď spolu vyspia alebo skočia ako dve zasraté hrdličky, ktoré budú neustále šukať a šepkať si do ucha.

Vzhľadom k tomu, že je to posledný rok, prikláňam sa k tomu, že z toho vzíde riadna, totálne živá sexuálna explózia. Už teraz majú predohru, čo si, samozrejme, ani jeden neuvedomuje. A bol by som zasratý somár, ak by som na to poukázal.

,,Ale o to teraz nejde. Kašľať na to. Greta alebo tak nejak, neviem, je mi to fuk, je to totálne jedno, sa na teba pýtala. Vraj či u teba platí postelová hra. Dopekla, kámo, ako to ja môžem vedieť ? Neviem, čo som robil pred piatimi minútami, nie ešte to, čo vy dvaja medzi sebou máte alebo čo budete mať. A vôbec, kto z vás dvoch sex nazval posteľou hrou ? Je to nejaká slovná hračka alebo niečo ?"

Možno ak by z hlavy vyradil Sierru, pamätal by si mená dievčat. V hlave mu bliká len jedno meno a to tak ostro a prenikavo, až je obtiažne zapamätať si ďalšie.

Opraviť jej meno nehodlám. Sám ho neviem a už vôbec neviem, o koho sa jedná. Všetky vyzerajú rovnako a jediné, čo chlap vidí, je hračka.

Presne akou je hrášok. Ale ona je tou najlepšou hračkou, akú si chlap môže priať. Pri nej je ťažké myslieť. Rovnako ťažké aké ťažké je pre Dylana zapamätať si iné mená dievčat, pretože už jednu v hlave má a to stačí, úplne dostatočne, na to, aby tam mal ďalšie.

Pretože aj cez to, že sme totálne hovná s vtákom namiesto mozga, vždy vieme, ktorú chceme. Síce sem tam vybehneme iným smerom, stratíme sa ako vygumované hlavy, ale vždy chceme len jednu.

Stiahneme chvosty a najradšej by sme sa túlili, pretože vieme, že lepšiu ženskú už mať ani nemôžeme.

Túžime po nej ako alkoholik po fľaši, správame sa ako nezmyselné sračky, ťažko chápeme sami seba, nedokážeme vyjadriť, čo s nami ženy robia a reagujeme prostredníctvom svojho vtáka. Možno preto, pretože máme pocit, že on vie.

Je pre nás obtiažne udržať pri sebe jedno dievča. Sakra ťažké. Už ste ako malé decko, totálne malé hovno, venčili obrovského psa ? Ja tiež nie, ale musí to byť kurevsky zlé. A nejak tak sa cítia muži.

Uvedomujeme si, čo môžeme mať a síce sme skutočne zamilovaný, sakra, bezhlavo, ženy musia byť tvrdé a musia nahrádzať každú jednu. Dokázať, že sme si ju zaslúžili.

Sme jednostopový. Nedokážeme robiť viac veci naraz, nie sme ženy, a už vôbec nemáme toľko vecí v hlave. Dokážeme sa zamerať len na jednu vec.

Ženy musia byť ohľaduplne a nie vrieskať. Mali by pochopiť, že sme v skutočnosti zaostalejší a umierame skôr.

Ženy chcú, aby ich muži bezhranične milovali, chránili, boli žiarlivý a hlavne, aby sme počúvali, čo hovoria. Okej, to všetko nerobí problém. Ak sa nebude správať ako mrcha a vždy bude vedieť čo chce, potom pes ťahať nebude a nenapadne ho odpočiť za inou sučkou.

Je to všetko na ženách a muži sa musia prispôsobiť. Lebo, dopekla, inú možnosť ani nemajú.

Hrášok je v mojej hlave a ak ju čím skôr nepretiahnem, zaľúbim sa. Pretože mať ženu v hlave príliš dlho neveští nič dobré.

Hlavne, ak je pekelne krásna, ma hlúpych kamarátov, ktorý vám dokážu prírasť k srdci a dokážete  urobiť to, čo by vás nikdy nenapadlo a dokonca ste schopný zjesť aj to, čo zo srdca nenávidíte.

,,Ako vyzerala ?"

Dylan sa zasmial a šťuchol do mňa. Pravdepodobne si myslí, že ich mám toľko, že sám neviem, kam si ich mám zapisovať.

Lenže som na tom rovnako ako môj parťák. Tiež mám v hlave len jedno meno. Meno, ktoré ak by chcelo, slúžil by som mu.

Zasrato verne a bezhranične. A bol by som ten typ, ktorý by si radšej nechal odrezať gule než odbočiť.

,,Kočka, ako inak. Ryšavka, dlhonohá a mala hnedé oči. Myslím, že bola nižší ročník, možno druháčka."

Mykol som plecom, vediac, že nech je to už kto chce, príde. Vyšukám ju len preto, aby som Maxine nasral a poviem jej, aby kričala čo najviac, aby ju počula.

Ak nevletí do izby a nepovie mi, že som idiot a radšej nech rabem v nej, zabijem ju, prisahámvačku. Zabijem ju dvojnásobne, ak sa rozhodne robiť alebo vypadne z domu ako naposledy. Robím to pre ňu, dopekla.

,,Kane sa nevzdáva," ozval sa so smiechom Dylan a prstom ukázal smerom, kde stál hrášok a Kane.

Videl celú situáciu na tej posranej párty a povedal, že to vyzeralo to, že je Maxine môj osobný majetok. Debil, nevie, že mal v skutočnosti pravdu.

Hrášok je môj majetok. Od prvého momentu. Od prvého, zasratého momentu.

Mal by vedieť, ten opičí ksicht, že zúriaci pes kurevsky kuše. A pes, ktorý si chráni to, čo je jeho a ktorý si nenechá brať to, čo je jeho, dvojnásobne.

Hánky ma nikdy neboleli od túžby viac ako teraz. Ešte nikdy netúžili nikomu vraziť tak silno. Do bezvedomia len jednou skurvenou ranou.

,,Hej, kámo, nechoď tam, ser na to. Chce ju ? Nech ju má."

Drž hubu. Je moja.



Nevlastný brat √Where stories live. Discover now