||Keď tvoji kamaráti nesúhlasia s tvojim hnevom||

9.2K 583 18
                                    

No, keďže nechcem mať na svedomí žiadnu smrť, ste skvelé a chcete ďalšiu časť, nezostáva mi nič iné, len ju napísať 🖤

Keďže som cínových vojačikov videla iba na obrázkoch, ktoré mi ukazovala Sierra a pár Russell, neprichádzalo do úvahy, aby som sa okolo jedného obšmietala. Znamenalo by to rozopnúť mu nohavice a skĺznuť rukou až dole. Keby mal trenky, dalo by sa to zvládnuť, lenže, sakra, dotkla by som sa prstami toho vojačika.

A keďže sa jednalo o prvú pusu, nemohla som ho ani pobozkať. Predsa nechcete prísť o svoju prvú pusu so svojím nevlastným bratom.

,, Tá červená farba na tvojej tvári znamená, že nad tým rozmýšľaš ?"

Spýtal sa pobavene a ako čerešnička bol jeho hlboký smiech, z ktorého mi dunelo aj medzi, oh, tam dole.

Od nervov som zavrčala a strčila doňho, zmierená s tým, že pôjdem do školy bez prádla.

Silné zastrúbenie ma vyrušilo z predstáv. Až som poskočila, vďaka čomu sa Adonis, Boh plodnosti, hlasno a ježiši, totálne dokonalo rozosmial.

V tej chvíli mi bolo úplne jedno, že sa moje nohavičky dotýkajú jeho vojačika. Oh, vážne majú nohavičky také skvelé a vružujúce potešenie ?

,,Vážne púliš svoje oči na môjho vtáka ?"

Akonáhle to povedal, švihla som pohľadom do jeho očí, ktoré sa pobavene smiali. Zrazu mali tú najkrajšiu farbu. Búrková obloha sa môže strčiť tam, odkiaľ prichádza, seriózne.

Skôr sa natiahol po svoju šiltovku, do rúk zobral čiernu mikinu, ktorú po mne jemne hodil.

Naklonil sa ku mne a do ucha mi zašepkal: Myslím, že je tvojim bradavkam zima.

V tej chvíli som sa urazila na zradné bradavky a aj na to, že veľmi dobre vedel, prečo tie debilné eiffelovky stoja !

Čiernu mikinu som si rýchlo navliekla a rýchlo, rýchlejšie ako zviera, ktorému hrozí smrť, sa rozutekala preč z jeho izby.

Zastavila som sa až v aute, na zadnom sedadle, totálne nahnevaná, urazená, podráždená a stále so stojánikmi na prsiach.

,,Čo je ?"

Vrhla som podráždenú otázku smerom, ktorým na mňa zízali moji najlepší kamaráti.

,,Už to prestáva byť vtipné. Zase v pyžame ? Vyzeráš ako decko, ktoré utieklo z prespávačky. Premietali tam horor alebo čo ?"

Zavrčala som na Russella, šťastná, že aspoň vedel, oh, ten Adoniský idiot, síce neiem ako, kedy končí môj červený panáčik. Pretože ukradnúť mi prádlo počas ženského obdobia..

,,Hej, ukľudni sa. Tuším máš besnotu alebo niečo podobné," ozvala sa Sierra so sedadla spolujazdca.

Hodila som na ňu vážny, nahnevaný pohľad, z ktorého sa mi dvíhal tlak aj žalúdok.

,,Ukradol mi spodné prádlo. Všetko. Dokonca aj plavky. Bože, chápete ? Nemám normálne prádlo."

Skôr ako sa zasmiali, prikývli, pretože skutočne vedia, aké prádlo mám. Žiadne sexi, ale pohodlné, presne také, aké si oblečie vaša babka. Smejú sa mi za to doteraz, ale už nie tak často. A hlavne, vyzerali, akoby ich skutočne tešilo, že sa toho prádla zbavil. Neboli taký pohoršení ako ja.

,,Dopekla, on nenosí žiadne. Fakticky žiadne. Nechcela by som byť jeho vtákom. Musí sa tesniť pod nohavicami a taktiež sa musí cítiť veľmi, ale veľmi nekonfortne. Len si predstavte, že vás strčia do väčšej škatule na celý deň. Ale to je fuk, proste.. on si jedny.."

Stopla ma Sierra s natiahnutou rukou a so zatvorenými očami.

,,Počkaj, hovoríš príliš rýchlo. Ale  kašľať na to, jediné, čo som zachytila bolo, že nenosí prádlo. Fakticky ? Akože absolútne ? Žiadne ?"

Pokrútila som hlavnou, stále rozčúlená. Ale bola som v tom sama. Boli totálne zažratí do toho, že Adonis nenosí trenky. Chápem ich, čiastočne. Pretože viem, že akonáhle odbúram svoju zlosť a pomyslím na to, budem rozpálená ako pec.

,,Môžeš ma počúvať ? On on jednoducho.. on si strčil moje nohavičky medzi svoje nohy a žiadal, aby som si ich buď vybrala alebo aby som mu dala bozk."

Obaja na seba nadšene pozreli a skôr ako som sa mohla nazdať, stála som vonku a Russellovo auto bolo na ceste do školy. Bezo mňa.

Nevlastný brat √Where stories live. Discover now