||Sierra, sakra, on je gay !||

15.6K 787 18
                                    

,,Vyzerá ako Adonis alebo ako jeho sluha ?"

Spýtala sa Sierra, moja najlepšia kamarátka. Vedela som, že teraz leží na svojej posteli, na bruchu, húpe nohami a obkrúca si vlasy okolo prsta.

Bolo obdobie, kedy som to od nej pochytila, ale keď mi raz stŕpol prst, prestala som s tým.

,,Mali vôbec bohovia sluhov ? Vlastne, to je jedno. Je to Adonis. A nech ťa ani nenapadne robiť mu Afroditu. Panebože, prisahám, že rovnako ako on, aj on je boh plodnosti."

Sierra na druhej strane zamrnčala, čo ma rozosmialo. Nemusí mať každého chlapa. Vždy to skončí na dve hnilé hrušky.

,,Prečo nie ? Prečo si myslíš, že nemôžem byť jeho Afroditou ?"

,,Nie si krásna. A Afrodita bola predsa bohyňou krásy. A o to ani nejde, je jedno, že nie si krásna. Ide o to, že jednoducho nie, chápeš ? A čo ak aj on zomrie nejakou bizardnou smrťou ? Rovnako ako Adonis. Zomrieť vďaka diviakovi je fakt naprd."

Sierra mlčala. Aj cez to, že vedela o tom, aká krásna je a vedela, že žartujem, dotklo sa jej to. Predsa len, ja som tá, ktorej tvár vyzerá ako žaluď. To povedal otec, keď som sa narodila. Vraj som vyzerala ako mužský žaluď.

,,Rovnako ako Afrodita, aj ja by som mu hovorila, čo ho ohrozuje. Alebo také niečo robila.  To je jedno. Pýtala som sa preto, aby som vedela či mám ísť k tebe alebo nie. Absolútne sa mi nechce, ale ak mi povieš, že je to Adonis, pána, myslím, že si neobujem ani topánky a kvôli nemu sa vykašlem na poprsenku."

Zasmiala som sa a postavila sa. Moje nohy ma nasmerovali ku oknu. Slnko mi pražilo do okna a nedalo sa to vydržať. Bolo to horšie ako počúvať Russella, svojho najlepšieho kamaráta spievať.

,,Sierra, obe vieme, že teraz potrebuješ od mužov pauzu."

Sierra si na druhej strane vzdychla a na chvíli mlčala. A nakoniec, keď prehovorila, hlas mala tichý, ba zlomený.

,,Preto som sa pýtala či je to Adonis alebo jeho sluha. Vieš, ak by to Adonis, myslím, že moje srdce by to veľmi ťažko znieslo. Ak je to jeho sluha, dopekla, moje srdce by šlo na dovolenku a doprialo by si slnka. Neviem však, čo z toho chcem viac."

Chcela som odpovedať, ale všetky slová sa mi zasekli v krku. Môj nový nevlastný brat stál vonku pod stromom a boxoval do vreca, ktoré mu primontoval Jason.

Vraj ak si odbúra zlozť na boxovaní, naša rodina sa vyhne problémom. Preto je tu, medzi nami.

Matka jeho dospievanie nezvládala a keďže je Jason policajt, zmyslela si, že bude fajn, ak ho dá doporiadku, pretože Hunter alebo akokoľvek sa volá, sa vraj až príliš podobá zločincom.

,,Max ? Si tam ?"

Prikývla som. Iba na to som sa zmohla. Stál tam, iba vo voľných, krátkych teplákoch a mlátil tak bolestne silno a rýchlo, až som každý úder cítila v žalúdku.

Keďže svietilo slnko, mohla som vidieť pot, ktorý mu stekal dole po vypracovanom tele. Zakaždým, keď vrazil do vreca, mohla som vidieť ako sa mu zavlinili svaly na chrbte. Akoby plávali, dopekla. A ten pot bola voda.

Nedokázala som udržať vzdych, ktorý sa vydral von hneď po tom, čo som uvidela jeho tetovania.

,,Max ? Ty sa robíš ? Preboha, nie, ty ho vidíš, však? Idem k tebe !"

Zakričala Sierra, ale skôr ako som mohla čokoľvek povedať, z mojich úst nevyšiel ďalší vzdych, ale smiech.

Nekontrolovateľný a taký hlučný, až otočil hlavu k môjmu oknu.

,,Sierra, sakra, on je gay !"

Vnímala som Sierrin povzdych. Či už to bol zlútosti alebo vďačnosti a taktiež som vnímala jeho intenzívny pohľad, ktorý ma totálne spotil. Tak moc, aký spotený bol on.

Bola z toho natoľko mimo, že sa ani neopýtala ako to viem.

,,Robila tvoja mama čokoládový koláč ?"

,,Áno."

,,Tak ma počkaj. A napíšem Russellovi, že mám preň nový objekt."

A potom ma vypla hneď po tom, čo moje teplo od nátlaku jeho očí dopadlo na zem. Jednoducho ma vyplo druhýkrát.

Nevlastný brat √Where stories live. Discover now