||Ďalej s ňou pôjdem sám||

9.1K 602 25
                                    

Žiadne fanfáry sa síce nekonali a moje srdce nezlyhalo a už vôbec sa moje telo neroztieklo ako roztopený, totálne sladký nanuk a nestali zimomriavky ani kopanec do žalúdka, ale bolo to príjemný.

Tým spôsobom, že viete, že za nič nestojíte a ak vám naložia na tanier kúsok mäsa a jednu lyžicu ryže a možno prihodia dve lyžičky šalátu, zjete to. Uskromníte sa a ste šťastný za to, čo máte.

Kane vie, ako narábať s jazykom a panebože, bol rovnako teplý ako Russell, ale ohňostroj v žalúdku sa mohol konať. Alebo kľudne mi mohlo začať pískať v ušich. Aby som niečo cítila, prijala by som aj smrť na parkete.

Buď sa niečo so mnou deje, alebo ma dosť oplvynila Russellova orientácia. Zatiaľ neprišli žiadne známky toho, že sa mi páčia ženy, čo je dobré, ale človek nikdy nevie.

Možno by stačil jeden bozk s Adonisom a moje telo by horelo ako fakľa. Presne tak, ako horel Chris Evans vo fantastickej štvorke.

A dopekla, myslím, že moje nohavičky by boli schopné sa aj samy vyšmýkať a následne sa naňho uraziť a mrnčať.

Cítila by som mravčenie, akýsi sladký, neznámy pocit, ktorý by bol taký silný, až by som musela bozk stopnúť a dopriať hlboký nádych a dokonca si sadnúť a predýchať fakt, čo sa dialo a čo vyvolal.

Dotýkal by sa ma tými veľkými, dlhými prstami a veľkými rukami a prechádzal svojou teplou rukou po mojej nahej pokožke. Jeho svalnaté, ešte teplejšie telo by sa tlačilo na to moje a jeho pery by boli mäkké, ale zároveň pekelne dominantné a jeho vták by sa tlačilo ku mne a a..

,,Dopekla, Max, trasieš sa," ozval sa Kane hneď po tom, čo sa odlepil od mojich pier. A sakra, naozaj. Moje ruky, ktoré držali jeho plecia, sa triasli a nohy vôbec nezaostávali. Len predstava stála za viac ako si len človek môže myslieť.

,,Ak by som vedel, čo to s tou dokáže urobiť, tvoje pery by boli zmapované tými mojimi."

Zťažka dýchal, oči mal zatvorené a mňa pichlo pri srdci. Povedať mu, že to nevyvoval on, ale niekto úplne iný, konkrétne môj nevlastný, totálne krásny Boh, ktorý vyráža dych, by bola obrovská chyba.

Radšej som sa snažila ukľudniť vlastný dych a pomaly sa prispôsobiť sa tomu Kanovmu.

Lenže bolesť stále neustupoval. Dokonca sa pridala tá medzi nohami a mala som pocit, že môj rozkok ho očami vyhľadávala.

,,Poďme niekam preč," zašepkal a  jeho dych, bez známku alkoholu, mi pohladil tvár.

Prikývla som. Ale len preto, pretože moje telo a celé vnútro potrebovalo vzduch. A pekelne súrne.

Chytil ma za ruku a skôr než sme mohli vykročiť, veľká ruka sa obkrútila okolo môjho pásu.

Šlachovitá, presne taká, aká nás so Sierrou dokáže rozprúdiť a totálne vzrušiť. Pre ktorú by ste zaplaklali a zároveň vraždili.

S jemnými chĺpkami a len z tej ruky vyžarovalo toľko tepla, až sa vám dostávalo do celého telo a tam sa to teplo tavilo a ničilo vám orgány.

,,Ďalej pôjdem s ňou. Sám."
Ozval sa hlboký hlas, ktorý prichádzal z výšky nado mnou. Tlačili si moje telo k tomu jeho a ja som bola nútená zatvoriť oči ešte viac a pevnejšie.

Pre lásku božiu.

Bol nalepený na mne viac ako Russell na svojom novom objekte. Oh, áno. To bude presne to, na čo budem myslieť.

Kane sa zasmial a stisol moju ruku pevnejšie, v snahe odtiahnuť ma preč od Adonisa, ale mnou ani nepomohlo.

Držal ma silno, pevne, ale zároveň jemne a nežne a s totálnu ľahkosťou, ale, dopekla, zároveň tvrdo.

,, Počuj, chlape, chápem, že si jej brat. Sám mám sestru, ale ak by som sa rozhodol, že ju odvediem od chlapíka, s ktorým chce odísť, nakopala by ma do gul alebo by ich hodila rovno do guláša."

Holder odvrkol. Pravdepodobne sa mu tá predstava páčila viac ako mne. Ježiši, chudiatko jeho gule.

Kane ma chcel znova potiahnúť, ale Adonis ma zdvihol pár centimetrov od zeme a surovo ma vytrhol z Kanovho zovretia.

Vykoľajená, zmätená a totálne nechápava som nebola schopná ani vykríknuť. Ešte aby áno, keď sa Adonisov vojačik tlačil na môj zadok. Myslím, že som dokonca zbledla.

,,Ak neuhneš z cesty, skutočne o tie gule prídeš. Či už za to, že si ma nazval chlape alebo za to, že si ju chcel zobrať preč, rovno z môjho zorného poľa. Mám však pocit, že toho chlapa by som prežil."

Kane poslúchol. Ale len preto, pretože očami som ho prosila, aby to urobil. Naozaj by sa na parkete stala vražda.



Nevlastný brat √Where stories live. Discover now