Stužky jsou peklo

245 25 4
                                    

,,Cože udělala ?!" Zavolal Will na Sebastiana když jim Sebastian řekl co Sajla provedla a svím činem zapříčinila .

,,Ty malá bezcená , pitomá démoní potvoro !" Zařval Grell na Sajlu , přiběhl k ní a chytil jí pod krkem a začal sní třást.

,,No jo , sorry ,omlouvám se , já taky nechtěla aby se jí objevila démoní značka ." Volala Sajla a pak začala vydávat dusivé skřeky protože jí Grell držel moc pevně pod krkem. Prosebně se koukla na Sebastiana a ten jí vytrhl Grellovi.

,,Pusť mě naní Wille, já jí zabiju !" Řval Grell na celé sídlo a snažil se vykroutit Willovi který ho odtáhl dál od Sebastiana a Sajli.

,,Nemůžeš jí zabít , není na seznamu víš kolik by bylo kvůli tomu přesčasů a vyplňování papírů." Řekl naprosto klidně Will a držel dál svého manžela.

,,Mně taky mrzí co se stalo a chtěl bych vám nabídnout za to co udělala má dcera to , že bych Veru naučil ovládat své démoni schopnosti ." Nabídl Sebastian a usmál se.

,,No tak dobře." Souhlasil Will a držel dál Grella který sebou cukal.

,,Ruku na to." Sebastian se ďábelsky usmál protože moc dobře věděl jak Will nenávidí démony a šťíťí se jich.

Will hlasitě polkl, podal si se Sebastianem ruku, potřásli si rukama  a co nejrychlejš mu pak Will vytrhl svou ruku kterou si začal otírat do kalhot.

,,Po cestě domů musíme sehnat dezinfekci Grelle.Nechci něco chytit." Řekl Will a ruku dál urputně utíral do kalhot.

Mezitím v pokoji They

,,Theo pusť mě!" Ječela Vera na celí pokoj.

Vera byla přivázána stužkami k Ronaldovi aby Thee nemohla utéct.

,,Neboj za chvilinku tě pustím. "Zamumlala Thea a hrabala se v šuplíku se stužkami .

,,Musíme se odtud nějak dostat". Šeptla Vera směrem k Ronaldovi a ten jen přikývl .

Vera s Ronaldem se začali pomalu posouvat ke dveřím a snažily se být co nejvíc potichu. Pomalím tempem se dostali až ke dveřím ale nastal další problém , ani jeden z nich nemohl otevřít dveře.

,,Sakra!"Zamumlala Vera a pak jí něco napadlo.

Na pravé dlani jí vyskočil malí plamínek který začal pálit stuhu kterou měli svázané ruce.Stuha povolila a Vera s Ronaldem se rychle zvedli a vyběhli ven ze dveří.

,,Neutíkejte mi!"Volala za nima Thea která pak vyběhla z pokoje.

Ronald si za běhu sundal roubík a vysvékl se z šatů do kterých ho nacpala Thea.

,,Dobrej nápad Vero , fakt ti to pálí a to doslova."

,,Není zač ale teď jí musíme někam utéct."

Thea je začala dohánět a tak v panice vlétli do kuchyně. Ronald se schoval za pytle s moukou a Vera se vylezla na strop. Dveře se rozlétli a v nich stála udýchaná Thea.

,,Kdepak jste?" Zazpívala a vlezla do kuchyně .

Vera ze svého místa na stropě vyděla , že se Thea blíží k pytlům s moukou a na druhé straně kuchyně svou démoní silou pohnula hrncem aby odlákala pozornost. Byl to dobrý nápad , Thea dokonce vyrazila i směrem kde Vera pohla s hrncem ale pak Theou napadlo kouknout se na strop.

,,A mám tě!" Vykřikla Thea a běžela si pro židli aby na Veru dosáhla. Vera se rozeběhla po stropě k oknu a z něj vylezla ven. Ještě než vylezla ven tak se podívala na Theu a vyplázla na ní jazyk. Vera se pak rozeběhla do zahrad. Vylezla na první strom a sedla si na větev. Ronald vyběhl ven vchodovími dveřmi celý od mouky a koukal kam by se schoval před mladou Phantomhivovou .

Dcera ShinigamihoWhere stories live. Discover now