!Helovinas!

1.5K 78 4
                                    

-A-a-a! Jūs 3 idiotai!-išspjoviau pastą ištraukdama dantų šepetelį iš burnos. Visa kriauklė buvo ištepta raudonais lašais. Jie pridėjo į dantų pastą raudono dažiklio!
Už vonios durų girdėjosi garsus vaikinų žvengimas. Aš garsiai atsidūstant išmečiau šepetelį į šiukšlių dėžę. Iš visos jėgos spyriau su koja per duris. -Mažai to, kad jūs išgazdinot mane naktį užsidėja baltą paklodę ištepliota kečiupu, tai dar turiu kentėti tai?!-užrėkiau. Vaikinai gulėjo ant lovos kratydamiesi nuo juoko.-Ko jus juokiatės?!

-Nusišypsok.-per juoką ištarė Krisas.

Aš susiraukiau bei pavaidinau šypseną. Jie pradėjo juoktis dar daugiau. Pribėgau prie veidrodžio, pažiūrėjau į save. Mano dantys buvo raudoni!
Kodėl Alex dar iki šiol neatvažiavo, kiek aš galiu dar kentėti? Jau spalio 31, o pas jį dar kaulai kaip matot nesuaugo. Suurzgiau valdydama juos, bet nieko nepavyko, dažiklis ne pigus pasirodo. Ant spintelės vonioje pastebėjau paketą su dažais, šitie mulkiai paliko jį čia. Laikas kerštui.
Paėmiau buteliuką kuriame buvo langų valimo chemija, išpyliau ją, vietoj jos pripyliau paprasto šilto vandens bei supyliau dažiklio miltelius, viską sumaišiau, užsukau. Tada išėjau iš vonios. Vaikinai stovėjo užsegdami baltus marškinėlius. Paruošiau savo ginklą ir apipuršiau Danielio, Sebastiano ir Kriso veidus.

***

-Kas su jais?-pradėjo žvengti visi kursai už stalų valgykloje ant kurių gulėjo 10 picų moliūgo formos kai praėjo 3 vaikinai su raudonais veidais.-Ren, tu pasistengiai?

-Pas mus Helovinas, bro! Aš tiesiog padėjau jiems padaryti grimą.-nasišypsojau valgydama picą.

-Ir jie tau pasirodo irgi padėjo.-pažiūrėjo į mano raudonus dantis dvyniai ir Ethanas.

Pažvelgiau į laikrodį. Jau 15:18. Mokslo diena praėjo keistai, bet linksmai. Pamokos net buvo trumpesnės bei mus pamaitino visokiais skaniais sausainiais su vaiduokliais, monstrais ir t.t. Helovino garbei. Aš nustebau, nes mano senoje mokykloje Helvonui nebūdavo jokio dėmesio. O čia visi jį švenčia nors mes gyvenam toje pačioje šalyje. Niekas nėjo į lauką nors lauke dar buvo šviesu. Visi juokėsi, kalbėjo bei pjaustė moliūgams veidus. Apsaugininkas ir kvailintuvas stovėjo sedėjo kartu su mokytojais. Jie turėjo vampyro dantis, išsipurvine kečiupu ir apsirenge juodom striukėm. Į valgyklą užėjo direktorius.

-Dėmesio!-ištarė jis bei visi užtilo.-Man reikia 1 vaikino. Kaip jus žinot kiekvienais metais išrankame po 2 mokinius vaidinti spektaklyje "Siaubingas šokių vakaras". Man reikalyngas gerai vaidinantis, linksmas jaunuolis. Yra tokių?

Vaikinai žiūrėjo vienas į kitą kai staiga visi žvligsniu sustojo į mane. Aš net keksu paspringau.

-Ko jūs spoksot?-atsikosėjau.

-Ren, tik tu ten nepadaryk gėdos mūsų koledžui.-užrėkė vaikinai iš 2 kurso.

-Ei, aš nenoriu.. ir bijau scenos, jūs nors išsivaizduojat kaip aš vaidinsiu?-sukryžiavau rankas.

-Mes tavim pasitikim.-nusijuokė kažkas.-bet jeigu nepasiseks, pas mus yra Krisas.

-Ta prasme?

-Krisas-puikus variantas. Jis jau 3 metus vaidina spektaklyje bei mes visada laimėdavom, tegu ir 2 vietą.

-Kodėl ne 1?

-Pas mus nėra merginos.-atsakė Krisas.-visose mokyklose bei koledžose po 1 merginą ir 1 vaikiną, bet pas mus koledže nelabai jų yra.-jis staiga nusišypsojo kai pamatė kaip pasikeitė mano veido reakcija.

-Užteks kalbėti! Mums laikas eiti, spektaklis bus teatre kuris yra miesto centre.-kreipėsi į mane su Krisu direktorius.

-Bet taip nesąžininga..davai visi draugiškai išsirinksim kitą aktorių?-su viltim paklausiau, dėja vaikinai palinksėjo galvom bei išmetė mane iš valgyklos.

I'm a boy?!Where stories live. Discover now