Pavėlavom?

1.4K 82 22
                                    

Nesigazdinkit, bet TAI IR KITA DALIS KURIOJE YRA MOMENTAI 18+
(lol, bet man pačiai ne 18)

Ir jo aš žinau, kad įspėjimą visi praleis.

Bet nereikia rašyti komentaruose "fu, nereikia" arba "nesitikėjau iš tavęs tokio". Nuo manęs galima tikėtis visko, jūs juk mane žinot bei vistiek skaitot. Už tai aš jūs myliu :D ❤️
Aš jus perspėjau, mielėji skaitytojai.

***

Veikėja Loren

-M.. ką tu darai..-mieguistai ištariau bei tyngėdama atidariau akis. Ir ne saulės spinduliai mane prikėlė. Lauke vis dar buvo tamsu, o gudri Kriso veido fizionomija. Pajaučiau rankas ant krutinės. Kvailys, jis atrišo juostelę!

-Noriu padaryti tai ko neleisdavai man.-jis prisilietė prie mano lūpų. Bučinys pasirodė netikėtai aštriai įsiskverbentis iki pačių pėdų.-..tai dabar mano skola, kis.

-T-tavo skola pirkti man saldainius ir visokias vanilines nesamonęs, argi ne tame yra vaikino esmė?-susiraukiau. Krisas nustebo, o poto pradėjo žvengti.

-Tu nori, kad aš atmaitinčiau tave? Metų pabaigoje tu netilpsi į lovą. Kam man mergina  kurią negalima atitempti į lovą?..

-Ta prasme..dink. Aš tai apsidžiaugiau, jog tu turtingas ir nupirksi man parduotuvę.-atsidūsau atsisėdusi bei pasitvarkiusi plaukus.

Krisas pavertė akis ir prisilietė liežuviu prie mano kaklo, o poto leidosi linija iki krutinės. Aš sustingau nuo tokio, uždariau akis bei sustojau kvėpuoti. Galiu prisiekti, kad visa sušvitau skirtingomis spalvomis.

-..negaruok, pirmą kartą skaudės, bet poto priprasi.-sušnibždėjo jis. Manęs tai nenuramino, o atvirkščiai tik dar labiau nervuotis pradėjau, šoke stebėdama vaikino veiksmus. Dabar buvo matyti tik plaukai bei jaučiau liežuvį po visą mano kūną.

-K-krisai, prašau..prašau, ble, sustok.-užkimusiai atsiūdau kai jis prisiartino iki trusikų. Vyriškų.

-Man labiau patinka stringai.-piktai nusijuokė jis pažvelgęs į mano raudoną veidą.

-Eik na*ui!-neišlaikiau bei spyriau iš kojos jam į veidą.-kokie dar stringai?!

Maname piktyje jau nebuvo ribų. Aš negaliu daugiau. Kuo toliau nuo nuodemės nustūmiau Krisa nuo lovos bei susivyniojau į adialą apkabinusi pagalvę. Kambaryje įsijungė šviesa ir pasigirdo kambariokų balsai. Krisas nuo grandinės atitrūko? Kambaryje dar 2 vaikinai, o jeigu mus pastebėtu?! Gerai, Danielius, bet Sebastianui matyti nereikia nors jis ir pats nekoks naturalus, kaip vakar prisipažino.

***

-Labas rytas.-pajaučiau bučinį.

-A-a! Vėl tu!-šokau iš lovos bei pastūmiau Krisa.

-Aš tiesiog prižadinau tave.-nelaimyngai ištarė jis, o aš dar kartą jam trenkiau, ačiū Dievui, Seba vonioje.

-Kas pas jus vyksta?! Nuo triukšmo nemiegojau visą naktį.-susinervino Danielius,atsistojęs nuo lovos piktai žiūrėjo į mus.

-Pati nemiegojau per kai ką.-taip pat piktai pažiūrėjau į vaikiną sukryžiavusi rankas.

Danielius nukrypo žvilgsniu į mane.
-Kas ten pas tave?-priėjo jis prie manęs bei pažiūrėjo į mano kaklą.-..hickey (bučinio žymė)? Ir kodėl tu tokia raudona?

Aš pasimetusi paraudau dar labiau.

Atspėk kas jai ją paliko?-paerzino Danieliu Krisas.

-Nu tu mulki.-griebė jį Danielius bei norėjo trenkti kumščiu, bet Krisas buvo smogė greičiau. Jie nukrito ant lovos ir jie tikrai nužudytu vienas kitą, jeigu neužeitu kvailintuvas bei nesustabdytu muštynių.

I'm a boy?!Where stories live. Discover now