13.

104 4 0
                                    

Cestou jsem si ještě prohlížela krajinu. Ke škole jsme dorazili okolo půl jedný. Rozloučili jsme se s učitelkou a každý šel svou cestou. Chtěla jsem jít s Adamem, ale moje máma je jak stíhačka a musela pro mě přijet. Políbila jsem Adama a šla k autu. Sedla jsem si na sedadlo spolujezdce a vyrazili jsme domů. Moje máma se mě celou cestu vyptávala na Adama a řvala na mě celou cestu, že teď nebudu mít čas na učení. Tím naše konverzace skončila. Před domem jsem vylezla z auta a odemkla Chodový dveře. Sundala jsem si boty a běžela do pokoje. Tam jsem se zamkla a nevylezla jsem až do večeře.
Moje máma se mi pak na večeři omluvila a řekla mi, že jí to nevadí. Pak jsme se objali a bylo to snad největší, nejlepší a nejdelší obětí v mém životě. Moc se u nás doma nestávalo, že by jsme se objímali, ale i tak to bylo nekonečný. Potom mi nandala večeři a já jí spokojeně snědla. Odnesla jsem talíř do myčky a běžela do pokoje. Vytáhla jsem si učebnice a šla se učit. Jelikož úkol nemáme tak na to učení mám více času.
Učila jsem se asi do desíti, pak jsem si vzala pyžamo a šla do koupelny. Drdol jsem si rozpustila, svlékla se a vlezla do sprchy. Dala jsem si takovou rychlou sprchu. Po pár minutách jsem vylezla. Osušila jsem se a vzala si pyžamo. Vlasy jsem si vyfénovala a učesala. Vylezla jsem z koupelny a zalezla do postele. Zapla si televizi a u toho usínala.

Normální holkaKde žijí příběhy. Začni objevovat