#6

149 8 0
                                    

Večer už přijela mamka a udělala večeři. Hned jsem jí snědla a šla se vykoupat. Po koupání jsem se oblékla do pyžama a šla spát.

Ráno:

Ráno jsem vstala s postele a pomalým krokem jsem šla ke skříní a vybrala jsem si nějaké oblečení. Vzala jsem si nakonec halenku a kalhoty. Pak jsem šla do koupelny a udělala jsem si hygienu. Potom jsem si už jenom udělala drdol a šla zpátky do pokoje. V pokoji jsem si vzala tašku do školy a šla do kuchyně. Mamka musela dřív do práce, takže jdu dneska do školy pěšky. Vzala jsem si jenom jablko a šla se obouvat a vzít si mikinu. Na věšáku jsem si vzala klíče a zamkla jsem za sebou. 

Do školy jsem přišla docela brzo, takže se vyhnu dalšímu spadnutí do bláta. Vešla jsem do školy a šla ke skříňce. Chodba byla téměř prázdná, takže jsem došla v pohodě ke své skříňce. Dala jsem si tam učebnice a tašku a vzala si jenom češtinu. A šla do třídy. Učitelka říká, že mi čeština jde, ale mě čeština nebaví. Já mám radši ty pohodovější hodiny. Třeba angličtinu, trochu matiku a hlavně mám ráda výtvarku.

Do třídy jsem přišla jako první. Sedla jsem si na svoje místo a začala se připravovat a učit na hodinu. Pak do třídy přišel Brien a spol. Zavřela jsem radši učebnice a koukala do blba.

O hodině mi Adam dal do ruky nějaký papírek. Vzala jsem si ho a začala jsem si číst co na něm bylo napsáno.

Ve tři se sejdeme u rybníka. Přijď v čas.

Adam❤️

Usmála jsem se na něj a dál sledovala hodinu.

Po škole jsem šla domů a šla si udělat úkoly. Pak jsem si připravila tašku a šla se upravovat. Vlezla jsem do koupelny a zamkla se. Svlékla jsem se a vlezla do sprchy. Nechala jsem na sebe dopadat teplé kapky vody. Pak jsem se umyla a vyšla ven. Obmotala jsem si okolo sebe ručník a šla do pokoje. Otevřela jsem skříň a začala vybírat oblečení. Nakonec jsem si vybrala šedý tričko, džíny a vzala si červenou mikinu. Pak jsem si lehce dala řasenku, tak aby to moc nešlo vidět a mohla jít.

Ahoj všichni,💓

Promiňte, že dlouho nebyla kapitola, ale neměla jsem moc čas kvůli škole a tak. Doufám, že se vám kapitola bude líbit.

Normální holkaWhere stories live. Discover now