#10

127 8 7
                                    

Ráno jsem vstala poměrně pozdě. Ještě jsem se chvilku převalovala z jedný strany na druhou a pak jsem se konečně odhodlala si dát něco k jídlu. Přišla jsem do kuchyně, ale nikdo nikde nebyl. Vzala jsem si teda z ledničky jogurt a sedla si ke stolu. Na stole jsem si pak všimla malýho bílího papírku. Vzala jsem si ho do ruky a přečetla si co na něm je napsaný.

Jela jsem z babičkou na nákup do oběda budem zpět.

Po přečtení jsem ho vyhodila do koše a s ním i krabičku od jogurtu. Lžičku jsem pak dala do dřezu a šla zpátky do pokoje. Vzala jsem si do ruky mobil a byla na sociálních sítích. Po chvilce mě to přestalo bavit tak jsem odložila mobil a začala jsem koukat do stropu a musím říct, že to byla docela nuda. A ven jsem taky nemohla, protože tady u babičky nemám skoro žádný kamarády.

Potom nekonečném nudění konečně přijela mamka z babičkou. Udělali mi oběd a já to hned snědla. Mamka mi potom řekla, že okolo jedný budem odjíždět tak jsem si do pokoje šla sbalit věci do kufru. Všechno jsem to tam prostě hodila a kufr zavřela. Odnesla jsem ho do předsíně a šla se dívat na televizi. Jenže babička tam teď koukala na šlágr. Tak jsem teda byla na mobilu.

Okolo jedný jsem se šla už obouvat, protože mamka řekla ať jdu do auta. Vzala jsem teda sebou ještě kufr a dalaho do kufru od auta. Nasedla jsem do auta a čekala než mamka přijde. Čekala jsem snad věčnost než přišla. A potom jsme odjeli směr domů.

Doma jsem si všechno vybalila a zalehla do postele, protože jsem byla dost vyčerpaná. A vzbudila jsem se až na večeři.

Normální holkaWhere stories live. Discover now